5. mise Zákys

Vše ohledně hradu Azyl
Post Reply
ElGreco

5. mise Zákys

Post by ElGreco »

Čau lidi, v 5. misi jsem vytuhl a nevím jak dál. Přečetl jsem všchny příspěvky, ale nic mi nefunguje. Dokonce jsem vykostil všechny hrdiny pekla, dobyl jejich hrad, poslal jsem Gordika za bránu jihovýchodně od pekelného hradu, ale stojí tam jak ocas a nic se neděje. Jak mám přivolat nikolaje.
Dík moc.
Sharp

Post by Sharp »

Osvobodil jsi izabel? :lol:
"Život je změna, chaos, špína a utrpení. Smrt je mír, řád a věčná krása."
''Císař ví,Císař se díva''
''Die Schwinge des Todes''
Image
ElGreco

Post by ElGreco »

Jasný, to je základní podmínka, abzch přežil první týden. Včera jsem dokonce restartoval misi, dobyl hrad, osvobodil Isabel, vykostil červenýho šmejda, prošel 100% mapy, ale čas stále jen ubíhá a nic se neděje. Stojím s Gordikem za branou v jihozápadním rohu a čekám, jestli se neobjeví Nikolaj.
Dík za odpověď.
Wodka

Post by Wodka »

ElGreco wrote:Jasný, to je základní podmínka, abzch přežil první týden. Včera jsem dokonce restartoval misi, dobyl hrad, osvobodil Isabel, vykostil červenýho šmejda, prošel 100% mapy, ale čas stále jen ubíhá a nic se neděje. Stojím s Gordikem za branou v jihozápadním rohu a čekám, jestli se neobjeví Nikolaj.
Dík za odpověď.

a neměl bys být v jiho východním rohu?
"Пошел ты!"
LordThonar

Post by LordThonar »

2 Wodka:
na JZ zadna brana myslim neni, slo spis o preklep, i nahore psal ze je v JV rohu

Jinak tady muzu doporucit jenom patch 1.1 pokud ho teda uz nemas, muze jit o bug . . . a pokud to nepomuze tak jenom cekat na 1.2
TomV

Post by TomV »

A Ashinu slzu už máš?
kv3t4k

Post by kv3t4k »

PLS kde je ashina slzka když sem odhalil tajnou mapu a vkopal sem to tak mě to napsalo že je někde na západě.PLS KDE JE.DÍKY. :D
sexydevil

Post by sexydevil »

Je to tak!!! musíš si stoupnout přesně na to místo, kde ti ukazuje křížek na tajné mapě!!!a tam musíš kopat stačí třeba malinkej kousíček popojít....pak slzu odneseš k sobě do hradu a půjdeš naproti k JV bráně té armádě...a je konec :lol:
Alarik

Post by Alarik »

kv3t4k wrote:PLS kde je ashina slzka když sem odhalil tajnou mapu a vkopal sem to tak mě to napsalo že je někde na západě.PLS KDE JE.DÍKY. :D

Poloha Ashiny slzy se mění a jestli ti to píše, že je víc na západě, tak běž o políčko dál západním směrem dokud ji nenajdeš. :) Je to jednoduchý. :D
Kunyak

Re:

Post by Kunyak »

ElGreco wrote:Jasný, to je základní podmínka, abzch přežil první týden. Včera jsem dokonce restartoval misi, dobyl hrad, osvobodil Isabel, vykostil červenýho šmejda, prošel 100% mapy, ale čas stále jen ubíhá a nic se neděje. Stojím s Gordikem za branou v jihozápadním rohu a čekám, jestli se neobjeví Nikolaj.
Dík za odpověď.

Vykosit červenýho hráče nemůžeš,na konci musí Nikolaje zabít Agrael a pak MISION COMPLETE
Muži ,elfové ,trpaslíci a i démoni před skřety pokleknou!
Post Reply