Culinan - 4. mapa

Vše k druhému datadisku pro Heroes V, jenž nevyžaduje původní hru a je tak vlastně samostatnou hrou
Post Reply
trinx21

Culinan - 4. mapa

Post by trinx21 »

ahoj,

hraju kampan Culinan - vzestup zla a mam problem se 4. mapou, tj. pochod proti demonum. Svuj breh reky jsem prakticky celej vymlatil - zustala asi 1-2 jednotky, tears of Asha uz mam. Dokonce jsem zabil tech 8000 dablu, co hlida most (3 miliony expu se hodi :D ). Ale kdyz prijdu k rece, neni zadna lod, kterou bych si mohl privolat. K modrymu (azyl) se neda dostat, ale jeho otravovani jsem vyresil tak, ze jsem postavil k teleportu druhyho hrdinu, kterej ty jeho loosery vzdycky vypraska. Takze moje otazka zni:

1) jak se dostat na druhej breh?

2) jak zabit toho modryho otravu

dik
Activator

Re: Culinan - 4. mapa

Post by Activator »

1.) Přijít co nejblíže k vodě a použít kouzlo na přivolání lodě.
2.) Nelze.
trinx21

Post by trinx21 »

dik, pomohlo to :). I kdyz s tou armadou co jsem mel nafarmenou, jsem se pak uz jen prosel :D. Jinak ale pekna kampan. Dobra prace :)
konik

Post by konik »

Ahoj, jak jsi se prosim Te dostal pres treti mapu? At jdu kamkoliv, tak prijede Balistak a roznese me na kopytech.Uz jsem to zacinal 3x a pokazde jsem sel jinam, on je vzdy narocna obtiznost. Kdo vite, prosim poradte jak na nej. :cry:
Activator

Post by Activator »

Hned zkraje to chce využít nekromancii, tím se armáda docela rozroste. Já jsem nejdříve šel do levého podzemí, jak je tam to kouzlo na oživování nemrtvých. Budování armády je založeno na nekromancii a sbírání jednotek v podzemních líhních.
konik

Post by konik »

To ja delam,s malyma ztratama+nekromancie.Kdyz uz si myslim,ze mam docela slusnou armadu, on prijede s armadu sesbiranou ze vsech hradu a lihni a nemam sanci.Jeste ho zkusim sejmout hned ze zacatku,jinak uz nevim.
Activator

Post by Activator »

Rozhodně se nevyplatí moc vyčkávat. Takovou tu věc, že z každé mapy je dobré vytěžit co nejvíce (zkušenosti, atributy, kouzla,...) snad zdůrazňovat nemusím.
konik

Post by konik »

Zdravím, mám problém.
Ve 4. misi při úprku žlutého hráče se mi kurzor změní na přesýpací hodiny a objeví se zpráva: žlutý hráč byl poražen a to je vše. Kurzor se nezmění a já nemůžu nic dělat(ani ukončit hru)! Ukončuji Task Managerem!!

Zkoušel jsem se vrátit k předposlednímu AutoSavu a zahrát to znovu(3x), bohužel se nic nezměnilo.

Stalo se to ještě někomu jinému?
Nevíte někdo co s tím?
Activator

Post by Activator »

Tady se ten problém řeší. Ve zkratce jde o to, že v původní verzi byla chyba. Je třeba stáhnout novou, přejmenovat a loadovat hru tah před událostí:
http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=2&t=1509
konik

Post by konik »

Diky moc!

Myslel jsem si, ze jde o bug. Uz jsem byl zoufalej. Jdu na to! :wink:
Post Reply