Jaké nemrtvé jednotky stavíte?A které alt. jednotky zvolíte
Jaké nemrtvé jednotky stavíte?A které alt. jednotky zvolíte
vždycky jsem stavěl kostlivé lučištníky ale poslední dobou se mi hodně zalíbili kostliví válečníci.Líbí se mi jejich schopnost uder při kterém nepřítel nevrací uder a taky že chrání okolní jednotky svým štítem.Jinak ostatní jednotky alt upgrade nemám tak by mě zajímalo kdo z vás jaké jednotky preferuje a proč? 
Re: Jaké nemrtvé jednotky stavíte?A které alt. jednotky zvolíte
Já osobně stavím lučištníky, páč bez nich mají Nekro jen jednu střeleckou jednotku, kostlivci lučištníci nejsou sice kdo ví co ale do začátku je to slušná střelecká jednotka protože jich je hodně. Ale pokud opravdu nevíš, stav jeden týden lučištníky druhý týden válečníky a střídej 
I my, kdož kůže i masa většiny chudí jsme, povstaneme za soumraku temného a Vy, plni života, budete třást se hrůzou, neboť věky jste plnili naše hroby vašimi předky i naše legie kostí a hniloby povstanou za mocného kvílení, jenž předpoví smrt vás všech!
-
Moustard.jr
Re: Jaké nemrtvé jednotky stavíte?A které alt. jednotky zvol
Kostění lučištníci jsou fakt dobří do začátku a pokud jedes hera Vladimira - oživovače, můžeš je zvedat. Pak beru Liche, ty upg. na prave pozici (cerveni). Maji taky kouzlo ress, ktere se da pouzit 2x v boji a to i na sebe. Takze jestli budes hrat za nekro tak tyhle doporucuju. S vladou s dost many je to pohoda, ale dost stereotypni boj, tak si k tomu beru Dark magic na mass hnilobu.