Co takhle sraz?
Co takhle sraz?
Nasel by se tady nekdo, kdo by mel zajem a pripadne se ucastnil nejakeho takoveho srazu? Pripadne jestli nekdo primo nema nejakou moznost, ze by se to u nej poradalo (chatu a tak...) 
-
Destabilizator
- Čestný člen
Re: Co takhle sraz?
Jetro wrote:Nasel by se tady nekdo, kdo by mel zajem a pripadne se ucastnil nejakeho takoveho srazu? Pripadne jestli nekdo primo nema nejakou moznost, ze by se to u nej poradalo (chatu a tak...)
tak řekni oblast v jake ma byt ten sraz at vím jestli je to blízko nebo daleko a tudiž zda to ma cenu
Re: Co takhle sraz?
Zaity wrote:Jetro wrote:Nasel by se tady nekdo, kdo by mel zajem a pripadne se ucastnil nejakeho takoveho srazu? Pripadne jestli nekdo primo nema nejakou moznost, ze by se to u nej poradalo (chatu a tak...)
tak řekni oblast v jake ma byt ten sraz at vím jestli je to blízko nebo daleko a tudiž zda to ma cenu
Co takhle cist vsechny prispevky?
-
Destabilizator
- Čestný člen
-
Destabilizator
- Čestný člen
Destabilizator wrote:Mno vzhledem k tomu, ze jsme tu v okoli meli par srazu chatu a podobnych akci, tak uz nas nikam nepusti (vzdycky jsme udelali pekelnej bordel), takze, nevlastni nekdo louku?My mame jen velkej les
![]()
4 Ha pole a 1 Ha sadu - je kde spát a je co jíst (pokud už teda budou jablka)
"Пошел ты!"
Wodka wrote:Destabilizator wrote:Mno vzhledem k tomu, ze jsme tu v okoli meli par srazu chatu a podobnych akci, tak uz nas nikam nepusti (vzdycky jsme udelali pekelnej bordel), takze, nevlastni nekdo louku?My mame jen velkej les
![]()
A kde to pole mate?
Jetro wrote:Wodka wrote:Destabilizator wrote:Mno vzhledem k tomu, ze jsme tu v okoli meli par srazu chatu a podobnych akci, tak uz nas nikam nepusti (vzdycky jsme udelali pekelnej bordel), takze, nevlastni nekdo louku?My mame jen velkej les
![]()
A kde to pole mate?
Jaxem říkal - V Beskydech, Moravskoslezský kraj, obec Kozlovice (nedaleko Hukvald, docela velká vesnice... městečko?). Rusku máme jenom barák a zahrádku, ale polí je tam přehršel... tak je to na vás...
"Пошел ты!"