Chyby v patchi 1.2.

Obecně k Heroes of Might and Magic V
Iris

Post by Iris »

Lord Thonar:
2 Iris:
Ty jsi tam nekde mela azbuku?

Já jsem prvně nevěděla,co to je,ale pak jsem hrála s jedním,co tam psal ty čtverečky a byl z Ruska.A stačí domyslet....
cabannos

Post by cabannos »

Patch 1.2 je jedna velka chyba. Gremlini ted mohou opravit stroj pouze jednou, takze uz tak tezka Academy je ted nehratelna...atd....atd.. :roll:
LordThonar

Post by LordThonar »

Souhlas, ted ma academy 2 jendotky ktere jsou nanic a zbytek ma malou zivotnost (vyjima titany a rakshasy). Artefakty toho moc nespravi, bud dat na iniciativu a utok=rychle vyhrat nez budou velke ztraty nebo na obranu coz pomuze jenom pri vysokych znalostech
Destabilizator
Čestný člen

Post by Destabilizator »

mno ruku na srdce, ani jednou jedinkrat jsem nepouzil Gremliny a opravu golemu :lol:
Image
DaMaSig

Post by DaMaSig »

Tak tak patch 1.2 je jeden velký omyl, to rozhození CZ no dobře ale mě se úvodní stránka s menu po spuštění hry zobrazuje s divnýma znakama a typnul bych si že to není žádná známá řeč :-)))
Zaity
Čestný člen

Post by Zaity »

tak dlouho jsem se na ten patch těšil a ted jsem úplně zklamany :cry: jestli zvoraji i 1.3 tak necham celí Ashan vyvaždit svými Blacknights :twisted:
Destabilizator
Čestný člen

Post by Destabilizator »

DaMaSig wrote:Tak tak patch 1.2 je jeden velký omyl, to rozhození CZ no dobře ale mě se úvodní stránka s menu po spuštění hry zobrazuje s divnýma znakama a typnul bych si že to není žádná známá řeč :-)))

sypany caj? :lol:
Image
Nahodny

Post by Nahodny »

DaMaSig wrote:Tak tak patch 1.2 je jeden velký omyl, to rozhození CZ no dobře ale mě se úvodní stránka s menu po spuštění hry zobrazuje s divnýma znakama a typnul bych si že to není žádná známá řeč :-)))

To vypadá na problém s tvoji instalací ,já mám menu v pořádku a nikdo jinej si zatím taky nestěžoval.
Oskar999

Post by Oskar999 »

hehe, vedeli jste, ze v patchi 1.2 se da utocit na jeste nevyvolany (pekelnickou schopnosti - brana) jednotky. jelikoz 1.2 prinasi moznost klikat na ikonky v iniciative tak kdyz se tam zobrazi jednotka, ktera se teprv objevi, jiz se na ni muze zautocit.
Heroes Of Might And Magic V Hammers Of Fate 2.1
Heroes Of Might And Magic V Czech Collectors Edition (cislo 0764) v1.5
Heroes Of Might And Magic III Complete Edition (Game4U)
Heroes Of Might And Magic II Gold Edition (Doupe)
Destabilizator
Čestný člen

Post by Destabilizator »

Nooo, tak to je dobra haluz :roll: :arrow:
Image
Kolith

Post by Kolith »

Na http://homm5.cdprojekt.cz/ píšou že nedoporučujou tento patch instalovat, že je dost špatnej a cdprojekt už pracuje na jeho opravě, takže jste si ho vlastně nainstalovali na vlastní nebezpečí :lol:
Oskar999

Post by Oskar999 »

nepisou tam na vlastni nebezpeci ;) a temy nepresnostmy podle me mysli ty chyby v prekladu a CDProjekt stejne nic z hernich mechanismu opravovat nemuze
Gremlin wrote:Nevim, behem vikendu zadna reakce z Ubisoftu nedorazila. Nainstalovat si ho muzes, ale pak budes mit nejake texty ve hre v anglictine
Heroes Of Might And Magic V Hammers Of Fate 2.1
Heroes Of Might And Magic V Czech Collectors Edition (cislo 0764) v1.5
Heroes Of Might And Magic III Complete Edition (Game4U)
Heroes Of Might And Magic II Gold Edition (Doupe)
Wodka

Post by Wodka »

Oskar999 wrote:hehe, vedeli jste, ze v patchi 1.2 se da utocit na jeste nevyvolany (pekelnickou schopnosti - brana) jednotky. jelikoz 1.2 prinasi moznost klikat na ikonky v iniciative tak kdyz se tam zobrazi jednotka, ktera se teprv objevi, jiz se na ni muze zautocit.

Huuustýýý.. :) Tak to si ho teda nainstaluju :)
"Пошел ты!"
Kolith

Post by Kolith »

"Na vlastní nebezpečí" jsem myslel to, že se ti pokazí česká verze a budeš ji mít mixlou s anglickými popisy. Takže jak říkaš, pokud nehraješ MP tak je podle mě lepší si počkat na opravu od cdprojektu až to bude komplet v češtině.
Iris

Post by Iris »

Tak tak patch 1.2 je jeden velký omyl, to rozhození CZ no dobře ale mě se úvodní stránka s menu po spuštění hry zobrazuje s divnýma znakama a typnul bych si že to není žádná známá řeč Smile))

Mě se to taky stalo,ale jenom,když jsem načetla hodně starej save.
Post Reply