Hra je nestabilní
Taky me hra pada a nejcastes pri bitkách. Nekdy se proste pres bitku vubec nemuzu dostat, pomuze jedine vyckat do pristiho dne (herního) a pak to nespadne (hraju pouze hot seat). Mam 1GB RAM + 600MB swap file. Memtest sem neskousel, protoze po me chce vytvorit bootovaci disketu a ja floppy mechaniku uz v kompu nemam asi tak 3 roky (návrat do pravěku zrovna nemusim). Kdyz sme s kamosem proti sobe dali, po asi 50ti spadnutích v prubehu hry, konecne finalni bitku (nase armády cca 40 draků, 1600 lucistniku, atd.), tak sme ji ani nedohrali. Skouseli sme to na 3x a pokazdy nam to spadlo. Jednou uz sme ji meli temer dohranou (btw - ta bitka vam zabere tak 30 minut, nez si navzájem znicite ty megaarmády), ale tesne pred zaverecnym smrticim uderem (z moji strany) nam to spadlo. Vzteky sem tu malem roztriskal compl.
PS: padá mi jak demo, tak plná (ver. 1.1).
KUFI wrote:Taky me hra pada a nejcastes pri bitkách. Nekdy se proste pres bitku vubec nemuzu dostat, pomuze jedine vyckat do pristiho dne (herního) a pak to nespadne (hraju pouze hot seat). Mam 1GB RAM + 600MB swap file. Memtest sem neskousel, protoze po me chce vytvorit bootovaci disketu a ja floppy mechaniku uz v kompu nemam asi tak 3 roky (návrat do pravěku zrovna nemusim). Kdyz sme s kamosem proti sobe dali, po asi 50ti spadnutích v prubehu hry, konecne finalni bitku (nase armády cca 40 draků, 1600 lucistniku, atd.), tak sme ji ani nedohrali. Skouseli sme to na 3x a pokazdy nam to spadlo. Jednou uz sme ji meli temer dohranou (btw - ta bitka vam zabere tak 30 minut, nez si navzájem znicite ty megaarmády), ale tesne pred zaverecnym smrticim uderem (z moji strany) nam to spadlo. Vzteky sem tu malem roztriskal compl.
memtest86+ jde bootovat i z CD, nebo live CD Ubuntu 6.06 ho ma taky
Kolith wrote:Teď jsem měl taky ten samý problém v bitkách a ve hře se mi kousala hra, zvuk šel v poho, pak jsem si vzpomněl, že jsem dlouho nevyčistil bednu,měl jsem ji totálně zasranou prachem, tak to třeba taky zkuste a půjde vám to třeba líp.
![]()
čistil jsem ji o víkendu... V tomhle veddru to je děs - nejraši bych ji zavřel do ledničky
"Пошел ты!"
-
Destabilizator
- Čestný člen
-
Destabilizator
- Čestný člen
-
Destabilizator
- Čestný člen
-
Destabilizator