Nekonečný příběh
Re: Nekonečný příběh
A to Ubisoft donutilo k zahájení vývoje Might and Magic: Heroes VI, které...
Every problem in the universe can be solved by finding the right long-haired prettyboy and beating the crap out of him.
...které se jim nevydařilo...
Všechno jednou končí. Nejme víc než pěšáci osudu ,náš život snadno zmaří šíp nebo kámen. Obraťte stránku a tisíce zemřou. A Proč ? Pro pýchu dvou vůdců ,kteři jsou k sobě neůprosně přitahovány sílou dvou mečů a společnou sudbou. A pak zařinčí meč zkázy a meč mrazu. Oslepující záblesk!
- Spellweaver
-Zase, takže fanoušci už to vzali opravdu vážně a konala se veřejná exekuce lead designera.
Víš, co je veletrh?
To je když si roztrhneš kalhoty, trenýrky i prdel
To je když si roztrhneš kalhoty, trenýrky i prdel
ale nakonec se mu podařilo prásknout do bot a schovat se u Zehira doma...
, který ležel (jako správný čaroděj s kodexem Araba z našeho světa) v posteli s šesti nahými jedenáctiletými děvčaty...
Dejte mi zatraceně někdo nějaký tip!
a potom tam vtrhnul i Arantir, vyfotil to a poslal to do Blesku, Aha, no prostě všude...
a Zehir, hanbou zrudlý až na zadku, šel do sklepa pro lano a vratkou stoličku...
jenže stolička byla zlomená tak zehir na stoličku použil kouzlo oživení mrtvých....
Oto10 wrote:jenže stolička byla zlomená tak zehir na stoličku použil kouzlo oživení mrtvých....
ale než se stačil oběsit...
Last edited by GoodMan on Tue Jan 04, 2011 5:43 pm, edited 2 times in total.
...prasknul mu provaz a Zehir vypadl z okna.
A spadl na vysmátého Arantira , který právě odcházel.
Zehir přistál do měkkého (Arantira), takže se mu nic nestalo, ovšem Arantirovi se zlomila hůl stínů...
a lebeční kost, takže musel za Sveltanou na vyšetření, která právě přišla z pikniku s Brumbálem.
Bohuzel to ale byla Biara Prevlecena Za svetlanu