elfové v Heroes VI

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
Post Reply
Resto

elfové v Heroes VI

Post by Resto »

Zdravím,prosím nevíte někdo jestli budou elfové jako 5. národ v Heroes VI?
Dave_Jame
Redaktor

Re: elfové v Heroes VI

Post by Dave_Jame »

Oficiálně Elfové v heroes VI nebudou. minimálně prozatím.

I když 5tý národ zatím oficiálně znám není, jedná se o zcela nový národ což elfy vylučuje.
Minimálně tedy v základní hře se z žádnou podobou elfů nesetkáme.

Řada fanoušků však odhaduje, že v rozšíření by se elfové mohly vyskytnout. Z historického hlediska se děj heroes VI odehrává chvíli před tím, než světlí elfové vyženou temné elfy ze svého území. Tyto okolnosti jsou natolik zajímavé, že by se jimi mohlo jedno z rozšíření heros VI zabývat.

Bohužel však dotédoby se fanoušci budou muset spokojit s pěticí - Lidé, Nemrtvý, Démoni, skřeti a ???.
S tím že věřím že právě onen neznámí národ si získá přízeň právě těch kterým budou elfové chybět.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
GoodMan

Post by GoodMan »

Dave_Jame wrote:Oficiálně Elfové v heroes VI nebudou. minimálně prozatím.

I když 5tý národ zatím oficiálně znám není, jedná se o zcela nový národ což elfy vylučuje.
Minimálně tedy v základní hře se z žádnou podobou elfů nesetkáme.

Řada fanoušků však odhaduje, že v rozšíření by se elfové mohly vyskytnout. Z historického hlediska se děj heroes VI odehrává chvíli před tím, než světlí elfové vyženou temné elfy ze svého území. Tyto okolnosti jsou natolik zajímavé, že by se jimi mohlo jedno z rozšíření heros VI zabývat.

Bohužel však dotédoby se fanoušci budou muset spokojit s pěticí - Lidé, Nemrtvý, Démoni, skřeti a ???.
S tím že věřím že právě onen neznámí národ si získá přízeň právě těch kterým budou elfové chybět.

Souhlasím, že by stálo za to jeden datadisk věnovat elfům; jednak by jsme viděli jejich příčinu rozkolu, temné elfy a začátek sporu s trpaslíky plus temné elfy a jejich spojenectví s "Těmi bez tváře".
Dejte mi zatraceně někdo nějaký tip!
gemball

Post by gemball »

Takže mágové a stříbrná města jsou taky vyloučené tím pádem že? jsem zvědav jaká nová rasa bude zpestřovat herní svět Might & Magic :-)
ImageImage

"Schovej se, poslouchej, sleduj, uč se. A když přijde ten správný čas, zaútoč ze stínů!"
swera

Post by swera »

je dobře , že si toho kentaura dal k sobě do těch překladů , já sem sem chtěl dávat novinky z tý oficiální stránky (protože spousta hráčů HoMM , včetně mě,jsou teenageři a neumí buďto tak dobře anglicky , nebo se ve škole učí němčinu) , no a když už sem sem dával ten link na kentaura , tak mi bylo blbý to sem jen tak fláknout a nepřeložit to , když už , ale pak sem si nakonec zase připadal , jako když ti lezu do práce , když ses pustil do toho překládání orků :D
swera
Post Reply