Obrázky jednotek a soupis Heven, Hell, Necropole

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
roman

Re: Obrázky jednotek a soupis Heven, Hell, Necropole

Post by roman »

gemball wrote:Osobně se mi líbí prakticky všechny jednotky které budou v Might & Magic: Heroes VI ale nejvíce ze všech tenhle Griff a i jeho vylepšená podoba Imperial Griffin je stejně úchvatná a oboje jsou jako vystřihnuté obrázky z bájí a mýtů.
Griffin
Imperial Griffin

Jinak mrkněte na tohohle modrého dráčka co má být ve hře ten se mě osobně taky hodně líbí :-)
Dragon

Grif je krásná jednotka z říše lidí podle mne nejhezčí vypadá skutečně jak zvíře.
Ten drak je taky pěknej ale neumim si představit jak bude bojovat když je ve vodě
naruto34721

Post by naruto34721 »

mozno neco ako vodny elemental
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

On je tzo přesnějic boss. tak asi bude mít vlastní specifickou arénu
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
balrogz

Post by balrogz »

http://might-and-magic.ubi.com/heroes-6 ... m:6-231-32 obliehaci pristroj nekropole.A nebo pavouk?
gemball

Post by gemball »

balrogz wrote:http://might-and-magic.ubi.com/heroes-6/en-GB/news/details.aspx?c=tcm:21-12604&ct=tcm:6-231-32 obliehaci pristroj nekropole.A nebo pavouk?

Já bych to viděl osobně spíše na katapult nekropole než na jednotku :-)
ImageImage

"Schovej se, poslouchej, sleduj, uč se. A když přijde ten správný čas, zaútoč ze stínů!"
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Katapult Nekropole. nenechte se zmást.
Škoda že jsem asi jediný komu to připomíná Etherlords...

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
gemball

Post by gemball »

Já to osobně tipuju spíše na katapult protože ta díra nebo co to je co má mít místo hlavy kdyby to byl pavouk mě o tom nějak utvrzuje co myslíte vy?
ImageImage

"Schovej se, poslouchej, sleduj, uč se. A když přijde ten správný čas, zaútoč ze stínů!"
drsnak

Post by drsnak »

gemball wrote:Já to osobně tipuju spíše na katapult protože ta díra nebo co to je co má mít místo hlavy kdyby to byl pavouk mě o tom nějak utvrzuje co myslíte vy?

no ja neim ale me to jaako katapult nepripada ale spis jako nakej jinej stroj.
1.jsou nekromanti
2.jsou trpasilci
3.jsou temní s lesními elfy
4.jsou čarodějové
5.jsou skřeti
6.je azyl s peklem
ale je to pro to že za některý rasy radši hraju
to je můj pohled ,každý má pohled jiný .
Jinak jsou vyvážený

Image Image
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

drsnak wrote:
gemball wrote:Já to osobně tipuju spíše na katapult protože ta díra nebo co to je co má mít místo hlavy kdyby to byl pavouk mě o tom nějak utvrzuje co myslíte vy?

no ja neim ale me to jaako katapult nepripada ale spis jako nakej jinej stroj.

Pod pojme Katapult myslel "Stroj který bude daný národ používat při dobývání na ničení hradeb" ne doslovně katapult.

mara6a

Post by mara6a »

lidi nemůžu si pomoct a nevím jestli to tu už nezaznělo ale nezačíná vám to po výtvarné stránce připomínat WoWko??
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

mara6a wrote:lidi nemůžu si pomoct a nevím jestli to tu už nezaznělo ale nezačíná vám to po výtvarné stránce připomínat WoWko??

No určite už len WoW. Ten nemá ani zďaleka na Heroes po všetkých stránkach.A aj tá podobnosť je na míle vzdialená.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
proteus

Post by proteus »

Tak ten dranei je celkově vzatý z Wowka.
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

proteus wrote:Tak ten dranei je celkově vzatý z Wowka.

Ty obrázky jsou z WOW.. na ukázku jak vypad na obrázcích Wow a jak MaM.. Wow lidi.. potřebuju font pro sarkazmus...

Sakuba

Post by Sakuba »

Dave_Jame wrote:
proteus wrote:Tak ten dranei je celkově vzatý z Wowka.

Ty obrázky jsou z WOW.. na ukázku jak vypad na obrázcích Wow a jak MaM.. Wow lidi.. potřebuju font pro sarkazmus...

:lol: :lol: :lol: :lol: Asi jo. Mně ty jednotky WoW nepřipomínaj, ale spíš některé nápady. (Arény, Bossové a nagy). Neříkám, že je kopírujou, ale ti bossové jsou fakt trapný (tedy samozřejmě je to můj soukromý názor). :twisted:
Jen ti, co uctívají Urgashe se mohou stát mocnými. Jen ti co, podstoupí cestu plamenem mohou dosáhnout cíle, jen ti, co projdou plamennou cestou, mohou být odměněni. Proto proč nesvádět a vraždit?? Vždyť je to jediný účel démona. Ať žije kha - Beleth!
Post Reply