Nejlepší alternativní jednotka 1. úrovně?

Vše k druhému datadisku pro Heroes V, jenž nevyžaduje původní hru a je tak vlastně samostatnou hrou

Nejlepší alternativní jednotka 1. úrovně?

Kostlivý válečník
15
16%
Gremlin sabotér
9
10%
Vymahač
5
5%
Rošťák
3
3%
Nymfa
13
14%
Stopař
32
35%
Strážce hor
10
11%
Goblin medicinman
4
4%

Total votes: 91

Coach

Re: Nejlepší alternativní jednotka 1. úrovně?

Post by Coach »

Nymfa ho*no vydrží a rodí se jich málo a vy ji nazvete univerzální? Nějak mi zaskočilo.
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Coach wrote:Nymfa ho*no vydrží a rodí se jich málo a vy ji nazvete univerzální? Nějak mi zaskočilo.

Nevím
Ale jednotka s nadprůměrnou iniciativou. Plošným útokem, Se schopnsotí že jí nikdo nevrací útok, Létáním a na svou úroveň solidním zraněním.. která má jako bonus Schopnost léčit hradní tank nebo se léčit o něj.. Myslím že je to hodně univerzální jednotka
Bohužel ne nejlepší z ALTERNATIV

Já třeba nechápu co kdo vydí na stalkrovi... je hezké že má neviditelnost kdesi cosi.. ale stejně neumí střílet..
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Paprda

Post by Paprda »

je smutný že nevíš jaké možnosti hra se stopařem nabízí....už jsem tu jednou někde v diskuzi avizoval že s hrstkou stopařů (20-30) idealně o pár víc a nějakým tím kouzlem z 1.cechu carodejů se dá od začátku projít většina map aspoň z jedný třetiny..kolikrát jsem s nima a s postupně lepším hrdinou prošel půlku mapky...
:o :o :shock: ...nj přemýšlím marně jak by to šlo dokázat s takovou nymfou... :lol: :D jj anketa mluví za vše stopař bezpochyby NEJLEPSI ze vsech... :)
Coach

Post by Coach »

Dave_Jame wrote:Myslím že je to hodně univerzální jednotka

A já si to nemyslím, protože slovo univerzální značí všestranost, jinými slovy pod pojmem univerzální jednotka si představuju jednotku, která nemá žádnou výraznou nevýhodu. A nymfa má výraznou nevýhodu. Ne-li dvě.
To neznamená, že si myslím, že nymfa je špatná, naopak, mám ji rád.
Spectral

Post by Spectral »

Podle mě je nejlepší Kostlivec válečník sice má nevýhodu že nemůže střílet ale mě se prostě líbí a je stylovej proto sem mu dal hlas xD :lol: :lol:
Magie existuje proto aby člověku sloužila , nikoli aby ho ovládala.
Oto10

Post by Oto10 »

Tak to tu máme 1.Alternativní jednotky moc těžké rozhodování to nebylo až na ten konec

1.Místo :arrow: První místo obsadil kdo jiný než stopař Lepší utok a obrana než u vraha.Poškození,rychlost,Zdraví a iniciativa na expert urovni.Vyborná je i neviditelnost,škoda že netrvá déle.

2.Místo :arrow: Obsadila Nymfa dělá větší poškození.Rychlost,zdraví iniciativa je o něco nižší než driáda ale to nevádí nejlepší je že může oživovat jak sebe tak enty (simbioza)

3.Místo :arrow: Větší utok větší obrana a větší iniciativa.Nejjj co mě překvapilo byla sabotáž!Uplně dobréééTakže proto dostala 3.místo

4.Místo :arrow: Strážce hor větší utok a obrana max.sice je iniciativa je slabší ale vše dokáže vyrovnat svoji obranou.Má velmi velkou výdrž

5.Místo :arrow: Kostlivý válečník mě moc nepřesvědčil sice má vyšší utok a obranu i poškození i obrana proti kouzlum ale kdyby byl takhle takový kostlivý lučištníik bylo by to lepší kostlivý váleční se dá lechce zničit i když obrana je větší než u bovyklých jednotek 1.Urovně.

6.Místo :arrow: Goblin medicinman Jeho předchudce je ohodně lepší obrana špatná utok špatný a ustrašený je iniciativa je taky špatná rychlost zdraví minimalní blbá výdrž.

7.místo :arrow: Rošťák mě nepřekvapil spíše zklamal sice je ve všem lepší ale buď breš manu nebo bránu nebo jdeš zautočit to je u té jednotky hrozné předtím raraášek bral manu sám a udělal si bránu u rošťáka
musíš čekat zbytečně dva tahy jinak goog ale slabá výdrž jak u všech jednotek inferna.

8.Místo :arrow: Získává jednotka Azylu tady není co dodat všechno špatně akorát je dobrý dvojity utok a ten vidím v boji málo kdy

Kde mi příjdou lepší předchudci jednotak (první uparage):Kostliv.Váleč,Goblin,Rošťák,(U vymahače je to jedno!!!! :lol:
Altair8

Post by Altair8 »

není o čem diskutovat :D
místo stopař - nviditelnost + nevracení útoku + jed .. a když vám vyjde štěstí no není co dodat
Lord Michal

Post by Lord Michal »

Všechny alternativní jednotky jsou stejně dobrý pokud za danou rasu umíte dobře hrát a hodí se vám tento typ do vaší taktiky. Proto taky nechápu, jak může mít třeba alternativní upg ďáblíka nejméně hlasů - při správné taktice v boji skvělá jednotka.

Snad jen strážce hor se jim nepovedl, nesrovnatelné s prvním upg.
U goblinů medicinmanů je jejich schopnost účinná až v opravdu velkém počtu, ale zase mají silnější útok než první upg, takže záleží na vaší taktice.
A Vymahač stojí za prd jako všichni rolníci :) Ale tam to dohání silný Hero
Bušák

Post by Bušák »

Teď sem si všiml , že si opravdu velmi protiřečím , v kategorii nejhorší jednotka jsem hlasoval pro stopaře a tady taky :D Podle mě je stopař v porovnání s vrahem úplně k ničemu a nejlepší jednotka je podle mě rošťák , je to pěknej šmejd a je i poměrně silný.
zdenek000

Post by zdenek000 »

hlasoval jsem pro stopaře z důvodu neviditelnosti a má schopnost otrávit obět.
Caius

Post by Caius »

no, otravu má přece i vrah, a ta neviditelnost je docela na nic...
Elfové zničí každého, kdo se opováží vztáhnout ruku na Irollanské hvozdy!
drsnak

Post by drsnak »

kostlivec valecnik
1.jsou nekromanti
2.jsou trpasilci
3.jsou temní s lesními elfy
4.jsou čarodějové
5.jsou skřeti
6.je azyl s peklem
ale je to pro to že za některý rasy radši hraju
to je můj pohled ,každý má pohled jiný .
Jinak jsou vyvážený

Image Image
drsnak

Post by drsnak »

ale stopar taky neni spatnej
1.jsou nekromanti
2.jsou trpasilci
3.jsou temní s lesními elfy
4.jsou čarodějové
5.jsou skřeti
6.je azyl s peklem
ale je to pro to že za některý rasy radši hraju
to je můj pohled ,každý má pohled jiný .
Jinak jsou vyvážený

Image Image
gemball

Post by gemball »

Pro mě rozhodně nej je Válečník verbujou se rychle ve velkém počtu, jsou rychlý mají slušné poškození ikdyž pořád málo životů ale to jsou hold kostlivci a hlavně na začátek jsou přímo dokonalé do prvních řad navíc s tou schopností posunout jednotku o tah zpátky je to paráda.
ImageImage

"Schovej se, poslouchej, sleduj, uč se. A když přijde ten správný čas, zaútoč ze stínů!"
Fuckinek

Post by Fuckinek »

Gremlin Sabotér
"Za Čest, Řád a Povinnost"
Post Reply