Heroes VI a jeho tvorba

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
jakubcha

Re: Heroes VI a jeho tvorba

Post by jakubcha »

Montezuma3 wrote:Pokud tam do budoucna temní elfové budou, tak jedině s draky. A viděl bych to tak, že by měli jen nějaké slabší, stínové, nebo tak. A černý a červený drak by byl neutrální boss. Lesním elfům bych nechal zelené draky, pohádkové :D nebo fénix jako ve starých časech. A těch neutrálních bossů by mohlo být hodně druhů :) Já draky hrozně rád. Nějaký ledový drak, pouštní modrý, skalnáč, vznešený stříbrný, mořský bronzový... :mrgreen:

kdyby to bylo podle tvého názoru tak by tam bylo tak předrakováno že by to už nikdo nechtěl hrát...já bych ty draky dal max. jako bosse u těch ke kterým patří např:temní elfové, elfové, trpaslíci a možná ještě ti nemrtví...
Sláva Peklu které sežehne celý Ashan svými plameny chaosu a bude tančit po jeho troskách!!!!
Mrakoplas

Post by Mrakoplas »

no a bolo by to jak za stara. neviem kazdopadne sa mi V s datacmi nezde az tak predrakovana , V zaklade ked bolo 6 hradov a 3 draci tak to bol opruz, keby sa ten Lava dragon nevolal dragon ale napr. salamander tak by to nik neriesil.
v III boli tiez 3 druhy drakov v hradoch plus 4 neutralny, kazdopadne tam zas bola vacsia variabilita hradov. A to ze maj v V lesny aj temny draka vychadza z toho ze temny su komplet obslehnuty s Warhammeru.(okrem Mina..)
AK by sa slo bez drakov tak k lesakom by siel ako champ Roc/Thunderbird myslim ze tam je aj hero co zije s velkymi orlami. A temnym by som dal champa kldune hydru a doplnili by sa bazilmy alebo manticorami, BEhodler by bol tiez fajn ale ten sa k nim nehodi
Je jedno kde prave ste vzdy sa najde nejaky.....
Magor
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Elreth

Post by Elreth »

Co myslíte, kolik chybí k "DOKONALOSTI" u této hry... :?: http://heroes.hardwired.hu/heroes6/leir ... _trfhz.jpg ... a pokud se jedná o tu sakra krásnou fotku tak to má Dave Jame více než velkou pravdu...
Khengi

Post by Khengi »

no konečně vim, ak bude ve hře vypadat pekelný pán, mučitel, matka běsu, atd.
Krev, maso, kosti, to jsou mé cenosti!
Image
Orkové budou vládnout světu,
Irollan bude náš,
budou vůči lidem mstít vendetu,
doufám, že meč na bitvu máš,
od Sheogu po svatou Gryfí říši,
budou vlát orčí vlajky ve výši,
Greimhein bude plnen zlata,
každý ork tam hned chvátá,
Hereshe budou přeplněny otroky,
Stříbrné města zase poskoky,
Ygg-chall bude vyrábět pro orky stínovou čepel,
nejlepší ostří všech temnot a světel,
orci budou bojovat nocí i dnem,
výsledkem bude, že Ashan je orčí zem.

Slovo Realag, je seskádané ze slova Agrael. klidně mi nevěř je to tak, oveř si to
jakubcha

Post by jakubcha »

Elreth wrote:Co myslíte, kolik chybí k "DOKONALOSTI" u této hry... :?: http://heroes.hardwired.hu/heroes6/leir ... _trfhz.jpg ... a pokud se jedná o tu sakra krásnou fotku tak to má Dave Jame více než velkou pravdu...

Já se chci zeptat, ta věž co je uprostřed to má být něco jako střelecká věž byla v H4 nebo v H5 ? :?:
Last edited by jakubcha on Tue Feb 22, 2011 4:25 pm, edited 4 times in total.
Sláva Peklu které sežehne celý Ashan svými plameny chaosu a bude tančit po jeho troskách!!!!
jakubcha

Post by jakubcha »

Bušák

Post by Bušák »

Já se ještě vrátím k těm drakům .. celkově bych je nechal všechny jako bossy/e , to by ještě více podtrhlo jejich moc a sílu a i kdyby tu byli 4 druhy draků , tak by se nic nedělo protože v 5 jich bylo v podstatě 12 (upg. + alt. ). jinak na místě šampiona temných elfů bych si úplně bez problémů dokázal představit nadotovanou hydru.. zkrátka podle pověstí hydře když přišla o hlavu dorostly dvě nové (někde se uvádí tři , někde i pět) , ale prostě by při boji na blízko místo aby životy ztrácela , tak by se jí přidávaly , tím by se stala hodně silnou a mocnou ( kompenzováno by to bylo velmi špatnou odolností proti magii a střelbě , pomalým pohybem).. Co se týče hvozdu , tam bych fénixe nedával , protože fénix je posvátné samotářské ,,zvíře" takže tomu bych zachoval neutralitu , povýšit na šampiona by si mohl třeba ent , nebo i jednorožeč , popřípadně vymyslet zcela novou jednotku (mluvilo se tu o masořravých rostlinách - nevím jestli bych je chtěl jako šampiony , ale určitě by se v hvozdu využili v oblasti elit). A u obou uvedených hradů by si mohla také na místo šampiona dělat zálusk mantikora , protože spousta lidí si ji spojuje s kobkou , protože tam byla v HoMM III , ale myslím , že by se mohla dostat klidně i do hvozdu...
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

U Mantikory je ten problém, že její místo více či méně zaujala Lamasu

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
GoodMan

Post by GoodMan »

http://www.heroworld.net/screenshot/h6/ ... ine-02.jpg

Hra za Slavu a nějakou slečnu, která je i na jiném snímku, a stejně nevím, kdo je (matka sourozenců?).

http://www.heroworld.net/screenshot/h6/ ... ine-03.jpg

http://www.heroworld.net/screenshot/h6/ ... ine-01.jpg
Dejte mi zatraceně někdo nějaký tip!
Tyba

Post by Tyba »

Bušák wrote:Já se ještě vrátím k těm drakům .. celkově bych je nechal všechny jako bossy/e , to by ještě více podtrhlo jejich moc a sílu a i kdyby tu byli 4 druhy draků , tak by se nic nedělo protože v 5 jich bylo v podstatě 12 (upg. + alt. ). jinak na místě šampiona temných elfů bych si úplně bez problémů dokázal představit nadotovanou hydru.. zkrátka podle pověstí hydře když přišla o hlavu dorostly dvě nové (někde se uvádí tři , někde i pět) , ale prostě by při boji na blízko místo aby životy ztrácela , tak by se jí přidávaly , tím by se stala hodně silnou a mocnou ( kompenzováno by to bylo velmi špatnou odolností proti magii a střelbě , pomalým pohybem).. Co se týče hvozdu , tam bych fénixe nedával , protože fénix je posvátné samotářské ,,zvíře" takže tomu bych zachoval neutralitu , povýšit na šampiona by si mohl třeba ent , nebo i jednorožeč , popřípadně vymyslet zcela novou jednotku (mluvilo se tu o masořravých rostlinách - nevím jestli bych je chtěl jako šampiony , ale určitě by se v hvozdu využili v oblasti elit). A u obou uvedených hradů by si mohla také na místo šampiona dělat zálusk mantikora , protože spousta lidí si ji spojuje s kobkou , protože tam byla v HoMM III , ale myslím , že by se mohla dostat klidně i do hvozdu...

Tak k těm drakům, určitě bych tam chtěl Černýho/červený, a zelenýho/zlatýho - aby byli proti sobě něco jako dobro a zlo. Černý drak by mohl být jak v kobce tak i v jiným hradu a ten zlatý jenom ve hvozdu u Elfů (beru příklady z HMaM III, Myslím že by se to hodilo k dalšímu datadisku, jako nový příběh a to války dračích rodů nebo něco v tomto smyslu. Myslím, že by to mělo něco do sebe kdyby nejlepší jednotky Černý a zlatý draci bojovali proti sobě v nějáký otevřený aréně nebo případně letecký bitvy. Ale to je jen nápad jak by se mi to líbilo. Ale myslím si, že svět fantazie v HMaM by neměl přijít o draky, ty jsou stejně potřeba jako některý kouzla (myslím v taktice). Jinak k té Hydře se také přikláním, je to docela úsměvné, protože jsem na to podobné zrovna včera myslel, že by bylo zase dobrý, kdyby hydra byla zase šampion a za každý její zásach by jí narostla Hlava, nebo za každou padlou jednotku (myslím počet v té hydře, i když nevím jestli tyto šampioni budou jedni nebo jestli budou mít taky měsíční produkci jednotek) Podle toho bych navrhl tu hydru, buď podle počtu zasáhu Damaged vůči Hydře (čím víc by jste ji ubrali, tím více by ji hlav narostlo) jinak se vším ostatním v podstatě plně souhlasím s Bušákem.
verix

Post by verix »

.. no tak ten novy RPG system reputacie a volba medzi dracov krvov a dracimi slzami mi pride ako dost dobry napad a v ziadnej strategii nebolo doteraz nic podobne pouzite tak sa nato celkom tesim ..
.. drak je proste podla mna ultimatna jednotka a urcite by tam mal byt ako boss, ktoremu mozu celit jedine velke armady ..
.. nechapem preco nemoze mat stronghold bossa tak ako ostatne hrady, ved uz tam mohli dat behemonta alebo vyvernu alebo hocico ..
.. dost podstatna vec, ktora bola vzdy sucastou serie heroes je vystavba hradu, a teraz mam na mysli jeho graficke spracovanie, toto by podla mna nemali vynechat, nech uz to spravia ako 2D alebo ako nejake jednoduche 3D to je jedno ale urcite to tam patri, mne by uplne stacilo nieco ako toto:
hrad.jpg
hrad.jpg (225.61 KiB) Viewed 9002 times
naruto34721

Post by naruto34721 »

prelozite niekdo tie clanky stou krvov a podobne prosim :D

http://heroes.hardwired.hu/heroes6/leirasok/hunweek/pics/3pday_krxbrxuu.jpg

helemese novy obrazok .... paci sami jak to naponili na egypt .. neviem jak by ale paci sa mi ten styl piramidy ...aj skreti nepriamo nadvazuju na aztekov a tam im to pasuje...
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Pracuju na tom.. během dneška se to tady objeví

Tyba

Post by Tyba »

jéé, byl jsem 10000 náštevník tohot vlákna...co dostanu???? (hlavně nechci do Huby :) )
Post Reply