Heroes VI a jeho tvorba

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
jakubcha

Re: Heroes VI a jeho tvorba

Post by jakubcha »

Sláva Peklu které sežehne celý Ashan svými plameny chaosu a bude tančit po jeho troskách!!!!
Elreth

Post by Elreth »

balrogz wrote:http://www.google.sk/imgres?imgurl=http://www.heroworld.net/screenshot/h6/20110310-Sanctuary-Video-06.jpg&imgrefurl=http://heroescommunity.com/viewthread.php3%3FTID%3D33562%26pagenumber%3D6&usg=__SimaY9eZR1NW9IsmTMr9ASbrGCw=&h=720&w=1280&sz=101&hl=sk&start=27&zoom=1&tbnid=Y5c5yVtoGx8bKM:&tbnh=143&tbnw=233&ei=xLB9TYmMPIfEtAbP-rXsBw&prev=/images%3Fq%3Dheroes%2B6%2Bsanctuary%26um%3D1%26hl%3Dsk%26sa%3DX%26biw%3D1280%26bih%3D933%26tbs%3Disch:10%2C700&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=346&oei=PLB9TY31O4rDswae-

http://www.heroworld.net/screenshot/h6/ ... deo-03.jpg

http://www.heroworld.net/screenshot/h6/ ... deo-04.jpg

Jednotky nag http://www.gamersgate.com/img/featured/ ... a_copy.jpg Boss čI Hrdina
Skor by som povedal že hrdina.

Udivuje mě že je zelený(pokud by to byl hrdina...např.(asi) krve)vypadáto jako by měl něco společného s magii nekrom....
Liones

Post by Liones »

Mě osobně poslední rasa potěšila. Myslím, že si je oblíbím. :)

Nicméněz mě zajímá docela jedno. Z videa jsem si všiml, že jejich síla je ve zpomalování soupeřů. Bude to znamenat, že hrdinové tohoto národa se dokáží naučit kouzla na zpomalování a pod., což ostatní hrdinové umět nebudou? Anebo to bude spíše v povaze a speciálních schopnostech jejich jednotek?
Na speciální vlastnosti jednotek jsem teda taky moc zvědavej, o těch zatím nevíme vůbec nic (ikdyž radši je i přes svojí zvědavost asi ani znát nechci, přecijen seznámit se s nimi až v boji má své kouzlo).

Jinak jedna vtipná věc, tento národ se zaměřil na šermířské umění a na Kung-Fu – ta obluda s ohromným palcátem si na šerm vybrala docela solidní nářadí :lol:
GoodMan

Post by GoodMan »

I mě se ta rasa teď libí. Na těch konceptech vypadají otřesně, ale ve hře jsou parádní. I tak, Kraal a skřeti jsou mí favoriti.
Jinak, ten prevít je hrdina, jmenuje se Akasha, a je ještě dalším bonusovým hrdinou spolu s ostřím Chaosu, který mají hrdinové Pekla, na konceptech ho má Kiril.
Dejte mi zatraceně někdo nějaký tip!
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

Nagovia budú dobrý národ ako každý v Heroes. Dali si na ňom záležať a ako každý majú svoje plusy a mínusy, no pre mňa bude vždy jednoznačne Peklo na prvom mieste :twisted: 8)
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
jakubcha

Post by jakubcha »

MINOTAUR wrote:Nagovia budú dobrý národ ako každý v Heroes. Dali si na ňom záležať a ako každý majú svoje plusy a mínusy, no pre mňa bude vždy jednoznačne Peklo na prvom mieste :twisted: 8)

Naprosto tím souhlasím....moje pořadí: 1.Peklo
2.Nekropole
3.Nagy
3.Skřeti
4.Lidé
Sláva Peklu které sežehne celý Ashan svými plameny chaosu a bude tančit po jeho troskách!!!!
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

Mám otázku len tak pre zaujímavosť: V akom poradí si prejdete kampane ? Ja-1.Nagovia,2.Orkovia,3.Ľudia,4.Nemŕtvi,5.Pekelní (to najlepšie na koniec xD )
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
jakubcha

Post by jakubcha »

MINOTAUR wrote:Mám otázku len tak pre zaujímavosť: V akom poradí si prejdete kampane ? Ja-1.Nagovia,2.Orkovia,3.Ľudia,4.Nemŕtvi,5.Pekelní (to najlepšie na koniec xD )

Já 1.Peklo 2.Nekropole 3.Nagy 4.Skřeti a na lidi kašlu :P
Phoenix

Post by Phoenix »

MINOTAUR wrote:Mám otázku len tak pre zaujímavosť: V akom poradí si prejdete kampane ? Ja-1.Nagovia,2.Orkovia,3.Ľudia,4.Nemŕtvi,5.Pekelní (to najlepšie na koniec xD )

Tak kdybych to měl brát podle mé oblíbenosti ras tak asi:
1) Orkové
2,3) Nagy/Lidé (fakt nevím)
4) Peklo
5) Nekro
Cesta jde pořád dál a dál
kupředu, pryč jde od mých vrat.
Daleko už mi utekla
a musím za ní pospíchat.
Na těžkých nohou dám se vést
až k větší cestě, nežli znám,
tam, kde se stýká mnoho cest.
A potom kam? To nevím sám.
Montezuma3

Post by Montezuma3 »

Tak u mne je pořadí zatím následující:
1. *datadisk* (20%)
2. Nagy
3. *datadisk* (100%)
4. Lidé
5. *datadisk* (40%)
6. Orkové
7. Peklo
8. Necro
9. *datadisk* (100%)

Jinak pořadí kampaní je už na tom screenu: Necro - Lidé - Nagy - Peklo - Orkové
Ale myslím že to bude tak, že když odehrajete Prolog tak se vám odemkne všech pět najednou a bude jen na vás v jakém pořadí si je odehrajete. Až je odehrajete všechny tak se vám otevře Finální kampaň
Tyba

Post by Tyba »

tak pro mě byli a budou favoriti z Kobky (dungeons) Za to že měli nejhezčí jendotky a nejlepšího šampiona (Černý drak).(ale každý z vás na ty svý oblíbený pěje jinou chválu že :) ) Mě docela zamrzelo, že v těchto Herosích nebudou, ale doufám je Nagijové plně a oprávněně nahradí. Už se nemůžu dočkat.....
jakubcha

Post by jakubcha »

Montezuma3 wrote:Tak u mne je pořadí zatím následující:
1. *datadisk* (20%)
2. Nagy
3. *datadisk* (100%)
4. Lidé
5. *datadisk* (40%)
6. Orkové
7. Peklo
8. Necro
9. *datadisk* (100%)

Ale myslím že to bude tak, že když odehrajete Prolog tak se vám odemkne všech pět najednou a bude jen na vás v jakém pořadí si je odehrajete. Až je odehrajete všechny tak se vám otevře Finální kampaň

A jak víš že vyjde tolik datadisků?Třeba nevyjde žádný nebo jen 1...
GoodMan

Post by GoodMan »

No, kdyby byl aspoň jeden datadisk, jakkoli se řečeno, že Drak vzduchu nemá takový zájem o Ashan, a politicky jsou jeho věrní doma u krbu a čtou pohádky frackům, přál bych si Svobodná města... s příměsí banditů.
Dejte mi zatraceně někdo nějaký tip!
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

Montezuma3 wrote:Tak u mne je pořadí zatím následující:
1. *datadisk* (20%)
2. Nagy
3. *datadisk* (100%)
4. Lidé
5. *datadisk* (40%)
6. Orkové
7. Peklo
8. Necro
9. *datadisk* (100%)

To s tímy kampaňami bude tak ako si povedal. Všetky budú otvorené a poradie v akom ich prejdeme je na nás (inak by som sa na to ani nepýtal xD)
Post Reply