Heroes VI a jeho tvorba

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
Radekim

Re: Heroes VI a jeho tvorba

Post by Radekim »

Docela zajímavé videjko,ne každý ho možná viděl:
http://pc.hrej.cz/preview/might-and-mag ... rani-3490/

je to to třetí v pořadí ( gameplay video)
Elreth

Post by Elreth »

Radekim wrote:Docela zajímavé videjko,ne každý ho možná viděl:
http://pc.hrej.cz/preview/might-and-mag ... rani-3490/

je to to třetí v pořadí ( gameplay video)

Myslíš že snad někdo neviděl... :?:
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

Všetci tí nagský vojaci mi prídu taký nezáživní okrem kirina a toho keshiho. A tá prerastená žaba či čo to je no nemám slov.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

osobně.. vzhled mě zajímá jen z estetického hlediska.

Hratelnostně se nech překvapit.. přece se tu nebudeme hádat kvůli něčemu co záleží na supjektivním dojmu..Jako například která jednotka je hezká.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

Ja som to hodnotil z estetického hľadiska. Je to len môj názor a nevravím že iným sa tiež nemôžu páčiť. Len ma vôbec neoslovili a hrateľnosť je už druhá vec, tú som nemal na mysli vôbec. Ale predsa, pozri si ten obrázok prvej verzie Pit Lorda a toho čo je teraz, tak musíš uznať že v takýchto hrách trochu záleží aj na vzhľade.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
naruto34721

Post by naruto34721 »

tiez sa mi nepacia ty nagovia... cele mi to pride z konpnute s warcraftu
Montezuma3

Post by Montezuma3 »

MINOTAUR wrote:To s tímy kampaňami bude tak ako si povedal. Všetky budú otvorené a poradie v akom ich prejdeme je na nás (inak by som sa na to ani nepýtal xD)

Ajo, špatně jsem si to přečetl.
Phoenix

Post by Phoenix »

naruto34721 wrote:tiez sa mi nepacia ty nagovia... cele mi to pride z konpnute s warcraftu

Mě se zase Nagy docela líbí. Je to úplně nový národ, který tu ještě nebyl. Něco jako v trpaslíci a jejich runová magie v 5ce. IMHO ty mi budou hodně chybět.

Netušíte někdo jak to bude s tou iniciativou? Všichni budou táhnout stejně (myslím postupně jednou za tah každá jednotka) nebo tam zůstane nějaká obměna té lišty s iniciativou z HOMAM V? Ta mi hodně vyhovovala.
Cesta jde pořád dál a dál
kupředu, pryč jde od mých vrat.
Daleko už mi utekla
a musím za ní pospíchat.
Na těžkých nohou dám se vést
až k větší cestě, nežli znám,
tam, kde se stýká mnoho cest.
A potom kam? To nevím sám.
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Mě se zase Nagy docela líbí. Je to úplně nový národ, který tu ještě nebyl. Něco jako v trpaslíci a jejich runová magie v 5ce. IMHO ty mi budou hodně chybět.

Netušíte někdo jak to bude s tou iniciativou? Všichni budou táhnout stejně (myslím postupně jednou za tah každá jednotka) nebo tam zůstane nějaká obměna té lišty s iniciativou z HOMAM V? Ta mi hodně vyhovovala.

Systém boje se vrací k heoes I-III
Boj je rozdělen do kol, a každém kole může jedna jednotka útočit přesně jednou (pokud nemá morálku). Lišta z Heroes V však zůstala, aby bylo přehlednější jaké bude pořadí, a tudíž mohl hráč lépe taktizovat.
Hrdina se může aktivovat kdykoliv v průběhu kola, ale jen jednou za kolo.
Některé změny.
Morálka se nyní ukazuje již na začátku tahu jednotky (ne jako doposavaď na jejím konci). Nepřidává však plný tah (jednotka má menší pohyb, nevím jak je to se zraněním)
Některé schopnosti byly upraveny, například Gryfův nálet nyní vždy zasáhne cíl na který byl mířen.
Rodové schopnosti, jako nekromancie, strážný anděl či zuřivost budou mít vlastní počítadlo do kterého se budou zbírat body, Jakmile bude mít hráč dost bodů může danou schopnost aktivovat.

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
jakubcha

Post by jakubcha »

Phoenix wrote:
naruto34721 wrote:tiez sa mi nepacia ty nagovia... cele mi to pride z konpnute s warcraftu

Naprosto s tebou souhlasím co se týče těch Nag...je to úplně nový národ a to nemusí znamenat že to bude nuda...a taky to že je to z Asijské kultury neznamená že to tam nepatří přece jsou tam i skřeti kteří jsou udělaní ve stylu Jihoamerické kultury (Aztekové,Inkové...)

A ta iniciativa tak tam budeš táhnout 1 za tah ona pouze určí jestli budeš táhnout před nepřítelem nebo po něm...
Sláva Peklu které sežehne celý Ashan svými plameny chaosu a bude tančit po jeho troskách!!!!
Phoenix

Post by Phoenix »

Dave_Jame wrote:

Systém boje se vrací k heoes I-III
Boj je rozdělen do kol, a každém kole může jedna jednotka útočit přesně jednou (pokud nemá morálku). Lišta z Heroes V však zůstala, aby bylo přehlednější jaké bude pořadí, a tudíž mohl hráč lépe taktizovat.
Hrdina se může aktivovat kdykoliv v průběhu kola, ale jen jednou za kolo.
Některé změny.
Morálka se nyní ukazuje již na začátku tahu jednotky (ne jako doposavaď na jejím konci). Nepřidává však plný tah (jednotka má menší pohyb, nevím jak je to se zraněním)
Některé schopnosti byly upraveny, například Gryfův nálet nyní vždy zasáhne cíl na který byl mířen.
Rodové schopnosti, jako nekromancie, strážný anděl či zuřivost budou mít vlastní počítadlo do kterého se budou zbírat body, Jakmile bude mít hráč dost bodů může danou schopnost aktivovat.

Díky za info. S tou iniciativou je to podle mě krok zpátky. Škoda. Takto se dalo docela pěkně využívat i slabších, ale rychlejších jednotek. Myslím že bylo možno více taktizovat. Zaútočit na silnou jednotku něčím co to přežje a pak jí oslabovat slabšími ale rychlejšími jednotkami. Většina ostatních změn se mi docela líbí, až na menší počet surovin. Třeba ale Pretoriáni nebo jak se jmenují ti lidští pěšáci jsou super. Sice trošku do Pána Prstenů, ale komu by to vadilo. :P
Cesta jde pořád dál a dál
kupředu, pryč jde od mých vrat.
Daleko už mi utekla
a musím za ní pospíchat.
Na těžkých nohou dám se vést
až k větší cestě, nežli znám,
tam, kde se stýká mnoho cest.
A potom kam? To nevím sám.
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

jakubcha wrote:Naprosto s tebou souhlasím co se týče těch Nag...je to úplně nový národ a to nemusí znamenat že to bude nuda...a taky to že je to z Asijské kultury neznamená že to tam nepatří přece jsou tam i skřeti kteří jsou udělaní ve stylu Jihoamerické kultury (Aztekové,Inkové...)

A ta iniciativa tak tam budeš táhnout 1 za tah ona pouze určí jestli budeš táhnout před nepřítelem nebo po něm...

A naví nesmíš zapomenout na dvě věci
Mágové byly inspirování arábii (což je taky asie)
A Barbaři v heroes V měli hodně prvků z Mongolska

GoodMan

Post by GoodMan »

No, já tentokrát musím dát za pravdu Minotaurovi (co má rád Peklo a má "fan" obrázek Saurona :D nic ve zlém). Ta žába je otřesná. I když ve videu sebou hází jako akrobat, a nějaká ta skopičina tam být musí. Ostatní jsou však parádní, a je dobře, se se inspirovali celou Asií, vždyť se tvůrci inspirovali prakticky celým světem.
Dejte mi zatraceně někdo nějaký tip!
Bušák

Post by Bušák »

Ta svatyně se mi mnohem více líbí , tak jak je na screenech , než jako byla na konceptech , takže už se nemohu dočkat až si hru zahraju.
Já osobně jsem právě bez váhání předobjednal sběratelskou edici Might and Magic: Heroes VI :)
A jak ste na tom vy už taky předobjednáváte ?? :D
Post Reply