NOVÉ JEDNOTKY

Vše k druhému datadisku pro Heroes V, jenž nevyžaduje původní hru a je tak vlastně samostatnou hrou
Elreth

Re: NOVÉ JEDNOTKY

Post by Elreth »

Activator wrote:
Vynny wrote:
Elreth wrote:Díky za odpověď, ale co ta nová rasa...(řekl si přece:...setkáte se všemi existujícími rasami + ještě jednou takovou zvláštní navíc ...ne???) ??? :!:

Když to chceš vědět, půjde o kombinaci rasy mágů a síly neutrálních elementů, jejíchž unikátním stvořením nebude nikdo jiný než fénix. Příslušní hrdinové (elementální mágové) budou mít samozřejmě i předělané charaktery, ale musím podotknout, že se nebude jednat o Vaše spojence.

Pokud chcete nějaké moje mapy, navštivte tuto stránku: http://vynny-web.webnode.cz/

Pokud se za ně nebude hrát, tak je to celkem k ničemu.

Ono za ně snad nepude hrát??? :D
Vynny

Post by Vynny »

Elreth wrote:
Activator wrote:Pokud se za ně nebude hrát, tak je to celkem k ničemu.

Možná máte pravdu, ale mně jde o to, aby byli zajímaví i Vaši protivníci a tito mágové budou společně ještě s klasickými mágy právě Vašimi hlavními nepřáteli.
Last edited by Vynny on Sun Aug 14, 2011 12:10 pm, edited 1 time in total.
Elreth

Post by Elreth »

Vynny wrote:
Elreth wrote:
Activator wrote:Pokud se za ně nebude hrát, tak je to celkem k ničemu.

Možná máte pravdu, ale mně jde o to, aby byli zajímaví i Vaši protivníci a tito mágové budou společně ještě s klasickými mágy právě Vašimi hlavními nepřáteli.

Pokud chcete nějaké moje mapy, navštivte tuto stránku: http://vynny-web.webnode.cz/

No pokud je to tak, tak by měl být kladen důraz hlavně na příběh(skripty) a tudíž také na plynulost hry.... :D ,podle mě je více než velké umění vytvořit mapu(v našem případě souvisle propojenou kampaň,která bude doufám dlouhá stejně také musí být i ale plynulá... :D ),která je velice dlouhá a zároveň plynulá a ještě doplněná o skripty(příběh),ten kdo to dokáže tak: "Komu čest, tomu čest",a podle mě se to chlapcům od ubisoftu podařilo(videa)-když nejsou videa,tak jsou skripty, co na tom... :D ,a chtěl bych se zeptat pokud lze vytvořit úplně novou speciální schopnost pro hrdiny,...?,chci říct že hlavní hrdina kampaně musí mít dobrou (vhodně vybranou) speciální schopnost(-většina věcí se od toho odvíjí....... :D )
P.S. už se těším :P ,ale nic by se nemělo uspěchat (zvlášť příběh=skripty) :wink:
Vynny

Post by Vynny »

Elreth wrote:No pokud je to tak, tak by měl být kladen důraz hlavně na příběh(skripty) a tudíž také na plynulost hry.... :D ,podle mě je více než velké umění vytvořit mapu(v našem případě souvisle propojenou kampaň,která bude doufám dlouhá stejně také musí být i ale plynulá... :D ),která je velice dlouhá a zároveň plynulá a ještě doplněná o skripty(příběh),ten kdo to dokáže tak: "Komu čest, tomu čest",a podle mě se to chlapcům od ubisoftu podařilo(videa)-když nejsou videa,tak jsou skripty, co na tom... :D ,a chtěl bych se zeptat pokud lze vytvořit úplně novou speciální schopnost pro hrdiny,...?,chci říct že hlavní hrdina kampaně musí mít dobrou (vhodně vybranou) speciální schopnost(-většina věcí se od toho odvíjí....... :D )
P.S. už se těším :P ,ale nic by se nemělo uspěchat (zvlášť příběh=skripty) :wink:

Bohužel specialitu s úplně novými účinky v editoru nelze vytvořit, ale hrdinovi ji lze zaměnit za jinou a v kampani tomu zrovna tak bude. Jinak mimochodem kdyby někdo náhodou věděl, jakým způsobem by mohla jít vytvořit, dejte vědět, protože jsem to dlouho zkoumal, ale na nic jsem nepřišel.
Last edited by Vynny on Sun Aug 14, 2011 12:11 pm, edited 1 time in total.
Elreth

Post by Elreth »

Vynny wrote:
Elreth wrote:No pokud je to tak, tak by měl být kladen důraz hlavně na příběh(skripty) a tudíž také na plynulost hry.... :D ,podle mě je více než velké umění vytvořit mapu(v našem případě souvisle propojenou kampaň,která bude doufám dlouhá stejně také musí být i ale plynulá... :D ),která je velice dlouhá a zároveň plynulá a ještě doplněná o skripty(příběh),ten kdo to dokáže tak: "Komu čest, tomu čest",a podle mě se to chlapcům od ubisoftu podařilo(videa)-když nejsou videa,tak jsou skripty, co na tom... :D ,a chtěl bych se zeptat pokud lze vytvořit úplně novou speciální schopnost pro hrdiny,...?,chci říct že hlavní hrdina kampaně musí mít dobrou (vhodně vybranou) speciální schopnost(-většina věcí se od toho odvíjí....... :D )

Bohužel specialitu s úplně novými účinky v editoru nelze vytvořit, ale hrdinovi ji lze zaměnit za jinou a v kampani tomu zrovna tak bude. Jinak mimochodem kdyby někdo náhodou věděl, jakým způsobem by mohla jít vytvořit, dejte vědět, protože jsem to dlouho zkoumal, ale na nic jsem nepřišel.

...a náš hrdina bude mít jakou.... :)
Vynny

Post by Vynny »

Elreth wrote:...a náš hrdina bude mít jakou.... :)

Zatím připadá v úvahu specialita "zastrašení", ale samozřejmě nemohu říct, že to bude konečná fáze. Navíc jsem taky dlouho přemýšlel, jestli to bude "zastrašení" nebo "mistr iniciativy", jenže právě "mistr iniciativy" mi přijde jako taková dobrá, ale na druhou stranu i hodně přehnaná specialita (jistě znáte její účinky :D ), a proto zatím spíše zůstávám u toho "zastrašení". Každopádně s charaktery hrdinů si budu pohrávat ještě na konci tvorby kampaně, kdy popřípadně něco pozměním nebo vylepším.
Last edited by Vynny on Sun Aug 14, 2011 12:11 pm, edited 1 time in total.
Elreth

Post by Elreth »

Vynny chci se zeptat v jakých číslech se budou pohybovat počty jednotek v poslední misi tvé kampaně,jenom abych měl(i) předstvu??? :D ,předem díky za odpověď :D :D :D
Elreth

Post by Elreth »

Vynny wrote:
Elreth wrote:...a náš hrdina bude mít jakou.... :)

Zatím připadá v úvahu specialita "zastrašení", ale samozřejmě nemohu říct, že to bude konečná fáze. Navíc jsem taky dlouho přemýšlel, jestli to bude "zastrašení" nebo "mistr iniciativy", jenže právě "mistr iniciativy" mi přijde jako taková dobrá, ale na druhou stranu i hodně přehnaná specialita (jistě znáte její účinky :D ), a proto zatím spíše zůstávám u toho "zastrašení". Každopádně s charaktery hrdinů si budu pohrávat ještě na konci tvorby kampaně, kdy popřípadně něco pozměním nebo vylepším.

Můžu se zeptat jestli lze dávat hrdinovi schopnost i od hrdiny JINÉ rasy???
Alarik

Post by Alarik »

Ano, není v tom žádný problém. K určité schopnosti se klidně může přiřadit i úplně jiný obrázek nebo popis.
Phoenix

Shadow Dragon

Post by Phoenix »

Mám dotázek. Stahoval jsem si z netu nějaké mapy. Následně jsem zjistil, že se mi změnili statistiky u Shadow Dragon (nevylepšený drak) kobky. Najednou má 3000 životů a asi 50 útok a 50 obranu atd. Navíc umí neomezeně zakouzlit ohnivou kouli s taky brutálním damage. Vypadá to že tato změna je kompletně v celých HOMAM V ne jen na nějaké z těch map co jsem stahoval. Dal jsem si první misi z poslední kampaně ToE. Přiběhl na mě warlock s relativně malou armádou, ale měl v ní 2 tyhle draky a to sem nedal. Jedno jsem zabil, ale pak mě dostal. Nevíte někdo jak to opravit? Stačí smazat ty mapy nebo musím reinstalovat? Díky za pomoc. :oops:
Cesta jde pořád dál a dál
kupředu, pryč jde od mých vrat.
Daleko už mi utekla
a musím za ní pospíchat.
Na těžkých nohou dám se vést
až k větší cestě, nežli znám,
tam, kde se stýká mnoho cest.
A potom kam? To nevím sám.
Activator

Post by Activator »

Oprava je jednoduchá - stačí najít a smazat uživatelskou mapu nebo kampaň, která má v sobě tuto modifikaci.
Vynny

Post by Vynny »

Elreth wrote:Vynny chci se zeptat v jakých číslech se budou pohybovat počty jednotek v poslední misi tvé kampaně,jenom abych měl(i) předstvu??? :D ,předem díky za odpověď :D :D :D

Mám-li být stručný, bude se jednat o docela velké armády. Přesná čísla momentálně ještě nemohu sdělit, protože jsem se k testu poslední mise zatím nedopracoval.
Last edited by Vynny on Sun Aug 14, 2011 12:08 pm, edited 1 time in total.
Phoenix

Post by Phoenix »

Activator wrote:Oprava je jednoduchá - stačí najít a smazat uživatelskou mapu nebo kampaň, která má v sobě tuto modifikaci.

Díky. Já jsem včera zkusil přesunout všechny stažené mapy jinam. A fungovalo to. Teď jen musím najít tu co to dělá. Popsané to u žádné nebylo. Tak to bude pokus omyl.
Cesta jde pořád dál a dál
kupředu, pryč jde od mých vrat.
Daleko už mi utekla
a musím za ní pospíchat.
Na těžkých nohou dám se vést
až k větší cestě, nežli znám,
tam, kde se stýká mnoho cest.
A potom kam? To nevím sám.
Elreth

Post by Elreth »

Tak co Vynny, jak to jde s kampaní?
Vynny

Post by Vynny »

Elreth wrote:Tak co Vynny, jak to jde s kampaní?

I přes to, že nějaké nevyřešené problémy ještě mám, jde to vcelku dobře. Nyní už pracuji na dokončení poslední mise, kterou brzy otestuji a více méně by to všechno bylo pomalu hotové. Jenže jak jsem již psal, mám ještě nějaké nevyřešené problémy ohledně některých misí, které musím opravit. Pak zbývají dopsat texty a úplně nakonec se pokusím celou kampaň velice rychle otestovat. Dělám na tom dnes a denně a počítám s tím, že v průběhu května by to mohlo být hotové.

Co se týče těch problémů, mám tu jeden, se kterým si stále nevím rady:

Má někdo zkušenost s úkolem ochraň hrdinu?
V určité misi totiž musí přežít dva hrdinové a každý má podmínku přežít zvlášť (Úkol_1-ochraň prvního hrdinu; Úkol_2-ochraň druhého hrdinu). V čem je ale problém? Když zemře nějaký jiný hrdina, kterého během mise najmu z putyky, prohraju i přes to, že daní dva hrdinové stále žijí.
Last edited by Vynny on Sun Aug 14, 2011 12:09 pm, edited 1 time in total.
Post Reply