Heroes VI a jeho tvorba

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
Dave_Jame
Redaktor

Re: Heroes VI a jeho tvorba

Post by Dave_Jame »

Já jsem osobně pro aby to bylo do hry zapojeno.. Ať už jako výplň dlouhého času.. nebo výsledek neustlého klikání na jednotku.. nebo třebo po zmáčknutí určitého tlačítka.

Ale zároveň bych dal i možnost tyto animace vypnout. Byla by jich osobně škoda...
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
kokolllll

Post by kokolllll »

Na xzone je v poznámkách internetové připojení. Jak to myslí?
Caius

Post by Caius »

Nagský hrdina se blíží k městu azylu...

http://i54.tinypic.com/20u1wd4.jpg
Elfové zničí každého, kdo se opováží vztáhnout ruku na Irollanské hvozdy!
jakubcha

Post by jakubcha »

Caius wrote:Nagský hrdina se blíží k městu azylu...

http://i54.tinypic.com/20u1wd4.jpg

Nemají náhodou Nagové schopnost chodit po vodě? :?:
Sláva Peklu které sežehne celý Ashan svými plameny chaosu a bude tančit po jeho troskách!!!!
Fuckinek

Post by Fuckinek »

kokolllll wrote:Na xzone je v poznámkách internetové připojení. Jak to myslí?

Internetové připojení je potřeba pro multiplayer.
"Za Čest, Řád a Povinnost"
Elreth

Post by Elreth »

Dave Jame díky za Q&A ohledně lokalizace Heroes 6,bohužel, že tam nebude dabing to mi teda bude více než dost vadit a považuji to u hry za obrovský mínus a hodně mě to zklamalo..nevím čím to je.... :( možná jsem na to zvyklý s Heroes 5 a tam to bylo perfektní...
Fuckinek

Post by Fuckinek »

Mě zas tak nevadí, že tam dabing nebude, titulky stačí. A možná to bude znít i zajímavěji v angličtině.
"Za Čest, Řád a Povinnost"
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Tak já jsem osobně rád že tam není dabing. Z1 pro lepší kvalitu informací které nejsou překladem zkresleny. zadruhé proto že Dabing Heroes V byl zdrojem mnoha nočních můr

Ona lokalizace není nic jednoduchého a levného
Jsou to hodina a hodiny práce a navíc musíš mít zvlášť firmu co hru vyrábí. Ona cena 1100 za heroes VI je tak vysoká, protože se nějak musí zaplatit ta lokalizace. ČR je relativně malí trh, a navíc nebudeme si dělat iluze že by u nás bylo běžné si hru kupovat.. mladší lidi, kteří jsou vázaní na prostředky rodičů, a vychytralejší lidi (které vidím jako pozůstatek komunizmu) si ji radši "výhodněji" stáhnou.

U tech mladých lidí je to pochopitelné,přeci jen pokud mám omezené možnosti které hry si koupím tak si budu pečlivě vybírat. Například v ČR se ale vydavatele celkem strefily.. přeci jen končí školní rok a mnoho žáků si hru mohou přát jako "odměnu" za vysvědčení.

I když je český a slovenský trh společný v tomhle ohledu, stále rozsahem nemáme na Německo-rakouský, polský nebo Italsky kde je mnohem vice potencionálních hráčů, takže se náklady na lokalizaci, které se až tak moc neliší, rozdělí do mnohem většího množství lidí. Teď mě mrzí že jsem se v těch otázek nezeptal na objem české verze a české sběratelské verze.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
estla

Post by estla »

Ja síce nie som na tom bohvie ako s angličtinou, ale radšej si prečítam titulky ako vypočujem zlý dabing. :wink:

Tiež by som sa mohla nazvať "pozostatkom komunizmu", ale HVI mám predobjednanú, a aj ostatné diely som kupovala ako originál. :) Ale je pravda, že keby som nezarábala, asi by som to od rodičov ťažko dostala.
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

Ja osobne preferujem anglický dabing a čo sa týka kúpi tak tento Heroes som si musel predobjednať :D ale stálo ma to dosť takže tak skoro si nič nekúpim, ale to nevadí :)
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
jakubcha

Post by jakubcha »

Jata wrote:Podle mých informací je těch sběratelských edic H6 pro ČR/SR objednáno ještě o něco více než Codex edicí pro nedávno vydané Assassin's Creed Brotherhood.

RESPEKT!!! :!: :!: :!: :!: :D :D :D :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sláva Peklu které sežehne celý Ashan svými plameny chaosu a bude tančit po jeho troskách!!!!
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

Jata wrote:Podle mých informací je těch sběratelských edic H6 pro ČR/SR objednáno ještě o něco více než Codex edicí pro nedávno vydané Assassin's Creed Brotherhood.

Fúha tak to som si nemyslel že až tak veľa, ale to je len dobre. A čítal som že tá zberateľská edícia je limitovaná to ako myslia, že ju dostanem len keď si to predobjednám či čo ?
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

Ale keď som si zberateľskú edíciu predobjednal už skôr tak by som ju mal dostať aj pri väčšom záujme či nie :?:
Elreth

Post by Elreth »

Dave_Jame wrote:Tak já jsem osobně rád že tam není dabing. Z1 pro lepší kvalitu informací které nejsou překladem zkresleny. zadruhé proto že Dabing Heroes V byl zdrojem mnoha nočních můr

Ona lokalizace není nic jednoduchého a levného
Jsou to hodina a hodiny práce a navíc musíš mít zvlášť firmu co hru vyrábí. Ona cena 1100 za heroes VI je tak vysoká, protože se nějak musí zaplatit ta lokalizace. ČR je relativně malí trh, a navíc nebudeme si dělat iluze že by u nás bylo běžné si hru kupovat.. mladší lidi, kteří jsou vázaní na prostředky rodičů, a vychytralejší lidi (které vidím jako pozůstatek komunizmu) si ji radši "výhodněji" stáhnou.

U tech mladých lidí je to pochopitelné,přeci jen pokud mám omezené možnosti které hry si koupím tak si budu pečlivě vybírat. Například v ČR se ale vydavatele celkem strefily.. přeci jen končí školní rok a mnoho žáků si hru mohou přát jako "odměnu" za vysvědčení.

I když je český a slovenský trh společný v tomhle ohledu, stále rozsahem nemáme na Německo-rakouský, polský nebo Italsky kde je mnohem vice potencionálních hráčů, takže se náklady na lokalizaci, které se až tak moc neliší, rozdělí do mnohem většího množství lidí. Teď mě mrzí že jsem se v těch otázek nezeptal na objem české verze a české sběratelské verze.

Dave Jame co myslíš těmi nočními můrami.... :?:
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

Jata wrote:
MINOTAUR wrote:Ale keď som si zberateľskú edíciu predobjednal už skôr tak by som ju mal dostať aj pri väčšom záujme či nie :?:

Pokud v době tvé objednávky byly stále volné kusy k dispozici, tak by se na tebe samozřejmě mělo dostat.

A keby to teoreticky už nemali tak mi pošlú normálnu verziu alebo by som si to musel objednať sám.(mali by mi o tom dať vedieť dopredu nie :?: )
Post Reply