Heroes VI a jeho tvorba
Re: Heroes VI a jeho tvorba
Tak sice mi to de, ale doufám že to ještě poladěj aby to šlapalo líp:D jinak první tutorialová mapa byla fajn:)
Montezuma3 wrote:Jejek, já budu dneska ponocvat, ještě tak čtvrt hodinky a jde se instalovatRejthis wrote:Tak to se divim ja to stahoval pres internet,gogle chrom,operu a furt mi to tak ve ctvrtine stahovani prerusi a ukaze chybu ntak nevim co je spatne
A máš na to vůbec dost místa na disku?
Mista mam az az jeste mam skoro 150 GB volneho na C i na D takze s mistem neni problem nevim nejde mi to
ted sem to zkousel znovu a zastavilo se to v 1.3 gb a napsalo chyba
Kde zoufalství káže, tam bezmoc rozum sváže a nastoupí k moci démoni noci... Strach z prázdnoty duši svírá bytosti, jíž chybí víra a jedine...
A pres co to stahujes 
Kde zoufalství káže, tam bezmoc rozum sváže a nastoupí k moci démoni noci... Strach z prázdnoty duši svírá bytosti, jíž chybí víra a jedine...
No tak uz to mam stahle nakonec se mi to stahlo jak sem to zkousel naposled a sel sem spat a rano prijdu a bylo to ve slozce tak ze uz instaluju a jdu parit uz se tesim

Teda hraju chvíli ale par věcí už jsem si našel
-Hrdinove si ve měste nemužou měnit věci
-Lučišníci strílí skrz zdi ,ne přez ně.
-Utoky a kouzla jsou strasně rychlá (tohle jde snad někde změnit)
-Nejde otačet a pohybovat kamerou na mapě ani při boji.
-I když mam taktiku jednotky jsou na začatku boje pokažde jinak rozestavěny.
-Strašný kvata bojovníku (snad to bude jen v BETĚ) m_t druhej tejden 300 lučišníku je divný.
-Čekal jsem že udělaj každého hrdinu jiného a ne že v boji zas všichni vypadaj stejně.
-Trochu blbe zvuk (asi BETOU)
Jsou to jen drobnosti ale jinak se to zatim hraje dobře
-Hrdinove si ve měste nemužou měnit věci
-Lučišníci strílí skrz zdi ,ne přez ně.
-Utoky a kouzla jsou strasně rychlá (tohle jde snad někde změnit)
-Nejde otačet a pohybovat kamerou na mapě ani při boji.
-I když mam taktiku jednotky jsou na začatku boje pokažde jinak rozestavěny.
-Strašný kvata bojovníku (snad to bude jen v BETĚ) m_t druhej tejden 300 lučišníku je divný.
-Čekal jsem že udělaj každého hrdinu jiného a ne že v boji zas všichni vypadaj stejně.
-Trochu blbe zvuk (asi BETOU)
Jsou to jen drobnosti ale jinak se to zatim hraje dobře
„Za čest, řád a povinnost"
Chtěl bych se zeptat, jestli když mám před obědnanou sběratelskou edici Heroes 6 na X.zone, tak jestli taky dostanu k tomu tu figurku Michaela?
Ahoj, tak já to s tim stahovánim vyřešil tak, že jsem si to našel už uploadlý na netu (warez), ale když už to mám předobjednaný, tak tam dám ten svůj kód a pojedou mi aktualizace normálně, aspoň mi to jede 2 MB/s, což z těch jejich stránek určitě nikdy nepojede tak rychle
kokolllll wrote:Chtěl bych se zeptat, jestli když mám před obědnanou sběratelskou edici Heroes 6 na X.zone, tak jestli taky dostanu k tomu tu figurku Michaela?
Nevim sice jakou figurku ale nejspíš ne pokut to tam nepišou.
„Za čest, řád a povinnost"
asi sem idiot, ale nemuzu zaboha najít nastaveni v multaku za koho chci hrát, nevíte jak se to delá? nebo je tam danej jen Azyl?
jo tak uz sem to nasel:) dik moc:)
nevite jak mam sehnat ten BETA klíč na X-Zone už to nejde koupit... 
Teda jak sem se těšil na nekromanty tak mě extra naštvali když se upírovi vrací úder...jinak docela dobrý, ale tohle sem nečekal