Heroes VI a jeho tvorba

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
KAMIK4ZER

Re: Heroes VI a jeho tvorba

Post by KAMIK4ZER »

je v bete moznost dostat ty specialni rasove schopnosti ? napr u pekla armageddon .. jestli ano, co pro to musím udelat ?
Rejthis

Post by Rejthis »

Montezuma3 wrote:- Městské okno je průser, a jelikož s ním původně ani nepočítali, měli by jsme být rádi že tam vůbec bude. Ale je malé, málo detailní a je v něm ho*no vidět. V aktuální stavu by bylo skoro lepší kdyby tam ani žádný obrázek nebyl. Snad do datadisků vymyslí něco mnohem lepšího a hezčího. Mě by klidně stačilo kdyby bylo 2D, pěkně malované a větší.
- Městské budovy. Ty nám trošku prořídly, a to tam chybí jen kovárna a magická věž. Náhražkou budiž unikátní stavby (2/4) a portály u kterých bych byl velice rád kdyby se zrušily.
- Nelíbí se mi, jakým způsobem je řešen výběr hráčů při zakládání multiplayerové mapy. Vše je řešeno pouze přes hrdinu a to hrdinu kterého máte vytvořeného ve svém arzenálu. Takže AI musíte podstrčit některého ze svých vytvořených. A navíc je zde úplná absence náhodného výběru.
- Mapy zdáse jsou všechny stejně velké, takže žádné dělení na S, M, L, XL,..
- Nevím jestli je to nedostatečným výkonem mého notebooku, ale některé střely mi připadají hrozně pomalé. Když například vystřelím s kouzelnickým hrdinou na nepřátelskou jednotku na opačném konci mapy, stihnu si udělat šálek kávy než střela dosáhne svého cíle. To samé s týká i některých jednotek. (Ale jestli se to dá urychlit v nastavení nevím).
- Náhodné faktory byly zrušeny snad všude kde se dalo. Dokonce i v hospodě si můžete vybrat, koho si chcete koupit.
- Skupování jednotek ze všech líhní a měst jedním tahem.
- Nelíbí se mi, že se jednotky neobrací z5, ale zůstanou natočeny ve směru útoku. Při pořádné mele dvou stejných ras by to mohl být trochu zmatek.
- Absence muničního skladu je řešena neomezeným střelivem u všech jednotek. Možná trošku škoda.
- Města a hrady. Nevypadají jako hrady a jako města už vůbec ne. Lidé: šeredný velkolepý kostel. Necro: Z té pyramidy teda opravdu nejsem nadšen. Orkové: Taková zrůdnost s palisádou, ta by se ještě tak nějak dala akceptovat. Peklo: šeredná, chaotická zrůdnost, ale u pekla se to dá akceptovat. Nagy: Nejlepší ze všech. klášter, ale pěknej.

+ Statistiky na konci hry.
+ Mapy jsou opravdu velmi pěkné a je jen škoda že nebudou větší. Rozdělení na regiony se mi také líbí.
+ Možnost vycouvat z boje.
+ Možnost hrát se všemi automaticky vyhodnocenými bitvami, včetně soubojů mezi hrdiny. To je to správné řešení pro hráče, kteří si chtějí zahrát rychlou hru v osmi hráčích. (Jen třeba ty bitvy mezi samotnými hrdiny by mohli mít možnost odehrát osobně). A také doufám, že možnost výběru aliancí mezi hráč nebude fixní a jen pro dva týmy. + (Aha, tak teď jsem zjistil že ta možnost tam je, volitelné týmy, fleky na mapě a barvy ;-) )
+ Překonvertování měst, pevností a líhní.
+ Některé nové, ale i staré jednotky se opravdu povedly.
+ Střelci ve věži při obraně hradu :) Jen jsem nepostřehl, jestli jim to dává nějakou výhodu.
+ Balista mi opravdu chybět nebude a polní kuchyně je možná trošku škoda, ale každý národ má poměrně dost i jiných healovacích prostředků.
+ Svatyně se mi opravdu líbí :-)

K bitvám toho moc říci nemůžu. Ty jsem ještě pořádně neprozkoumal.

To je hezke,ze nam to tu pises,ale to co hrajes za prve je beta verze,vis co to vubec znamena :?: :idea: To je,ze hra je stale ve vyvinu a kdyby chteli tak ji uvidis az ti prijde origo domu,takze to co nam tu zdelujes bys mel zdelit nebo poslat primo tvurci teto hry aby chyby napravil nemyslis :?: :mrgreen: Proto to asi hodily do placu jeste nez to vyjde,aby primo hraci kteri si tuto hru objednali nebo si ji koupi,mohly najit chybicky a zdelit jim to :wink:
Ja sem si tech chyb take vsiml ale nevim jak je mam kontaktovat nebo jim to napsat mozna na forum co zalozily hmm :?: :P
Kde zoufalství káže, tam bezmoc rozum sváže a nastoupí k moci démoni noci... Strach z prázdnoty duši svírá bytosti, jíž chybí víra a jedine...
Robertosom

Post by Robertosom »

Safiman wrote:Teda jak sem se těšil na nekromanty tak mě extra naštvali když se upírovi vrací úder...jinak docela dobrý, ale tohle sem nečekal

Tak to teda nie si jediný, upírom sa nevracia úder tuším už od Homam II.
verix

Post by verix »

zdenek000

Post by zdenek000 »

Koukal jsem se na to s těma upírama a vraceli mi úder ale neubralo mi to vůbec nic
BoB

Post by BoB »

„Za čest, řád a povinnost"
kubrt

Post by kubrt »

To nový město mi připomíná chatky na prázdninovým táboře někde v kempu. :cry: :cry:
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

BoB wrote:
MINOTAUR wrote:Chcem sa opýtať tích čo už hrali za peklo že aké je :?: Či také peckové ako to vyzerá xD

Peklo mě nikdy moc nebralo ale maj pár dobrejch věcí nejhorší jsou ovšem ti hrdinové žádnej nápad nic v 5kach byli víc vymazlený

http://imageshack.us/photo/my-images/263/90326035.jpg/

Náhodou tí hrdinovia vyzerajú dobre. Mne sa páčia.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
BoB

Post by BoB »

MINOTAUR wrote:
BoB wrote:
MINOTAUR wrote:Chcem sa opýtať tích čo už hrali za peklo že aké je :?: Či také peckové ako to vyzerá xD

Peklo mě nikdy moc nebralo ale maj pár dobrejch věcí nejhorší jsou ovšem ti hrdinové žádnej nápad nic v 5kach byli víc vymazlený

http://imageshack.us/photo/my-images/263/90326035.jpg/

Náhodou tí hrdinovia vyzerajú dobre. Mne sa páčia.

Takoví nijací třeba ten običejnej meč (v 5kach jsou pekně vymzlený) žadny detajly amulety,brnení, doplnky nic proste jen červeny cosy (i ostatni hrdinové stoji za prd)
„Za čest, řád a povinnost"
KAMIK4ZER

Post by KAMIK4ZER »

Aspon mohl mít každej národ jinýho mounta když už nic :?
Safiman

Post by Safiman »

no když už sme u toho vzhledu tak mi dost vadí že elementál světla je uplně stejnej jako Zářící sláva nebo jak se jmenuje...a taky to že víla pramenů a její vylepšená verze sou stejný jako vodní elementál...a ta sněžná panna to rozhodně nevylepšuje
Safiman

Post by Safiman »

no když už sme u toho vzhledu tak mi dost vadí že elementál světla je uplně stejnej jako Zářící sláva nebo jak se jmenuje...a taky to že víla pramenů a její vylepšená verze sou stejný jako vodní elementál...a ta sněžná panna to rozhodně nevylepšuje
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

Neviete dokedy bude tá beta :?:
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Savarkar

Post by Savarkar »

Vayshan

Post by Vayshan »

Práve som si objednal H6 zberateľskú edíciu. Aká je šanca že mi to príde lebo je to limitovaná edícia a už si to iste objednalo mnoho ľudí ?
Je jedno kto si aj tak zomrieš!!!!
Post Reply