Co máte proti světlým elfům?
Co máte proti světlým elfům?
Všiml jsem si, že vás většina něco má proti světlým elfům, tak by mě zajímalo, co proti nim máte?
Last edited by roman on Thu Aug 03, 2017 9:35 pm, edited 2 times in total.
Re: Co máte proti světlím elfům?
Mají špičatý ušiska.
to maj všichni elfi
Krev, maso, kosti, to jsou mé cenosti!

Orkové budou vládnout světu,
Irollan bude náš,
budou vůči lidem mstít vendetu,
doufám, že meč na bitvu máš,
od Sheogu po svatou Gryfí říši,
budou vlát orčí vlajky ve výši,
Greimhein bude plnen zlata,
každý ork tam hned chvátá,
Hereshe budou přeplněny otroky,
Stříbrné města zase poskoky,
Ygg-chall bude vyrábět pro orky stínovou čepel,
nejlepší ostří všech temnot a světel,
orci budou bojovat nocí i dnem,
výsledkem bude, že Ashan je orčí zem.
Slovo Realag, je seskádané ze slova Agrael. klidně mi nevěř je to tak, oveř si to

Irollan bude náš,
Slovo Realag, je seskádané ze slova Agrael. klidně mi nevěř je to tak, oveř si to
-
naruto34721
on to myslel ironicky... cvelfové ? ... ako ja nemam nic proti nim a nechapem tuto temu 
Světlí elfové jsou moji nejoblíbenější takže já nic
já mám rád obě stejně
Krev, maso, kosti, to jsou mé cenosti!

Irollan bude náš,

Irollan bude náš,
ja radsi lesni ale temny jsou taky hodne dobry
1.jsou nekromanti
2.jsou trpasilci
3.jsou temní s lesními elfy
4.jsou čarodějové
5.jsou skřeti
6.je azyl s peklem
ale je to pro to že za některý rasy radši hraju
to je můj pohled ,každý má pohled jiný .
Jinak jsou vyvážený

2.jsou trpasilci
3.jsou temní s lesními elfy
4.jsou čarodějové
5.jsou skřeti
6.je azyl s peklem
ale je to pro to že za některý rasy radši hraju
to je můj pohled ,každý má pohled jiný .
Jinak jsou vyvážený

ja je rad ale s omackou
ja lesných elfov neznášam prídu mi ako prihriaty
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
ten vtip je pro znalce
v dracim doupeti hraju tupeho krolla
v dracim doupeti hraju tupeho krolla
Activator wrote:Mají špičatý ušiska.
Hehe, zatímco Galthran má uši úplně kulatý
Podla mna co sa tyka univerzalnosti spolu s Akademiou naj rasa.
Maju silny utok,obranu,silu kuziel aj znalosti.... Hlavne kombinacia fialovy druid ,dastsipov,exp.destruk.m,
Vedenie,Bozske vedenie,Stastie,Elfske stastie,Krystalovy drak....
Paseka ina.
Ale aj Ludia su super.
Takze ja za nich hram najviac.
Maju silny utok,obranu,silu kuziel aj znalosti.... Hlavne kombinacia fialovy druid ,dastsipov,exp.destruk.m,
Vedenie,Bozske vedenie,Stastie,Elfske stastie,Krystalovy drak....
Ale aj Ludia su super.
Takze ja za nich hram najviac.
10 things I hate about elfs
Jsou přihřátý
Jsou slabý
Jejich střelecké jednotky stojí za velké hov**, protože jakmile se k lovci dostanete na blízko je naprosto výřízenej a druid stojí za houbi hned ak mu dojde mana.
To jako fakt? Stromy? na 6-té úrovni naprosto nepužitelná jednotka
Špičatý uši (zváštní že u vulkánů mi to nevadí)
Naprosto nevynikají, nevím jak vy ale ta ejich rasová schopost stojí za hov** dokud nemáte to elfí štěstí nebo jak se tomu říká.
Jak již někdo řekl: žijí ve stromě - No nevím jak vy ale ja si myslím že tam pár děr vydlabat museli
Sorry že to vlastně píšu 2x ale tanečníky meče prostě musím dát samostatně - JSOU NAPROSO PŘITEPLENÝ - vůbec nechápu jak se rozmnožujou.
Všechny jejich jednotky jsou nezajímavý, snad kromě jednorožce.
A asi nejdůležitější je to že jsou nejslabší. Co se týče sýly jednotek jsou nekromanti slabší, ale ty naženou ohromnou armádu tím oživováním a transformacema.
Edit: Teď když to tak čtu tak si uvědomuju že to že jsou slabí tam mam dvakrát.
Jsou přihřátý
Jsou slabý
Jejich střelecké jednotky stojí za velké hov**, protože jakmile se k lovci dostanete na blízko je naprosto výřízenej a druid stojí za houbi hned ak mu dojde mana.
To jako fakt? Stromy? na 6-té úrovni naprosto nepužitelná jednotka
Špičatý uši (zváštní že u vulkánů mi to nevadí)
Naprosto nevynikají, nevím jak vy ale ta ejich rasová schopost stojí za hov** dokud nemáte to elfí štěstí nebo jak se tomu říká.
Jak již někdo řekl: žijí ve stromě - No nevím jak vy ale ja si myslím že tam pár děr vydlabat museli
Sorry že to vlastně píšu 2x ale tanečníky meče prostě musím dát samostatně - JSOU NAPROSO PŘITEPLENÝ - vůbec nechápu jak se rozmnožujou.
Všechny jejich jednotky jsou nezajímavý, snad kromě jednorožce.
A asi nejdůležitější je to že jsou nejslabší. Co se týče sýly jednotek jsou nekromanti slabší, ale ty naženou ohromnou armádu tím oživováním a transformacema.
Edit: Teď když to tak čtu tak si uvědomuju že to že jsou slabí tam mam dvakrát.
Tvrdíš že sou slabí ? tak to může tvrdit jedině ten kdo tu hru nezná a neumí...nebo alespon neznáš elfy...pač elfové dokážou bejt tak silný že každýho rozdrtí dřív než se k nim vůbec někdo dostane musíš jen mít správný perky a taktiku...nikdy tě nenapadlo dát si k nim war machine triple balista a imbue balista k tomu ring of afinnity bo jak se to menuje jak přidává ještě jednu střelu? pak si dáš kouzlo přes imbue arrow a ballista to má pak taky samosebou že musíš mít hodně Knowledge a SpellPower a co neudělá toto udělaj střelci tzn že si dáš perk přes atk na archery a ten absolutní luck a pak sou fakt neporazitelní...co se týče Stromů tak když říkáš že sou na ho*no tak to seš zase na omylu pač je to jednotka která má def tak je jasný že s ní máš bránit tzn zablokovat si s ní svoje střelce aby k nim nikdo nemohl...druid je taky silnej střelec ani nemusíš kouzilt ... to že žijou ve stromě či v přířodě je asi jasný když to sou elfové ne ? že vypadaj přihřátě není pro mě důvod za ně nehrát když je stejně na bojišti uvidíš když budou proti tobě takže tohle je max blbost a jejich ultimátní schopnost není slabá jen se to musí umět víš 
řeknu ti to takhle dej si prostě to co má elf mít na ultimatní schopnost a k tomu expert war machines a balista triple balista a imbue balista a expert atk a archery flamming arrow a třebas battle frenzy a k tomu ring of machine affinity uvidíš hned jak sou podle tebe slabý zůstane ti držka na zemi
a artefakty treebor quiver a unicorn horn bow jinak ostatní podle toho jak uznáš za vhodný
řeknu ti to takhle dej si prostě to co má elf mít na ultimatní schopnost a k tomu expert war machines a balista triple balista a imbue balista a expert atk a archery flamming arrow a třebas battle frenzy a k tomu ring of machine affinity uvidíš hned jak sou podle tebe slabý zůstane ti držka na zemi
a artefakty treebor quiver a unicorn horn bow jinak ostatní podle toho jak uznáš za vhodný