H6 technická podpora

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
Post Reply
popolvar

Re: H6 technická podpora

Post by popolvar »

No ten moj problem nieje kvoli bugom :/ ono to proste zamrzne kedy sa tomu zachce zvečša 5-10 min a total freeze kedy pomože len reset :/ už som skusil aj beta drivery od nvidie a nič.
concobara

Post by concobara »

jj asi to opravdu nebude kvuli bugům... a asi ani stejný problém mi všechno funguje OK, krom začátku třetí mise za nekromanty, který mi spadne do windows....má někdo podobný problém?
Last edited by concobara on Sun Oct 16, 2011 7:44 pm, edited 1 time in total.
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

Tak je to zle optimalizované
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
popolvar

Post by popolvar »

nj ale ako to teraz mam vyriešit :/
Po vipnuti antiviraku mi to šlapalo dve hodky a teraz zasa pada :/
To je jak zly sen .
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

Treba počkať na patch a keď ani to nepomôže tak tú hru treba tvorcom o hlavu otrieskať aby si uvedomili čo vydali.xD
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
popolvar

Post by popolvar »

Čo ma najviac zaraže že brat ma skoro ten isty komp jediny rozdiel je grafika tu mam lepšiu (nvidia 430gt)
,lepši zdroj a on použiva win7 32 bit a ja 64bit . Je mu to ide bez jedineho problemu (pádu).
Nasrat
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

Toto je fakt odfláknutá hra nejde to skoro nikomu, a prvý patch čo dali tak dáva nejaké bonusové mapi, ak u debilov.
concobara

Post by concobara »

No tak jsem si prošil oficiální fórum k bugům v Heroes 6, abych tam přidal to co jsem našel....a po přečtení a zjištění co všechno jsem tam ještě nenašel (protože sem se k tomu ještě ani nedostal) bych byl ochoten uvěřit tomu, že nechali omylem vylisovat jakousi pre-beta verzi :(... Jediné co mě zaráží, je fakt, že v žádné recenzi co jsem na H6 četl, jsem nenašel, že by byla tak zabugovaná...
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

To zase přeháníš chováš se jako by hra byla nehratelná

Mě spíš než nějaké minoritní bugy, které se mě bohudík až na 1 vyhýbají (spropadené slzy u Sandora), trápí lokalizace. Změna názvů, občasné tvary vět a ztráta některých odkazů
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

Kedy asi vydajú ďalší patch ?
Mrakoplas

Post by Mrakoplas »

Dave_Jame wrote:To zase přeháníš chováš se jako by hra byla nehratelná

Mě spíš než nějaké minoritní bugy, které se mě bohudík až na 1 vyhýbají (spropadené slzy u Sandora), trápí lokalizace. Změna názvů, občasné tvary vět a ztráta některých odkazů

Nemam nejaky problem s lokalizaciou jedine co ma tak mierne zarazilo je preklad preklad Faceless na zrudy bez Tvare , keby stacilo len Beztvari.
Skor mozu byt ludia radi ze sa to prelozilo kedze novy trend firiem je neprekladat aby sa usetrilo viac DA2, ME3 atd.
k tym bugom ktorych je tam pozehnane no dali by sa jednoduchsie odpustit keby nas 6 mesiacov nekrmili odkladom kvoli dotahovaniu a odbugovaniu
Je jedno kde prave ste vzdy sa najde nejaky.....
Magor
popolvar

Post by popolvar »

No u mna je hra nehratelna čo ma dost sere a neviem čo s tým mam spravit.
saltak

Post by saltak »

Já mám stejný problém jako VSUDY píše mi to :(Internal) Failed to register into gameExplorer.
concobara

Post by concobara »

Jata wrote:
concobara wrote:Jediné co mě zaráží, je fakt, že v žádné recenzi co jsem na H6 četl, jsem nenašel, že by byla tak zabugovaná...

V recenzích se o tom nikdo nezmiňuje, jelikož se hrála tzv. review verze. Ta tyto problémy vůbec nemá. Sám ji hraji a až na blikající kurzor je to v pořádku (pozn. hraju na notebooku).

To je docela zajímavá zpráva.... Je pro Ubisoft těžké , aby během následujícího patche uvedli hru do takového stavu? (Nevyznám se v tom až tak moc, proto se ptám...)
concobara

Post by concobara »

Dave_Jame wrote:To zase přeháníš chováš se jako by hra byla nehratelná

Ano je to samozřejmě řečeno s nadsázkou (žel textem nepředám intonaci...) , ale každopádně bych řekl, že docela dost problémů, které jsem potkával v demu tak se o nich píše zas....Nechtěl jsem tím, říct , že je hra nehratelná viz. moje příspěvky výše, ale asi jak psal Mrakoplas, prostě kdyby neměli tolik řečí o odbugovani....
Post Reply