Heroes 6 bude určitě ale pokud bude taky třeba Heroes 8 tak bych měl představu že u každe bitvy když zadaš jednotkou zautočit tak se ti objevi nějake menši intro kde bude ukazaný přesny počet jednotek vedle sebe jak utoči to by bylo super ale to abych začal šetřit na nove PC protože tohle bude chtít procesor tak 4GHz a o grafice nemluvím
Zaity wrote:Heroes 6 bude určitě ale pokud bude taky třeba Heroes 8 tak bych měl představu že u každe bitvy když zadaš jednotkou zautočit tak se ti objevi nějake menši intro kde bude ukazaný přesny počet jednotek vedle sebe jak utoči to by bylo super ale to abych začal šetřit na nove PC protože tohle bude chtít procesor tak 4GHz a o grafice nemluvím
to si radsej zahraj nieco zo serie total war - k heroesu sa tieto graficke "defekty" hodia ako cigan k praci, nech sa radsej vratia k povodnemu sposobu zobrazovania
Vo februári (únor) som oslávil.....10 rokov hrania Heroes 2
Kto chváli Heroes 5, nemá žiadnu úctu k práci NWC.
Zaity wrote:Heroes 6 bude určitě ale pokud bude taky třeba Heroes 8 tak bych měl představu že u každe bitvy když zadaš jednotkou zautočit tak se ti objevi nějake menši intro kde bude ukazaný přesny počet jednotek vedle sebe jak utoči to by bylo super ale to abych začal šetřit na nove PC protože tohle bude chtít procesor tak 4GHz a o grafice nemluvím
to si radsej zahraj nieco zo serie total war - k heroesu sa tieto graficke "defekty" hodia ako cigan k praci, nech sa radsej vratia k povodnemu sposobu zobrazovania
Total war neni fantasy a pls neber mi můj nazor mně by se to líbilo takhle a věřím že to takhle jednou bude a pokud tobě ne tak si sedni ke svemu PC a zapni si H3
Kdyby to tak bylo,jak říká Zaity,tak už by to ani podle mě nemělo s heroesem moc společného, něco jak je ten nový Stronghlod, udělali z toho fanatasy hru a taky ani ta grafika nepřipomíná starší díly Strongoldu...
Takže to určitě bych tak nechtěl.
btw: ak to takto raz bude tak to heroes uz nebude stat ani za pohlad - to je ako keby si chcel aby sa v CS hralo s pravekymi zbranami, ak vies co tym myslim
Vo februári (únor) som oslávil.....10 rokov hrania Heroes 2
Kto chváli Heroes 5, nemá žiadnu úctu k práci NWC.
btw: ak to takto raz bude tak to heroes uz nebude stat ani za pohlad - to je ako keby si chcel aby sa v CS hralo s pravekymi zbranami, ak vies co tym myslim
viděl jsi Heroes 3 uvodni intro ? no tak to by mohlo byt good kdyby to tak bylo ale to je fakt věc nazoru
Kat wrote:To Zaity: Tak,jak to říkáš ty,tak už by to nebyla ani tahová strategie,ale obyčejná strategie.
ale byla by to tahovka protože pole by vypadalo pořad stejně akurat kdyby jsi zautočil tak by se ti objevilo to intro chapeš jinak by to bylo pořad stejne s tím že v tom intru uvidiš více jednotek utočit najednou