ahojky jsem tu čerstvě zaregistrovaná a mám takový problém... nevím zdali jeto grafickou kartou nebo čím byto mohlo být... ale místo klasické vody ve hře vidím pouze bílou záři. Všechno ostatní jede v naprostém pořádku... hra se nekouše (jen sem tam občas chvilinku trvá než se načte) grafické efekty jsem zkoušela dát výsoký i nízky ale nepomohlo to... místo vody je neustále vidět jen pouho pouhá bílá záře... nevíte čím byto mohlo být? Předem děkuji za odpověď
Problém bude v grafike hry, pretože skoro toto isté sa mi robilo v Gothic III a keď som si tam dal správny patch tak to už išlo v pohode.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Hmm velmi zaujimave. Dal som k tom uchladiču ventilator teraz to chladi na 36 stupnou. A odvtedy hranepadla a to som hral cca 3 hodky jednu misiu. Ta hra dokaže zahriat hadam všetky časti kompu.
Tak toto nechápem, však pc sa ti nemôže prehriať tak rýchlo a ešte z heroesu
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
No ani ja to nechapem ale jakmile som stabilizoval teplotu chladiča matičnej tak to ide. Ešte to skusim večer ked si zahram ale dufam že to pojde normalne.
po pisklavých hlskách (snížení rychlosti jednotek) tu mám další malý "workaround", všimnul jsem si ho až včera večer. Když vám přestane fungovat posouvání mapy najetím kurzoru na krajní části obrazovky, nemusíte restartovat hru, když se vám nechce, lze mapou pohybovat pomocí klikání/tahání myší po minimapě
Thelvyn wrote:po pisklavých hlskách (snížení rychlosti jednotek) tu mám další malý "workaround", všimnul jsem si ho až včera večer. Když vám přestane fungovat posouvání mapy najetím kurzoru na krajní části obrazovky, nemusíte restartovat hru, když se vám nechce, lze mapou pohybovat pomocí klikání/tahání myší po minimapě
Jo to jde, ale brzo te to na*ere, protoze prece jenom nemas ten cit v prstech abys pomalu presouval minimapu a koukal co kde ti kdo zabira atd.
čus mám problém nevim zad-li už to tu bylo ale když chci spustit hru naskočí ta uvodní obrazovčička s nějakejma dvěma postavama a hned na to okénko Error Kód chyby 2. nevíte někdo co s tím?