H6 technická podpora

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
lufik12

Re: H6 technická podpora

Post by lufik12 »

ahojky :)
jsem tu čerstvě zaregistrovaná a mám takový problém...
nevím zdali jeto grafickou kartou nebo čím byto mohlo být... ale místo klasické vody ve hře vidím pouze bílou záři. Všechno ostatní jede v naprostém pořádku... hra se nekouše (jen sem tam občas chvilinku trvá než se načte) grafické efekty jsem zkoušela dát výsoký i nízky ale nepomohlo to... místo vody je neustále vidět jen pouho pouhá bílá záře...
nevíte čím byto mohlo být?
Předem děkuji za odpověď :)

někdo prosím? :(
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

Problém bude v grafike hry, pretože skoro toto isté sa mi robilo v Gothic III a keď som si tam dal správny patch tak to už išlo v pohode.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
KillerShot

Post by KillerShot »

Tak já nevím, nainstaloval jsem patch 1.1.1 a hra mi na notebooku stejně nefunguje.
Vesy

Post by Vesy »

KillerShot wrote:Tak já nevím, nainstaloval jsem patch 1.1.1 a hra mi na notebooku stejně nefunguje.

zkus nahradit i ten .exe soubor, kterej je na hlavní stránce heroes-centra.
KillerShot

Post by KillerShot »

To jsem zkoušel a bohužel to taky k ničemu nevedlo.
popolvar

Post by popolvar »

Hmm velmi zaujimave. Dal som k tom uchladiču ventilator teraz to chladi na 36 stupnou.
A odvtedy hranepadla a to som hral cca 3 hodky jednu misiu.
Ta hra dokaže zahriat hadam všetky časti kompu.
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

Tak toto nechápem, však pc sa ti nemôže prehriať tak rýchlo a ešte z heroesu
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
popolvar

Post by popolvar »

No ani ja to nechapem ale jakmile som stabilizoval teplotu chladiča matičnej tak to ide.
Ešte to skusim večer ked si zahram ale dufam že to pojde normalne.
Thelvyn

Post by Thelvyn »

po pisklavých hlskách (snížení rychlosti jednotek) tu mám další malý "workaround", všimnul jsem si ho až včera večer. Když vám přestane fungovat posouvání mapy najetím kurzoru na krajní části obrazovky, nemusíte restartovat hru, když se vám nechce, lze mapou pohybovat pomocí klikání/tahání myší po minimapě :D
Brennus

Post by Brennus »

Thelvyn wrote:po pisklavých hlskách (snížení rychlosti jednotek) tu mám další malý "workaround", všimnul jsem si ho až včera večer. Když vám přestane fungovat posouvání mapy najetím kurzoru na krajní části obrazovky, nemusíte restartovat hru, když se vám nechce, lze mapou pohybovat pomocí klikání/tahání myší po minimapě :D

Jo to jde, ale brzo te to na*ere, protoze prece jenom nemas ten cit v prstech abys pomalu presouval minimapu a koukal co kde ti kdo zabira atd. :D
hanzo21

Post by hanzo21 »

čus mám problém nevim zad-li už to tu bylo ale když chci spustit hru naskočí ta uvodní obrazovčička s nějakejma dvěma postavama a hned na to okénko Error Kód chyby 2.
nevíte někdo co s tím?
Brennus

Post by Brennus »

Domnivam se, zeto bude crackem.
holohlav

Post by holohlav »

Zdravím chci se zeptat jede to někomu na Ati HD 6870 mě se spustí a po chvíli aplikace přestala pracovat :(
concobara

Post by concobara »

holohlav wrote:Zdravím chci se zeptat jede to někomu na Ati HD 6870 mě se spustí a po chvíli aplikace přestala pracovat :(

Hmm a proč myslšíš, že je to zrovna grafickou kartou? Je to hodně solidní karta, mám o dost horší Ati HD 4770 a jede mi to pěkně i na full detaily...
lucius

Post by lucius »

Já mám na svém Sapphire-Radeon-HD-3650-512-MB-fan-AGP a jede mi to také v pořádku
Post Reply