Problem s kampani

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
Post Reply
entoo

Problem s kampani

Post by entoo »

Zdravím mam takovy problem v kampani udelal jsem prvni 2 mise a jak jsem udelal tu 2 misi tak me to uz dal nepusti porad to hce opakovat tu 2 misi i kdyz jsem i dohral je to snad problem s verzi hry ?

PS: demo nemam:D
Dave_Jame
Redaktor

Re: Problem s kampani

Post by Dave_Jame »

Vlevo nahoře by jsi měl mít 7 koleček/ikon, Každá ikona představuje jednu kampaň, Pokud Jsi dojel první dvě mise prologu měli by se ti dalších 5 zpřístupnit, klikni na jednotlivé ikony a ukáže se ti tažení za danou frakci
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
entoo

Post by entoo »

nic se mi nespristupnilo
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Hmm jsi si jisty ze ne hrajes demo?
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Vendo

Post by Vendo »

tal mozno nejaky bug.. tutorial sa sklada z 2 misii a ked ich prejdes tak sa ti spristupnia ostatne kampane
lucius

Post by lucius »

přesně tak, také mě to zarazilo že po 2 misích, jak jste mi to potom řekli po prologu se mi nahoře spřístupnily všechny rasy takže je to divné
Brennus

Post by Brennus »

Zkousel jste nekdo postavit v kampani za necro tu 5K budovu na kterou potrebijes Ashinu slzu? Ja ji postavil, ale prachy nikde. Armada ta jo ta se zvedla o moc, ale prachy nikde. :(
entoo

Post by entoo »

neexistuje neco jako save ? :)
entoo

Post by entoo »

tak jo dal jsem reinstall hry a uz to jede :)
Vayshan

Post by Vayshan »

Pls helpnite mi hrám 2. misiu za Nagov a zatial sa mi ju nepodarilo prejsť mám 2 hrady no vždy sa vyrútia keď niesom s Irinou na blízku a dobijú mi hrad ikeď tam mám obranu pls. poradte ako na to.
Je jedno kto si aj tak zomrieš!!!!
Michael18

Post by Michael18 »

Mám úplně stejný problém.Při spuštění mi zčernala obrazovka a nic se nedělo.Tak jsem si stáhl ten videocard issue repair a pomocí jeho jsem ho nahradil za Might & Magic Heroes VI.exe".A jede to,ale když v úvodu dohraji 2 misi ,nic se mi neotevře .Přeinstalování nepomáhá.Nevíte někdo co s tím ?
Vayshan

Post by Vayshan »

Vayshan wrote:Pls helpnite mi hrám 2. misiu za Nagov a zatial sa mi ju nepodarilo prejsť mám 2 hrady no vždy sa vyrútia keď niesom s Irinou na blízku a dobijú mi hrad ikeď tam mám obranu pls. poradte ako na to.

Už netreba už som to prešiel.
Je jedno kto si aj tak zomrieš!!!!
petrveliky

Post by petrveliky »

Vayshan wrote:
Vayshan wrote:Pls helpnite mi hrám 2. misiu za Nagov a zatial sa mi ju nepodarilo prejsť mám 2 hrady no vždy sa vyrútia keď niesom s Irinou na blízku a dobijú mi hrad ikeď tam mám obranu pls. poradte ako na to.

Už netreba už som to prešiel.

mužov sa opýtať ako si na to prišiel
Post Reply