Seznam BUGů a malé zamyšlení.
Re: Seznam BUGů a malé zamyšlení.
ja se štěstím problém nemám vždycky jak je štěstí tak to dá bud víc než je nejvyšší hodnota nebo stejně spíš mě štve to padaní hry s chybou neodesílat
Konečně bug, kterej trochu kompenzuje nefunkčnost charge u Křižáků slunce.
Křižák slunce sice nemá funknčí bonus damage z charge, ale soupeř mu NEOPLÁCÍ ÚDER pokud se na něj rozjede (nezaútočí ze stejného políčka kde stál před útokem).
Křižák slunce sice nemá funknčí bonus damage z charge, ale soupeř mu NEOPLÁCÍ ÚDER pokud se na něj rozjede (nezaútočí ze stejného políčka kde stál před útokem).
Dead_MAX wrote:Konečně bug, kterej trochu kompenzuje nefunkčnost charge u Křižáků slunce.
to neni bug, ale schopnost vylepseneho jezdce...když ujede aspon krok tak mu souper nevrátí uder
Altair8 wrote:Dead_MAX wrote:Konečně bug, kterej trochu kompenzuje nefunkčnost charge u Křižáků slunce.
to neni bug, ale schopnost vylepseneho jezdce...když ujede aspon krok tak mu souper nevrátí uder
Damn!...Alespoň, že něco funguje.
jj...btw, mě i Vestála s oslepováním funguje...
Zdravím, pročetl jsem skoro všechno, ale pořád nevím co stím.Jedná se o to, že když hraju kampan [jedno za jakou frakci] skoro každá druhá bitva mě hodí do windu a napíše Program přestal pracovat.Docela už mě to fakt sere protože to chci hrát, ale pořád to spouštěn znovu jak vůl je na zmagoření.Prosím kdokoliv, cokoliv pište já už si nevím rady.Jinak toto forum jsem nepřečetl úplně celé tak jestli to někde je tak mi hned nenadávejte.
Díky za veškeré rady.
Díky za veškeré rady.
No tak som tu nový a Heroes VI hrám pravidelne od vydania.Zatiaľ žiadny poctatnejší bug ma nepostretol ale dlho tomu tak nebude...Tak nič počkám na tie opravné patche,nechám si hranie na neskôr.Chcem sa opýtať,čo presne opravujú tie patche 1.1 a 1.1.1 ?
Ďakujem.
Patch 1.1.1 opravuje přesně to co je psané na home stránce heroes-centrum.com
... "jen" ty tři věci
a patch 1.1 :
More details on the content of this 1.1 patch :
• Adding Dynasty Weapons for the Altar of Wishes not present in version 1.0:
o Batu's Totem
o Assassin's Blade
o Will of Urgash
• Adding 4 new Multiplayer Maps and the map a “bridge too far” not present in version 1.0 for a total of 15 cutom maps:
o Brimstone’s Gold o Feuding Duchies
o Fortress of Honour
o Silence of the Ancestors
• Optimized memory usage
• Several AI tweaks:
o Build order improvements
o AI resource management improvements
o AI does not convert captured towns if it can not be protected
o AI does not build buildings in captured towns if it can not be protected
o Improved decision making between building and unit purchase
o Fixed marketplace usage (uses it when it is worth to use )
o Tuning on skill path choices for primary and secondary heroes
o Improved cooperation among primary and secondary heroes
o AI Captures mines faster
o Increased efficiency for AI town defense
o Advanced and basic town portal usage improvements
• Balance and General Changes:
o Default hero attack damage has been reduced to 300-340 at level 30 (from 400-450)
o Defend action gives +10 Might and Magic defense instead of +15
o Stand Your Ground and Mass Stand Your Ground do +7/+9+12 and +5/+6/+7
o Heal and Regeneration requires 20 mana to cast (instead of 15)
o Arcane Exalation III gives +3 Magic Power (instead of +2)
o Arcane Ward III gives +3 Magic Defense (instead of +2)
o Assailant III gives +3 Might Attack (instead of +2)
o Charismatic Leader III gives +3 Leadership (instead of +2)
o Defender III gives +3 Might Defense (instead of +2)
o Destiny's Chosen III gives +3 Destiny (instead of +2)
o Rampage bonus changed to +5/+7/+8 Might Power (instead of +5/+6/+7)
o Resilience bonus changed to +5/+6/+7 Might Defense, +10%/+12%/+13% Health (instead of +3/+6/+9 Might Defense, +3%/+6%/+9% Health )
o Counterstrike II and Counterstrike III duration reduced to 1/2/3 turns (from 2/3/4 turns)
o Archery III ranged penalty reduction reduced to -25%/-30%/-35% (from -50%/-75%/-100%)
o Idol of storms damage increased by 25%
o Frenzy charge removed, 4 turn cooldown added o Frenzy bonus increased to 10/30/50% (from 5/15/30%)
Překládat se mi to pro tebe nechce
, ale je to easy 
a patch 1.1 :
More details on the content of this 1.1 patch :
• Adding Dynasty Weapons for the Altar of Wishes not present in version 1.0:
o Batu's Totem
o Assassin's Blade
o Will of Urgash
• Adding 4 new Multiplayer Maps and the map a “bridge too far” not present in version 1.0 for a total of 15 cutom maps:
o Brimstone’s Gold o Feuding Duchies
o Fortress of Honour
o Silence of the Ancestors
• Optimized memory usage
• Several AI tweaks:
o Build order improvements
o AI resource management improvements
o AI does not convert captured towns if it can not be protected
o AI does not build buildings in captured towns if it can not be protected
o Improved decision making between building and unit purchase
o Fixed marketplace usage (uses it when it is worth to use )
o Tuning on skill path choices for primary and secondary heroes
o Improved cooperation among primary and secondary heroes
o AI Captures mines faster
o Increased efficiency for AI town defense
o Advanced and basic town portal usage improvements
• Balance and General Changes:
o Default hero attack damage has been reduced to 300-340 at level 30 (from 400-450)
o Defend action gives +10 Might and Magic defense instead of +15
o Stand Your Ground and Mass Stand Your Ground do +7/+9+12 and +5/+6/+7
o Heal and Regeneration requires 20 mana to cast (instead of 15)
o Arcane Exalation III gives +3 Magic Power (instead of +2)
o Arcane Ward III gives +3 Magic Defense (instead of +2)
o Assailant III gives +3 Might Attack (instead of +2)
o Charismatic Leader III gives +3 Leadership (instead of +2)
o Defender III gives +3 Might Defense (instead of +2)
o Destiny's Chosen III gives +3 Destiny (instead of +2)
o Rampage bonus changed to +5/+7/+8 Might Power (instead of +5/+6/+7)
o Resilience bonus changed to +5/+6/+7 Might Defense, +10%/+12%/+13% Health (instead of +3/+6/+9 Might Defense, +3%/+6%/+9% Health )
o Counterstrike II and Counterstrike III duration reduced to 1/2/3 turns (from 2/3/4 turns)
o Archery III ranged penalty reduction reduced to -25%/-30%/-35% (from -50%/-75%/-100%)
o Idol of storms damage increased by 25%
o Frenzy charge removed, 4 turn cooldown added o Frenzy bonus increased to 10/30/50% (from 5/15/30%)
Překládat se mi to pro tebe nechce
Já osobně nemám se štěstím problém, nepovažuji ho za bug. zdá se mi, řekl bych, že je i znát, akorát nepřidává takové bonusy, jako v pětce. Což je i dobře, protože na to abych se stal neporazitelným mi pak stačlio mít luk jednorožce, štěstí a pár mistrů lovců ...
Tak už jsem se setkal s dalšími bugy, ale za vestálkami a scrollováním si stojím. A štěstí mi občas taky funguje xD. Možná to bude ale tím že nejvíc jsem to hrál 3,5 hodiny v kuse a jestli to příjde až někdy po 6 hodinách tak si myslím že mě to ani nemusí trápit.
Co se týče štěstí
Pár informací
Štěstí se v Heroes VI nazývá osud (destiny) a funguje na stejném principu jako ve starších dílech, jen s nižšími modifikátory za artefakty a schopnosti. (jinými slovy 1 bod Osudu =/= jednomu bodu štěstí ve starších dílech)
"Kritický zásah" je událost kdy má jednotka při svém zásahu "štěstí". A její zranění je modifikováno bonusem 1,5 (například místo 20 uštědří zranění 30).
Poznámka zranění které má jednot napsané ve svém přehledu (nahoře pod jménem) je neupravené o hodnoty cíle. Takže skutečné zranění může být o něco slabší.
To však nemění nic na tom že u některých jednotek (Zejména Peklo) se štěstí míjí účinkem. Tak doufám že to brzy opraví.
Pár informací
Štěstí se v Heroes VI nazývá osud (destiny) a funguje na stejném principu jako ve starších dílech, jen s nižšími modifikátory za artefakty a schopnosti. (jinými slovy 1 bod Osudu =/= jednomu bodu štěstí ve starších dílech)
"Kritický zásah" je událost kdy má jednotka při svém zásahu "štěstí". A její zranění je modifikováno bonusem 1,5 (například místo 20 uštědří zranění 30).
Poznámka zranění které má jednot napsané ve svém přehledu (nahoře pod jménem) je neupravené o hodnoty cíle. Takže skutečné zranění může být o něco slabší.
To však nemění nic na tom že u některých jednotek (Zejména Peklo) se štěstí míjí účinkem. Tak doufám že to brzy opraví.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Po dnešku musím velice smutně konstatovat další bug. Ačkoli je zřejmé, že na to, jak to odkládali, je to sice nehorázně zabugovaná hra, ale většinu bugů přejdu. Nevadí mi ani, že vylepšený gryf neumí nálet a jezdec nedostává bonusy, ale to, že se mi ztrácí zbraně dynastie, mě dost deptá. Včera se mi ztratila andělská přízeň a zjistil jsem, že celkově se mi poslední mise za antona neuložila. A dnes jsem ztratil hedvábný kirinův meč, ještě předtím než jsem dohrál misi, ve které jsem ho získal. Nejsou ani v hlavním menu v oltáři přání. Nikde.
PS: asi se hloupě zeptám, ale není třeba možné, že jsem něco špatně zaklik a někam je zahodil ?
PS: asi se hloupě zeptám, ale není třeba možné, že jsem něco špatně zaklik a někam je zahodil ?
To si ze mě vážně děláš legraci že přeložili Angelic aliance jako andělská přízeň! Kurnik toto a oceloví brk, spolu s Blade of Binding, Dragons flame tonge a souldrinker jsou zbraně které mají odkazovat na starší díly. Zejména ty první dvě které odkazují na H3 a MaM VII grr paka jedny.. Chtěl jsem udělat soutěž kolik předmětu odkazuje na starší díly.. asi se na to můžu vykašlat. Jen co zjistím jak se ty texty upravuj vrhnu se na typologicky patch.. ale vážně.
Jinak tvůj problém je zajímaví. že se ztrácel Oceloví brk jsem věděl, ale že i Hedvábný meč a Aliance. Možná bude problém se synchronizací. hry a účtu. pak je malá šance že jsi se strefil přesně do 15min kdy se šera dělala údržba confluxu.
Jinak tvůj problém je zajímaví. že se ztrácel Oceloví brk jsem věděl, ale že i Hedvábný meč a Aliance. Možná bude problém se synchronizací. hry a účtu. pak je malá šance že jsi se strefil přesně do 15min kdy se šera dělala údržba confluxu.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Ouukii, takže si to po nějaké době shrneme. Aktuálně co sleduji reakce v tomto vlákně a vůkol, se potýkáme/-te s těmito bugy:
- Gryfové upg verze neudělí při střemhlavém útoku dmg
- Jezdci nemají bonus za rozjezd
- new -
Zaměřím se na to dnes večer, tyhlety "světlice" jak jim domácky říkáme jsem dostal teprve včera.
- a asi nejbolestivější - Ztráta zbraní dynastie z herního i rodového inventáře.
- včera jsem objevil, že při použití I.level extra budovy (odhalování mapy 1x týdně) se při kliknutí do
podzemí normálně použití vyčerpá, ale mapu v podzemí to neodkryje. Bug, nebo záměr? Pak by se ale
nemělo ten pokus vyčerpat, ale nahlásit že nelze...
- delší dobu podezřívám informativní popisky o síle nepřátelských jednotek za né až tak přesné a to i hrubým algorytmem, který určitě nebere v potaz hrdinovy ability, ale asi jen provná HP a dmg jednotek...Stávalo se mi, že jsem neporazil , nebo jen s drtivými ztrátami jednotky označené jako "vážná".
- peklo - je potvrzené, že se musí hrát za krev, jinak hra ve třetí kampani zkoliduje?
- stěstí - už bylo vysvětleno, že je omezeno a má slabší účinek jako v minulých dílech, ale i přesto nemohu pozbýt dojmu, že štěstěna nepřeje jak by měla. Schválně to sleduji, ale snad jen ve třech případech ze sta jsem udělal větší dmg než maxroll (př. dmg 50-100 mi se stěstím jen cca 3x ze sta udělal dmg 110), vždy to je spíše měkde kolem 60 dmg, když mám fakt "štěstí" tak to je kolem 75ti..)
Co se týče mnou zmiňaných:
- Vestálky už fungují jak mají, PACIFY rozdávají. MEA CULPA - buď jsem přehlédl v tom běsnění ty svatozáře, nebo (což ale moc neberu) pomohl reinstall a vyčištění PC + install nových ovladačů, který do jisté míry i omezil můj druhý problém a sice nemožnost scroll-ování po činnosti LOAD.
- Praetoriáni - tak tady fakt nevím co si myslet. KDyž dojde nebo dojdu na ošmátranou, tak se sice
hned objeví zelená šipka k nebíčku, objeví se zelená šipka s bonusem na xichtu jednotky v tahové liště, ale
v popisu jednotky po rozkliknutí to jednotka v sekci " ovlivňující ability" uvedeno nemá... tož včíl nevím..
Zapoměl jsem na něco?
P.S.
Jako snad jediný v recenzi na šestky pořad REPLAY na COOL-u zveřejnil, že tam jsou bugy a 500mb patch v den vydání také o vyladěnosti nesvědčí, HURA! Konečně objektivní pohled na věc.
http://www.prima-cool.cz/porad/re-play
- Gryfové upg verze neudělí při střemhlavém útoku dmg
- Jezdci nemají bonus za rozjezd
- new -
Dead_MAX wrote:Spalující Světlo od Oslnivé světlice (vylepšená tier 5 u Azylu) - Neregeneruje zpět ztracené hp po boji. (V boji toto poškození nelze vyhealovat (kouzlo regenerace jsem ještě nezkoušel) a po boji se nic nestane - počítá se to jako regulérní ztráta)
Zaměřím se na to dnes večer, tyhlety "světlice" jak jim domácky říkáme jsem dostal teprve včera.
- a asi nejbolestivější - Ztráta zbraní dynastie z herního i rodového inventáře.
- včera jsem objevil, že při použití I.level extra budovy (odhalování mapy 1x týdně) se při kliknutí do
podzemí normálně použití vyčerpá, ale mapu v podzemí to neodkryje. Bug, nebo záměr? Pak by se ale
nemělo ten pokus vyčerpat, ale nahlásit že nelze...
- delší dobu podezřívám informativní popisky o síle nepřátelských jednotek za né až tak přesné a to i hrubým algorytmem, který určitě nebere v potaz hrdinovy ability, ale asi jen provná HP a dmg jednotek...Stávalo se mi, že jsem neporazil , nebo jen s drtivými ztrátami jednotky označené jako "vážná".
- peklo - je potvrzené, že se musí hrát za krev, jinak hra ve třetí kampani zkoliduje?
- stěstí - už bylo vysvětleno, že je omezeno a má slabší účinek jako v minulých dílech, ale i přesto nemohu pozbýt dojmu, že štěstěna nepřeje jak by měla. Schválně to sleduji, ale snad jen ve třech případech ze sta jsem udělal větší dmg než maxroll (př. dmg 50-100 mi se stěstím jen cca 3x ze sta udělal dmg 110), vždy to je spíše měkde kolem 60 dmg, když mám fakt "štěstí" tak to je kolem 75ti..)
Co se týče mnou zmiňaných:
- Vestálky už fungují jak mají, PACIFY rozdávají. MEA CULPA - buď jsem přehlédl v tom běsnění ty svatozáře, nebo (což ale moc neberu) pomohl reinstall a vyčištění PC + install nových ovladačů, který do jisté míry i omezil můj druhý problém a sice nemožnost scroll-ování po činnosti LOAD.
- Praetoriáni - tak tady fakt nevím co si myslet. KDyž dojde nebo dojdu na ošmátranou, tak se sice
hned objeví zelená šipka k nebíčku, objeví se zelená šipka s bonusem na xichtu jednotky v tahové liště, ale
v popisu jednotky po rozkliknutí to jednotka v sekci " ovlivňující ability" uvedeno nemá... tož včíl nevím..
Zapoměl jsem na něco?
P.S.
Jako snad jediný v recenzi na šestky pořad REPLAY na COOL-u zveřejnil, že tam jsou bugy a 500mb patch v den vydání také o vyladěnosti nesvědčí, HURA! Konečně objektivní pohled na věc.
http://www.prima-cool.cz/porad/re-play
Dave_Jame wrote:Co se týče štěstí
Pár informací
a jak to tedy přesně s tím osudem je? .. to jsou pak předmněty co snižují štěstí o cca 2 body k ničemu když protivník i bez hrdiny má štěstí 30. Doposavad jsem nenarazil na jedinej smolnej zásah
A s těma překladama je to fakt na hlavu ... nevylepšená jednotka azylu se jmenuje vesmířan, či tak nějak XD XD XD
Buď je to bug a nebo chyba překladu, ale temný elementál je imunní vůči útokům temnotou což nemá napsaná, jen, že dostává o 50% menší damage touto silou ... zatím jsem se s tím setkal jen u temného elementála u ohnivého sem neměl problém útočit na něj ohněm i když s menším damage