CHEATS?!

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
MINOTAUR

Re: CHEATS?!

Post by MINOTAUR »

Ja ich používam, je to sranda ale nie všade.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Angler99

Post by Angler99 »

Já je používám jedině, když dělám něco 100x a stále to nejde :D Ale jinak, hra bez cheatu je nejlepší (všichni nemusí mít stejný názor)
Greg

Post by Greg »

dandynes wrote:Už to spustím. Teď mám zase problém jak aktivovat nějaký ten cheat. Vezmu třeba ten první nevím čím vyvolat nabídku abych mohla zadat ten Levý Alt+F1. Není potřeba nějaký patch ? Děkuji za trpělivost a odpověď :)
No spustíš hru a pak zmáčkneš tu klávesovou zkratku, která je napsaná v Traineru a udělá ten efekt. Takže dám příklad z toho mého Traineru. Když spustíš hru přes tento trainer a ve hře pak zmáčkneš najednou levý Shift a zároveň F1, tak dostaneš 250000 zlata.

dandynes wrote:Ještě mě napadlo, že by mohl být problém s klávesnicí, k použití F1-F12 musím používat přepínač fn ... postup je stejný ?
Opravdu? Takhle snad žádná klávesnice nikdy řešená nebyla :| . Já mám akorát na klávesách F1 - F12 další příkazy pro Windows / notebook, když k nim právě zmáčknu tu klávesu Fn.

No pokud to máš tedy fakt řešený tím atypickým způsobem, tak mačkej (v tom mém příkladě) "levý Shift", "Fn" a tu klávesu, která je zároveň i "F1" :wink: .
estla

Post by estla »

Je to blbosť. Ako môžeš povedať, že nemáš na hru dosť času? Naháňa ťa niekto? Vieš, že zomrieš do konca roku? Ja som začala azylom, som ešte len na 4. misií, niektoré časti som prechádzala niekoľko krát, často mám len hoďku na hranie - ale cheats? Nikdy! Otrieskam myš, zrámujem klávesnicu, hreším ako pohan ale budem to skúšať dokiaľ to nedám :twisted: Už len pre ten pocit... :wink:
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Mam chuť z Estly udělat maskota webu.. jen kdo můj návrh podpoří.. hmmm
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
estla

Post by estla »

Dave_Jame wrote:Mam chuť z Estly udělat maskota webu.. jen kdo můj návrh podpoří.. hmmm

Čím som si vyslúžila takúto poctu? :lol:
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Jsi mi sympatická ale ticho.. to se nikdo nesmí dozvědět :-D

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

estla wrote:Je to blbosť. Ako môžeš povedať, že nemáš na hru dosť času? Naháňa ťa niekto? Vieš, že zomrieš do konca roku? Ja som začala azylom, som ešte len na 4. misií, niektoré časti som prechádzala niekoľko krát, často mám len hoďku na hranie - ale cheats? Nikdy! Otrieskam myš, zrámujem klávesnicu, hreším ako pohan ale budem to skúšať dokiaľ to nedám :twisted: Už len pre ten pocit... :wink:

Vieš keď je niekto doma 1 deň za celý týždeň a má kopu roboty zo školou tak ti nebude sediet pri jednej pridrbanej misii 15 hodín aj keby som si to mal odkladať na 2 mesiace. Si hru chcem prejsť no nemám čas, tak si to radšej urobím s cheatmi ako vôbec. Je to dosť trápne keď to tu píše niekto čo chodí buď na základnú alebo strednú alebo už má štúdia za sebou, taký človek nevie čo je to mať málo času tak ma tu láskavo nepoučujte ako hrám hry (no nielen mňa ale aj iných).
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Tak to s prominutím Mino ale to si v tom případě zvolil špatnou hru, Heroes je přesně o tom sedět 2-3 hodiny u jedné hry a soustředit se jen na ni a ne na cokoliv jiného

MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

Vieš ja hrám čo ma baví a nie čo je pre moju situáciu vhodné a ako som poznamenal s cheatmi sa pri tom zabávam aj napriek málu času, takže nevidím v tom problém len ma láskavo nebuzerujte a nepoučujte.
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

To neměla být buzerace ale Heroes holt nejsou hra jako CD kde si sedneš a za 30 zvládneš klidně i deset partiček , nebo dota kde po hodince jste ve finále, heroes je holt hra kde si sedneš, podepřeš si bradu a 15 přemýšlíš jak ten souboj udělat abych neměl ztráty.:-D

MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

Ja nevravím že je to tak zlé, aj ja sám som to tak robil iba teraz na to nemám tak veľa času. Ale raz si to prejdem určite aj normálne klasicky.
kiliroy

Post by kiliroy »

Já použil cheat (kromě her jako je vlak nebo vikingové, kde jsem skoro naspaměť věděl hesla do všech levelů) jenom 1 v životě a sice pro 3. misi za peklo v h5. Tehdy jsem ještě nevěděl že je patch, kde si to můžu zahrát na lehkou obtížnost.
:(
estla

Post by estla »

@ Minotaur

Sorry ak to vyznelo, že by som chcela buzerovať. A okrem toho - ja toho času tiež nemám veľa, písala som, že niektoré dni k tomu ani nesadnem, niekedy iba na hoďku ( to vidno podľa toho, že hrám ešte len 4. misiu), ale načo sa ponáhľať - datadisky ešte ďaleko :-)) Tiež sa na baby pri hre inakšie pozerá - môj brat tam presedí celý deň a je to OK (nefláka sa, nechlastá a nedroguje...) ja som tam pol dňa ( to nemáš čo na práci?, dokedy tam chceš sedieť?) Možno preto ma čas netlačí, a teda hrávam hlavne po nociach na úkor spánku... Ale je mi jasné, že dobrých hier je viac a preto sa ti možno pri tom nechce sedieť večnosť, až sa ja zaseknem dám vedieť, ako mi rupnú nervy :-)))
concobara

Post by concobara »

Dave_Jame wrote:Mam chuť z Estly udělat maskota webu.. jen kdo můj návrh podpoří.. hmmm

Podporuju :-D ... má pravdu slečna :)

Prostě s cheatama ta hra (i jakákoli jiná) ztrácí kouzlo. Pak už to není ani hra a je lepší si přečíst nějakou povídku - zabere chvilku a příběh bývá často hutnější než ve hře ...

Taky si nemyslím , že jediní časově vytížení jsou studenti VŠ a ti co mají před VŠ nebo po ní se už jen flákají. To je kravina snad ještě větší než v hrách cheatovat :). Navíc H6 nejsou zas tak náročná hra, aby to bylo třeba. Řekl bych, že éra kdy byly hry opravdu těžké je bohužel už několik let za námi :(.
Post Reply