Pád Steadwicku

Vše ohledně Heroes of Might and Magic 3
Post Reply
Martinus

Pád Steadwicku

Post by Martinus »

Ahoj všem,

pustil jsem se po 10 letech znovu do Heroes Complete. Našel jsem na disku uložené hry, tenkrát jsem si vylámal zuby na misi Pád Steadwicku - a bohužel ani teď se přes ni nemůžu dostat :oops: Poradí mi někdo, jaká je nejlepší taktika? Blbý je, že na té mapě nejsou ani dvě města stejného typu, tak musím míchat potvory ze dvou měst. Ani tak to nestačí - Kendala na konci prostě nedokážu porazit. Chtěl jsem ho aspoň vylákat ven ze Steadwicku, abych nebojoval ve městě - nelze...

Díky za radu :)
andy636

Re: Pád Steadwicku

Post by andy636 »

Ja síce neviem akú taktiku máš použiť, ale odporúčam si pozrieť túto stránku: heroes5.kvalitne.cz - Nájdeš tam správanie počítača pri rôznych obtiažnostiach.
Dave_Jame
Redaktor

Re: Pád Steadwicku

Post by Dave_Jame »

Moje oblíbená taktika, použí svoje hrdiny s dostatečnou magickou silou, a co nejdrive zaber kopec siry v podzemi.
Důležitá věc, nesmíš zabrat žádné jiné rodiště!!!
Pak si v kobce postav portál, tím pádem máš automaticky 2 draky týdně, a po postavení sluje až 4. Pak už stači jen čekat a zaútočit ve správnou chvilku
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Post Reply