20 draku?

Vše ohledně hradu Nekropole
Post Reply
mikelord

20 draku?

Post by mikelord »

ja nemzu prijit na to kde mam vzit 20 kostlivych draku uby bylo mozno projit portalem!!! prosim pomoc
Destabilizator
Čestný člen

Post by Destabilizator »

A co kdybys je zkusil vyrobit lolecku? I Spectral Dragon se pocita... Kdyz jsem si pro tenhle q prijel, uz jsem je davno mel, nevim, co tam vyrabis :lol: :arrow:
Image
mikelord

Post by mikelord »

No to nevim co tam vyvadim. Ja mam furt neco extra. V nekropolis nejsou povoleny co mi unika? Nebo je to 14ti hodinovou parbou.
Destabilizator
Čestný člen

Post by Destabilizator »

Ale jsou, nechybi Ti nejaka predchozi budova, kt. je potreba?
Image
HarY_cz

Post by HarY_cz »

mikelord wrote:No to nevim co tam vyvadim. Ja mam furt neco extra. V nekropolis nejsou povoleny co mi unika? Nebo je to 14ti hodinovou parbou.

no jestli je chces postavit v Lorekeep tak tam se ti to nepovede :D ale jestli uz mas ukol s tema drakama tak uz mas taky urcite jako artefakt takovej ten klacek s kterym promenis ty 3 academy na nekrocity a pak uz to je to jenom otazka casu
valdin83

Post by valdin83 »

mám podobný problém i když už mám asi 80 kostěných draků, nechce mě :shock: to poslat přes portál, jelikož nemám 20 kostlivých draků.
Petren

Post by Petren »

valdin83 wrote:mám podobný problém i když už mám asi 80 kostěných draků, nechce mě :shock: to poslat přes portál, jelikož nemám 20 kostlivých draků.

Mám uplně stejný problém a co mi tak poradili, tak je musíš mít ty draky ještě předtím, než ten úkol dostaneš zadaný. Většina lidí co znám a hrajou to tak mi to potvrdili. :evil:
Iris

Post by Iris »

Já jsem jich předtím měla asi jenom 16 a pak jsem dodala přesně 4 a pusrilo mě to v pohodě.
Petren

Post by Petren »

Iris wrote:Já jsem jich předtím měla asi jenom 16 a pak jsem dodala přesně 4 a pusrilo mě to v pohodě.

Tak to maš dobrý, já to mám hold nějaký vadný. :twisted:
stanik.h

Post by stanik.h »

Pomuzemi někdo vim jak proklit mesta ,ale nejak mi to nejde prosim poslete mi nekdo save na email Molly.jimmicek@seznam.cz pls
S pozdravem Stanik.h
Alarik

Post by Alarik »

stanik.h wrote:Pomuzemi někdo vim jak proklit mesta ,ale nejak mi to nejde prosim poslete mi nekdo save na email Molly.jimmicek@seznam.cz pls

Proč píšeš do třech různejch témat jeden a ten samej příspěvek? Stačí, když si založíš vlastní téma, a tam to napíšeš jednou, toho si lidi víc všimnou. A k prokletí měst je zapotřebí taky cca 10 000 zlata. A když ti to nejde (přesněji, když se ti nezobrazuje tabulka s nabídkou, jestli chceš město proklít), tak odjeď pár kroků od města a zase k němu přijeď (pak by se ti měla ta tabulka zobrazit, až teda vypneš rozhraní města). Jestli to nefunguje, tak jedině zkus tu misi rozehrát znova, to kolikrát hodně pomohlo. Něco takovýho se hold může stát.
Post Reply