StrYkeX wrote:Ahoj, já mám trochu jiný problém. Obsadil jsem všechny města na mapě (krom Gerharta, města ve kterém je vůdce démonů a města, o které se předtím "hádali" démoni a lidé). Matku rodu jsem zatím neporazil, ale oba nepřátele, kteří by tím měli zmizet, jsem již porazil sám. Problémem je, že ze záhadných důvodů mi stoupá cena many za kouzla ve škole vody, takže potom můžu za celý boj použít třeba jen jednou Zmrzlou střelu a dojde mi mana. Druhým a hlavním problémem ale je, že i když bych měl mít několikanásobně rychlejší produkci jednotek, hrozbu u vůdce démonů mi to furt vyhodnocuje jako vysokou. Možná je to tím, že se mi nestíhá přibývat zlato, tudíž v každém novém týdni si můžu koupit sotva všechny Kiriny a max dvě elitní jednotky (většinou ani to ne). Navíc na mě furt najíždí několik nepřátelských hrdinů, kteří se po poražení objeví za pár dní znovu se stejnou armádou. Tahle hra podle mě prostě nejde vyhrát. Pokusil jsem se již tuto misi zkusit znovu, ale nějak mi chybí motivace, protože se bojím že to skončí stejně. Nemáte nějaké rady, jak bych mohl misi odehrát? (Hraji na normální obtížnost)
Jestli ti po takové době můžu ještě pomoci... Ze začátku (první 3 mise) jsem hrál na lehkou, ale bylo to moc lehký tak jsem si na tuhle misi zvýšil obtížnost na normální, ale už jsem to hrál hrozně dávno takže spíše obecné rady. Jestli hraješ za mága a jel si slzy tak používej reputační schopnosti, k tomu posily, řetězový blesk, časový zámek a speciální schopnosti u jednotek a neměl by si mít nijak velké problémy porazit i vysokou hrozbu. Docela se k tomu hodí aby jsi měl hůl příboje na 5. úrovni a v předchozích misích oběhl všechny vylepšováky pasivních skillů (útok obrana atd.). Před samotným soubojem oběhni co nejvíc budov co ti zvyšují atributy (třeba chrámy meditace nebo sochy kentaura - cokoli co najdeš). Pokud jedeš jiného hrdinu než slzového mága, může to být buď těžší, nebo lehčí, každopádně se správným výběrem schopností by to mělo být možné. Pokud si pamatuji taky jsem bojoval na vysokou, ale s kombinací přílivové vlny, časového zámku, slepoty a okouzlení, jsem prvních pár kol bojoval vždy pouze proti 2-3 jednotkám.
Co se týče nízké produkce peněz, zajisti si že máš obsazené všechny doly a všechny města na 3. úrovni (hlavní na 4. samozřejmě) K tomu zvýšená cena many může být způsobena pouze chybou ve hře, nebo špatným týdnem (to samé může způsobovat i nízkou produkci zlata) - zkontroluj si jakou máš produkci ( pravý tlačítko nahoře tam jak máš suroviny) a zkontroluj si týden.
No a jestli si ještě nevyzvednul tu armádu, tak ji tam vem a pak už to budeš mít úplně bez problémů.
ps: hromadný kouzla jako kamenná kůže, nebo ledový krunýř ti taky hodně pomůžou.