Elendir wrote:MINOTAUR wrote:Ok tak ja navrhujem taký malý útok s asi 1OO légiamina Sokoliu ríšu a priľahlé oblasti XD. A ja pojdem na férovku s anjelmi xD
Copak nevíš, že všechny invaze se provádí s cca 50 core jednotkami a zbytek si musíš zajistit na místě?
Světlo, nebo Tma ?
- Lucas Gryf
Re: Světlo, nebo Tma ?
Lucas Gryf wrote:Elendir wrote:MINOTAUR wrote:Ok tak ja navrhujem taký malý útok s asi 1OO légiamina Sokoliu ríšu a priľahlé oblasti XD. A ja pojdem na férovku s anjelmi xD
Copak nevíš, že všechny invaze se provádí s cca 50 core jednotkami a zbytek si musíš zajistit na místě?takže jako tím mi chceš říct, že prostě nějakej démon si při Prvním Zatměním řek, že dobije Ashan s 50 šílenci? To je šílený stejně asi jako Ur-Hazeel (nebo kdo to). Démoni se na Zatmění připravují roky, desetiletí, na některá i staletí, s takovou ti zatmění předvedu během několika dní v obyčejný hře. Na zatmění potřebuješ tak alespoň 110 Pekelných pánů (a i to je málo).
Však v tom je ta ironie. Řekne se legie, ale dostaneš 120 core jednotek.
- Lucas Gryf
Lucas Gryf wrote:S takovou ani zemědělskou vesnici nedobiješ xD
No čo už hra je hra.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Ludia dolezity je svetovy mier
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Robím si prdel, dolezite je všetko vypaliť a všetko zabiť

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Robím si prdel, dolezite je všetko vypaliť a všetko zabiť
Dobývej, rabuj a znič slabé. Směj se když jsi zraněn nebo mučen, utápěj se v sobeckém potěšení, rozsévej anarchii a chaos, zkorumpuj ty správné.
No už som sa zľakla, že ti načisto zaje..lo. Sorry 
estla wrote:No už som sa zľakla, že ti načisto zaje..lo. Sorry
Som ta vydesil čo?
Dobývej, rabuj a znič slabé. Směj se když jsi zraněn nebo mučen, utápěj se v sobeckém potěšení, rozsévej anarchii a chaos, zkorumpuj ty správné.
No teda dokonale ... Toto mi nerob, človek potom nevie, komu má veriť 
estla wrote:No teda dokonale ... Toto mi nerob, človek potom nevie, komu má veriť
budem citovat H6 pri načitaní prvej misie pekla: Nikdy never demonom, Hlavne ked to hovori ona, v tomto prípade ja.
A Navrat k Svetlo a tma, a pomenovaniu Zrudy bez tvare, v podstate by som povedal, že ohladom dohto to nemusí byť ani zly preklad aspon čo sa štylysticky tyka......pre Svatu sokolí riši a Anjelov su to zrudy bez tvare, snad ma tu ludia za toto neukamenuju, ale k veci ludia a anjely su da sa povedať uhlavny nepriatelia Malasy a Urgasha a hnusia sa im povedal by som že uz len preto čím su takže ja by som ten nazov zrudy bez tvare tím, neviem jak presne to povedať aby som nebol vulgárny....tak zmetkom nechal a mi čo ich máme radi ich budeme volat tak jak sa volat maju a budeme loviť andilkov a budeme sa im smiat, pripijať na ich bolesť a ked to bude nutne aj pluť. Amen.
Ťažká úvaha - ale podstata zostáva, smrť svetlu ( som dnes zrána bojovo naladená) 
estla wrote:Ťažká úvaha - ale podstata zostáva, smrť svetlu ( som dnes zrána bojovo naladená)
že zrana
No môj pekný ... Ťažko noc o druhej ráno
Ale nakoľko je zima, o tomto čase šírime tmu a to je pre nás podstatné... Ale ten Urgash - nie a nie ho stráviť 
estla wrote:No môj pekný ... Ťažko noc o druhej ránoAle nakoľko je zima, o tomto čase šírime tmu a to je pre nás podstatné... Ale ten Urgash - nie a nie ho stráviť
Urgash je presne ako ja, male roztomile hrave kotatko, ktore potrebuje len poškrabkať na brišku a ked nás nema kto poškrabkať tak vyvadzame skutočna podstata boja Ashy a Urgasha bolo, že Asha ho nechcela poškrabkať
No tiež by som ho asi nepoškrabkala, ale pretiahla ... metlou po hlave
Je to nepriateľ, spamätaj sa 
estla wrote:No tiež by som ho asi nepoškrabkala, ale pretiahla ... metlou po hlaveJe to nepriateľ, spamätaj sa
Urgash a nepriatel? to ne, on je stvoritel demonov, otec. a tou metlou si to pekne zamaskovala ale ja som ta prehliadol