Z Wikipedie
Případné jednotky lesních elfů
Re: Případné jednotky lesních elfů
Hejkal je chlupatý, vousatý muž se svítícíma očima porostlý mechem. Umí se proměnit například v strom nebo kámen. Má obrovskou sílu, běhá v noci po lese a hejká. Pokud se mu někdo vysmívá nebo napodobuje jeho volání, hejkal přiběhne a roztrhá ho na kusy, jindy mu jen skočí na záda a prožene ho po lese.
Z Wikipedie
Ja z neho nemozem , uz v predstihu oblubena jednotka 
Z Wikipedie
Problem je najít obrázek ktery by ilustroval jak si ho představuji (méně lidsky, víc jako Trolla)
Nejbližší co jsem našel je
http://www.humanart.cz/user/5190/art/5190-1308689933-0.jpg
Nejbližší co jsem našel je
http://www.humanart.cz/user/5190/art/5190-1308689933-0.jpg
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Tak tady je návrh na sestavu co nejodlišnější od té v Homam V
Core:
Forest whisper – lesní šepot, mihotající světélka s magickým dmg., 1za3 kola zranění na všechny sousední políčka, duchovní podoba (rezistence v duchu duchů)
Lučištník – nic moc nového
Medvěd – might dmg., 1za3 za kola sevření, útok bez oplácení
Elite:
Peryton – okřídlený might dmg. + Jedový dmg.
Hněv lesa – magic dmg. Střelec
Mstitel – elf s meči,
Šampion:
Gargantua: velký obr zvířecího vzhledu, might dmg., 1za2kola hod kamenem
Core:
Forest whisper – lesní šepot, mihotající světélka s magickým dmg., 1za3 kola zranění na všechny sousední políčka, duchovní podoba (rezistence v duchu duchů)
Lučištník – nic moc nového
Medvěd – might dmg., 1za3 za kola sevření, útok bez oplácení
Elite:
Peryton – okřídlený might dmg. + Jedový dmg.
Hněv lesa – magic dmg. Střelec
Mstitel – elf s meči,
Šampion:
Gargantua: velký obr zvířecího vzhledu, might dmg., 1za2kola hod kamenem
Core:(ked uz to tak pouzivate
)
-Hejkal - maly, rychly cloviecik zarasteny machom,meele utok, + X dmg. za policko ,bez opatovania
-Vrhac obeliskov - strelecka jednotka, polovicny sip , + X dmg na male jednotky, no meele penalty,
nicenie hradieb,
-Panna bystrin - + HP svojim jednotkam(kuzlo), vyvolanie hmly - X odolnost voci strelam(kuzlo),
Krystalovy utok - zmrazenie nepriatela na X kol(kuzlo), meele jednotka.
Elite:
-Lesny obor - totozny s Entom, Zakorenenie jedneho nepriatela cez cele pole na X kol, 2x2, zakorenenie -
na jedno kolo strati tah za to ale ziska + X do obrany a + X HP,Smola-pri utoku - postih k utoku
nepriatela.
-Posvatny Jelen - namiesto Jednorozca , velke parohy - utok na 2 polia naraz, 2x2,oslepujuci utok,
-Druid - Tu by som si ho predstavoval ako v Asterixovi
s kosakom na meele a bielou palicou na shot utok.
Utok na dialku 25 % penalizacia, carodej , Vona imejla- plus X stastia jednotkam,
Champion:
-Elfsky Lucisnik - strelecka jednotka - Plny sip , moznost zasiahnut dve oblubene jednotky naraz,
(pri pouziti + 25% dmg.),otraveny sip - postih k iniciative a utoku jednotky.
ALEBO
Ranger - Superrychly bojovnik s dvoma mecami - Obranny stit - moznost vyhnut sa utoku jednemu
nepriatelovi za kolo ,avsak strati tah ale ziska bonus opatovania utoku s + 15 % dmg. a + X obrany
Nepriatel Lesa - Oblubeny nepriatel - 50 obrana pri utoku na jednotku.(Neguje nepriatelovi obranu)
Samozrejme je to len moj pohlad.Venoval som sa viac obrane a postihom na nepriatela.Tam vidim cestu k vitazstvu u Elfov
-Hejkal - maly, rychly cloviecik zarasteny machom,meele utok, + X dmg. za policko ,bez opatovania
-Vrhac obeliskov - strelecka jednotka, polovicny sip , + X dmg na male jednotky, no meele penalty,
nicenie hradieb,
-Panna bystrin - + HP svojim jednotkam(kuzlo), vyvolanie hmly - X odolnost voci strelam(kuzlo),
Krystalovy utok - zmrazenie nepriatela na X kol(kuzlo), meele jednotka.
Elite:
-Lesny obor - totozny s Entom, Zakorenenie jedneho nepriatela cez cele pole na X kol, 2x2, zakorenenie -
na jedno kolo strati tah za to ale ziska + X do obrany a + X HP,Smola-pri utoku - postih k utoku
nepriatela.
-Posvatny Jelen - namiesto Jednorozca , velke parohy - utok na 2 polia naraz, 2x2,oslepujuci utok,
-Druid - Tu by som si ho predstavoval ako v Asterixovi
Utok na dialku 25 % penalizacia, carodej , Vona imejla- plus X stastia jednotkam,
Champion:
-Elfsky Lucisnik - strelecka jednotka - Plny sip , moznost zasiahnut dve oblubene jednotky naraz,
(pri pouziti + 25% dmg.),otraveny sip - postih k iniciative a utoku jednotky.
ALEBO
Ranger - Superrychly bojovnik s dvoma mecami - Obranny stit - moznost vyhnut sa utoku jednemu
nepriatelovi za kolo ,avsak strati tah ale ziska bonus opatovania utoku s + 15 % dmg. a + X obrany
Nepriatel Lesa - Oblubeny nepriatel - 50 obrana pri utoku na jednotku.(Neguje nepriatelovi obranu)
Samozrejme je to len moj pohlad.Venoval som sa viac obrane a postihom na nepriatela.Tam vidim cestu k vitazstvu u Elfov
- Lucas Gryf
Když jsme se bavili o těch hejkalích .. uznejte že vypadají jako Evokové.
Dave_Jame wrote:Mam představu keré jednotky v národě ponechat.
Určitě nějakého přírodního ducha. Ale musí to být zrovna víla? CO kdyby jsme vílu oželili
Jediné 3 jednotky které jsou potřeba dle mě jsou střelci, druidi a jednorožci.
Zbytek klidně spálit do horoucích pekel.
Takže si srovnáme můj pohled
NECHAT: Druid, Lovec, Jednorožec
Nějak zakomponovat: Ducha přírody, Živoucí rostlinu
Ale jinak se odprostit od ostatních bytostí z předchozích dílů
Môže byť. Tiež sa mi páči ten nápad s hejkalom( v slovenčine neexistuje ekvivalent
Když jsou tak spojený s přírodou, tak by taky měli mít nějakou jednotku se schopností regenerace/léčení. Nikdo to zatím nepřipojil.
Mě se stále více líbí myšlenka šampipona jednorožce. V minulých dílech už k tomu měl blízko a co si budem povídat, schopnost oslepení, magická imunita, které by si přinesl z minulého dílu by ho značně přiblížili champion jednotce + navýšit HP, dmg a bylo by. Dával bych mu +dmg z trysku, jako jezdci, jeho přítomnost by ovlivňovala okolní jednotky (pozitivně přátelské, negativně ty nepřátelské +/- k morálce, nebo štěstí) a jeho odlnost bych upřesnil na imunitu vůči zraňujícím kouzlům (nikoli proti negativním - pouze proti těm co působí ihned, nebo postupně nějaké zranění, aby nebyla jeho odlnost moc silná) a nakonec bych mu dal nějakou aktivační schopnost - tomu vylepšenému. Docela si umím představit tryskový výpad, kdy jednotka zaútočí na nejbližší nepřátelskou jednotku a zpúsobí dmg bez opětování, poté se vrátí na původní místo, možná bych přidal regeneraci právě jemu, na úkor obrany.
- Lucas Gryf
@quote Bušák
Dle mne se více hodí na šampiona Ent, je velký, silný, hodně HP. Kdyby ještě doladili pár drobností, byl by šampion jako vyšitý.
Dle mne se více hodí na šampiona Ent, je velký, silný, hodně HP. Kdyby ještě doladili pár drobností, byl by šampion jako vyšitý.
@Estla vždicky se dá udělat žena z Druida nebo střelce
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Strelec nie - to mi evokuje Amazonky, a u elfov mi to nepasuje. Druid skôr, i keď neviem, či niečo také mohli ženy robiť
- ale predstaviť by som si to vedela. Nevyzeral by ako statný junák ale ako stará čarodejnica 
Lucas Gryf wrote:@quote Bušák
Enty nemám rád a ve trojce byli taky až po jednorožcích, takže si trvám na nich
- J.C.Murphy
A já říkám, že jednorožec nebude kvůli kirinovi
a zkuste si jenom představit jak by vypadal bojovněji zpracovanej... by z toho pak byla spíš bílá nightmare, ale asi tam určo nějak napasujou upravenou verzi zemskýho elementála, nejspíš mezi elitky, čímž by se dobře zacpala díra místo stromka
J.C.Murphy wrote:A já říkám, že jednorožec nebude kvůli kirinovia zkuste si jenom představit jak by vypadal bojovněji zpracovanej... by z toho pak byla spíš bílá nightmare, ale asi tam určo nějak napasujou upravenou verzi zemskýho elementála, nejspíš mezi elitky, čímž by se dobře zacpala díra místo stromka
Kto je Kirin?
- Lucas Gryf
r3v3r3nd wrote:J.C.Murphy wrote:A já říkám, že jednorožec nebude kvůli kirinovia zkuste si jenom představit jak by vypadal bojovněji zpracovanej... by z toho pak byla spíš bílá nightmare, ale asi tam určo nějak napasujou upravenou verzi zemskýho elementála, nejspíš mezi elitky, čímž by se dobře zacpala díra místo stromka
Kto je Kirin?
Ty nevíš kdo je Kirin?