Nový Conflux
- Lucas Gryf
Re: Nový Conflux
No bezva ... Že mňa vždy v noci napadajú také kraviny ... Bola som zvedavá, koľko bude trvať lvl 5 dynastickej zbrane, tak som doteraz čakala, kým skončí lvl 4. Ako informačný čas to uviedlo 336 hodín
čo je v prepočte 14 dní. Tak som sa na to vybodla - a keď som to skúsila znovu, tak mám fajku aj na lvl 5 - "all levels reached" 
- Lucas Gryf
Uh, no to mě pos*r, já si vylepšuju první zbraň na level 4 - Souldrinker.
Já mám většinu zbraní teprve na levelu 1, tak je teď vylepšuju aspoň na 2, ale 14 dní je síla, ikdyž mě se to nejspíš vyplatí, protože u té hry neztrávím tolik času, teprve před 2 dny jsem dosáhl dynastie level 40, navíc se mi při té možnosti Altan of Wishes povedlo si přidat přes 4 miliardy těch bodů, tak si můžu koupit všechno, co tam je, měl jsem jich 510 a koupil si něco za 3000 a najednou koukám, že tam mám tohle, tak si to všechno přidám, dokud to jde
- Lucas Gryf
Opravdu je tam napsáno level 40? Já to hraju od vánoc a mám 19,4 lvl.
Já to hraju už od té doby, co to vyšlo, tak jsem dost napřed, víc už to ani nejde, potřebuješ 10 miliónů zkušeností, myslím level celého účtu, ne hrdiny, ty mám max. na 24., hraju podle toho doporučeného pořadí a teď jsem začal 3. peklo
Asi mam jinou hru. Tu kovárnu nemůžu nalézt. 
- Lucas Gryf
Lucas Gryf wrote:Taková le stupído otázka, kde ji hledáš?
Má Dynastie a... nic. Ukáže se mi jenom můj profil a takové té věci kolem co už jsem tam měl, ale žádná možnost vylepšeni zbrani.
- Lucas Gryf
- Lucas Gryf
Jestli hledáš ve hře tak tam hledáš marně. Kovárna duší se nachází na internetu. Zde je popis "cesty".
1) Klikneš na odkaz, jeý byl zmíněn v 1. příspěvku
2) Klikneš na orandžově zbarvený nápis Join the online community
3) Přihlásíš se
4) Nahoře máš na výběr ze čtyř možností: Player profile , Soul forge , Altar of wishes , back to website
5) Klikni na druhou možnost a voila, jsi tam.
6) Klikni na zbraň, jež chceš zlepšit a potom klikni na nápis v kolečku "Soul Forge".
3) Přihlásíš se
4) Nahoře máš na výběr ze čtyř možností: Player profile , Soul forge , Altar of wishes , back to website
6) Klikni na zbraň, jež chceš zlepšit a potom klikni na nápis v kolečku "Soul Forge".
Lucas Gryf wrote:Jestli hledáš ve hře tak tam hledáš marně. Kovárna duší se nachází na internetu. Zde je popis "cesty".
3) Přihlásíš se
oops mám to
Tak jsem se tam prihlasil, vybral si zbran ktera byla na urovni 4 a nechal z ni udelat uroven 5. Zmena probehla okamzite ale kdyz spustim hru tak tam je ta zbran porad na urovni 4. V cem je chyba?
-
Rothinho17
Farkpoint wrote:Tak jsem se tam prihlasil, vybral si zbran ktera byla na urovni 4 a nechal z ni udelat uroven 5. Zmena probehla okamzite ale kdyz spustim hru tak tam je ta zbran porad na urovni 4. V cem je chyba?
Zdravím, mám stejný problém.. Dal jsem si takto už vyrobit 3zbraně na 5tý level a všechny mám na 4tém a už mi nejdou dál vylepšit, přes net. Včera jsem dal udělat další zbraň na 5tou uroveň, ale tam už mi čas utíká.. V čem je chyba?
já bych řekl, že konečně odstranili ten bug co to dělal okamžitě
... mě se teď sama od sebe upgraduje zbraň co jsem měl předtím na 5lvl znovu na ten 5, ale už s časem