Dyn. zbraně a Bossové
- Lucas Gryf
Re: Dyn. zbraně a Bossové
Hele, neotestoval jsem to, ale když si to přeinstaluju tak tam bude jaká verze? Jestli 1.1 tak to bude čtvrtek plný dynastyjních zbraní 
Lucas Gryf wrote:Hele, neotestoval jsem to, ale když si to přeinstaluju tak tam bude jaká verze? Jestli 1.1 tak to bude čtvrtek plný dynastyjních zbraní
bez spuštění online (=automatické aktualizace při startu), ti budou ovšem poněkud k ničemu
- Lucas Gryf
Hmm .. jak už někdo řekl, kdo zaváhá, nežere (nebo nějak tak to bylo) 
Dynastické zbrane - dobrá haluz. Po odstránení bleskového upg na lvl 5 sa mi nanovo začali automaticky vylepšovať. Jedna trvala 96 hod, ďaľšia 24 hod alebo 34 hod. By ma zaujímalo, od čoho to závisí - či v tom hrá nejakú rolu to, kedy som ich získala, alebo kedy som ich dala upgr 
Já mám 25 zbraní dynastie. A napíšu sem, jak jsem je získal
. Díky tomuto fóru jsem se dověděl, že je lze získat na začátku 4. mise kampaně za Peklo. Tehdy jsem měl již patch 1.2 (nebo 1.2.1? nejsem si 100% jist). S tímto patchem se ve 4. misi střídají jen 3 artefakty, tak jsem hru odinstaloval a nainstaloval znovu. Tím jsem z ní odstranil patche. Pak jsem to zkoušel asi 2 hodiny a jediné, co jsem našel, byly zbraně z těch 20 standardních a mám pocit, že ještě Hůl očisty a Hůl Ashy osminásobné (ty dvě, které byly součástí sb. edice, kterou jsem si koupil). Po 2 hodinách jsem dospěl k závěru, že tam ty další zbraně nejsou, nicméně na základě toho, že zde někdo psal, že získal Batuův totem a někdo jiný zase, že má Ostří chaosu, jsem do hry nainstaloval patch 1.1.1. Potom jsem našel Ostří chaosu, Plamenný dračí jazyk, Sar-Aggrethovu hůl a Batuův totem. Tím, že jsem získal Batuův totem tímto způsobem, přesunul se mi na oltáři přání z nabídky do seznamu koupených předmětů. Tím jsem ušetřil 6000 bodů, které již nemám šanci získat vzhledem k tomu, že mi zbývá získat už jen 3 úspěchy, z nichž jeden získat zatím nelze (Klid před bouří). Tak asi tolik k mému postupu, snad vám to k něčemu bude...
Ja som napr. Batuov totem normálne kúpila - mala som ho v ponuke keď som získala platinovú hodnosť.
@ Ondra 8923
Tiež som čítala o tomto postupe ako ich získať, ale som na to príliš lenivá aby som si dala tú námahu
@ Ondra 8923
Tiež som čítala o tomto postupe ako ich získať, ale som na to príliš lenivá aby som si dala tú námahu
Ondra8923 wrote:Já mám 25 zbraní dynastie. A napíšu sem, jak jsem je získal. Díky tomuto fóru jsem se dověděl, že je lze získat na začátku 4. mise kampaně za Peklo. Tehdy jsem měl již patch 1.2 (nebo 1.2.1? nejsem si 100% jist). S tímto patchem se ve 4. misi střídají jen 3 artefakty, tak jsem hru odinstaloval a nainstaloval znovu. Tím jsem z ní odstranil patche. Pak jsem to zkoušel asi 2 hodiny a jediné, co jsem našel, byly zbraně z těch 20 standardních a mám pocit, že ještě Hůl očisty a Hůl Ashy osminásobné (ty dvě, které byly součástí sb. edice, kterou jsem si koupil). Po 2 hodinách jsem dospěl k závěru, že tam ty další zbraně nejsou, nicméně na základě toho, že zde někdo psal, že získal Batuův totem a někdo jiný zase, že má Ostří chaosu, jsem do hry nainstaloval patch 1.1.1. Potom jsem našel Ostří chaosu, Plamenný dračí jazyk, Sar-Aggrethovu hůl a Batuův totem. Tím, že jsem získal Batuův totem tímto způsobem, přesunul se mi na oltáři přání z nabídky do seznamu koupených předmětů. Tím jsem ušetřil 6000 bodů, které již nemám šanci získat vzhledem k tomu, že mi zbývá získat už jen 3 úspěchy, z nichž jeden získat zatím nelze (Klid před bouří). Tak asi tolik k mému postupu, snad vám to k něčemu bude...
to mi prosím pověz jak můžeš hrát s patchem 1.1 když při spuštění to rovnou instaluje aktuální platný patch, nebo se pletu??? také bych rád všechny zbraně dynastie, díky za odpověď
-
GENERALISI
Mě se třeba automaticky neaktualizujou,jedině když hru spustim přes GU.Ty zbraně jdou takhle získat.A začni hnedka s patchem 1.1.1
- Lucas Gryf
No, vrhnu se na to! Myslíte že se daj získat i zbraně ze zběratelské?
-
GENERALISI
Jo,jo mám jich všech 25 a všechny jsou normálně funkční a nezmizej ani když si to potom updateneš na 1.2.1.
- Lucas Gryf
- Lucas Gryf
Ale jaksi se mi nechce objevit v mé malé kovárničce .. :-O
-
GENERALISI
Tak to máš vážně štěstí,ten mě chyběl jako poslední.Musel sem to restartovat asi tak 100.
-
GENERALISI
V jaké malé kovárničce?
- Lucas Gryf
Jako v mojí sbírce, hele ta mapa se pak musí dokončit?