Dyn. zbraně a Bossové

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
Lucas Gryf

Re: Dyn. zbraně a Bossové

Post by Lucas Gryf »

Hele, neotestoval jsem to, ale když si to přeinstaluju tak tam bude jaká verze? Jestli 1.1 tak to bude čtvrtek plný dynastyjních zbraní ;-)
Thelvyn

Post by Thelvyn »

Lucas Gryf wrote:Hele, neotestoval jsem to, ale když si to přeinstaluju tak tam bude jaká verze? Jestli 1.1 tak to bude čtvrtek plný dynastyjních zbraní ;-)

bez spuštění online (=automatické aktualizace při startu), ti budou ovšem poněkud k ničemu :D
Lucas Gryf

Post by Lucas Gryf »

Hmm .. jak už někdo řekl, kdo zaváhá, nežere (nebo nějak tak to bylo) :D
estla

Post by estla »

Dynastické zbrane - dobrá haluz. Po odstránení bleskového upg na lvl 5 sa mi nanovo začali automaticky vylepšovať. Jedna trvala 96 hod, ďaľšia 24 hod alebo 34 hod. By ma zaujímalo, od čoho to závisí - či v tom hrá nejakú rolu to, kedy som ich získala, alebo kedy som ich dala upgr :shock:
Ondra8923

Post by Ondra8923 »

Já mám 25 zbraní dynastie. A napíšu sem, jak jsem je získal :mrgreen: . Díky tomuto fóru jsem se dověděl, že je lze získat na začátku 4. mise kampaně za Peklo. Tehdy jsem měl již patch 1.2 (nebo 1.2.1? nejsem si 100% jist). S tímto patchem se ve 4. misi střídají jen 3 artefakty, tak jsem hru odinstaloval a nainstaloval znovu. Tím jsem z ní odstranil patche. Pak jsem to zkoušel asi 2 hodiny a jediné, co jsem našel, byly zbraně z těch 20 standardních a mám pocit, že ještě Hůl očisty a Hůl Ashy osminásobné (ty dvě, které byly součástí sb. edice, kterou jsem si koupil). Po 2 hodinách jsem dospěl k závěru, že tam ty další zbraně nejsou, nicméně na základě toho, že zde někdo psal, že získal Batuův totem a někdo jiný zase, že má Ostří chaosu, jsem do hry nainstaloval patch 1.1.1. Potom jsem našel Ostří chaosu, Plamenný dračí jazyk, Sar-Aggrethovu hůl a Batuův totem. Tím, že jsem získal Batuův totem tímto způsobem, přesunul se mi na oltáři přání z nabídky do seznamu koupených předmětů. Tím jsem ušetřil 6000 bodů, které již nemám šanci získat vzhledem k tomu, že mi zbývá získat už jen 3 úspěchy, z nichž jeden získat zatím nelze (Klid před bouří). Tak asi tolik k mému postupu, snad vám to k něčemu bude...
estla

Post by estla »

Ja som napr. Batuov totem normálne kúpila - mala som ho v ponuke keď som získala platinovú hodnosť.

@ Ondra 8923
Tiež som čítala o tomto postupe ako ich získať, ale som na to príliš lenivá aby som si dala tú námahu :P
tony

Post by tony »

Ondra8923 wrote:Já mám 25 zbraní dynastie. A napíšu sem, jak jsem je získal :mrgreen: . Díky tomuto fóru jsem se dověděl, že je lze získat na začátku 4. mise kampaně za Peklo. Tehdy jsem měl již patch 1.2 (nebo 1.2.1? nejsem si 100% jist). S tímto patchem se ve 4. misi střídají jen 3 artefakty, tak jsem hru odinstaloval a nainstaloval znovu. Tím jsem z ní odstranil patche. Pak jsem to zkoušel asi 2 hodiny a jediné, co jsem našel, byly zbraně z těch 20 standardních a mám pocit, že ještě Hůl očisty a Hůl Ashy osminásobné (ty dvě, které byly součástí sb. edice, kterou jsem si koupil). Po 2 hodinách jsem dospěl k závěru, že tam ty další zbraně nejsou, nicméně na základě toho, že zde někdo psal, že získal Batuův totem a někdo jiný zase, že má Ostří chaosu, jsem do hry nainstaloval patch 1.1.1. Potom jsem našel Ostří chaosu, Plamenný dračí jazyk, Sar-Aggrethovu hůl a Batuův totem. Tím, že jsem získal Batuův totem tímto způsobem, přesunul se mi na oltáři přání z nabídky do seznamu koupených předmětů. Tím jsem ušetřil 6000 bodů, které již nemám šanci získat vzhledem k tomu, že mi zbývá získat už jen 3 úspěchy, z nichž jeden získat zatím nelze (Klid před bouří). Tak asi tolik k mému postupu, snad vám to k něčemu bude...

to mi prosím pověz jak můžeš hrát s patchem 1.1 když při spuštění to rovnou instaluje aktuální platný patch, nebo se pletu??? také bych rád všechny zbraně dynastie, díky za odpověď
GENERALISI

Post by GENERALISI »

Mě se třeba automaticky neaktualizujou,jedině když hru spustim přes GU.Ty zbraně jdou takhle získat.A začni hnedka s patchem 1.1.1
Lucas Gryf

Post by Lucas Gryf »

No, vrhnu se na to! Myslíte že se daj získat i zbraně ze zběratelské?
GENERALISI

Post by GENERALISI »

Jo,jo mám jich všech 25 a všechny jsou normálně funkční a nezmizej ani když si to potom updateneš na 1.2.1.
Lucas Gryf

Post by Lucas Gryf »

xD Hned na poprvý plamený dračí jazyk!
YESS!
Lucas Gryf

Post by Lucas Gryf »

Ale jaksi se mi nechce objevit v mé malé kovárničce .. :-O
GENERALISI

Post by GENERALISI »

Tak to máš vážně štěstí,ten mě chyběl jako poslední.Musel sem to restartovat asi tak 100.
GENERALISI

Post by GENERALISI »

V jaké malé kovárničce?
Lucas Gryf

Post by Lucas Gryf »

Jako v mojí sbírce, hele ta mapa se pak musí dokončit?
Post Reply