Nový Conflux

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
estla

Re: Nový Conflux

Post by estla »

Mne tiež - ukazovateľ času je cca v 2/3 a zostáva ešte 96 hodín do konca - skontrolujem zajtra, či to náhodou nezrýchli :wink:
Stewardlord

Post by Stewardlord »

Tak Arachne mec 4level ked si vytvorite might necromancera alebo ho date Kriilovi(popripade Sandorovi,ale neskusal som zatial) tak to ste uplne neporazitelny,pri subojoch legii v podstate nulove straty aj na tazkej obtiaznosti proti komukolvek.(okrem teda dalsiemu necromancerovi to uz treba aj rozmyslat trochu )
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Osobně si myslím, že ty zbraně jsou fajn nápad, ale nehorázně zlehčují hru, Jakmile budu mít všechny na 5 levlu už je nikdy nedám hrdinovy do ruky
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
concobara

Post by concobara »

No, vylevloval jsem si Hůl příboje na 5. level (byl to jediný artefak, který se mi podařilo dostat na 4. level sám od sebe během hry) a zjistil jsem, že od té doby mě s ní "nebaví" hrát a raději si beru nějaké jiné artefakty, abych jim "připsal" expy. Navíc s každou zbraní, je to vždycky takové zadostiučinění když se trošku zlepší :). Takže Soul Forge je asi fajn, ale výsledkem je, že mi paradoxně tak trochu kazí požitek ze hry :). Možná to budu používat jen při přechodu ze 4. na 5. úroveň když už budu na "půl cesty"...protože tam je třeba těch expů nechutně moc ...
Brennus

Post by Brennus »

concobara wrote:No, vylevloval jsem si Hůl příboje na 5. level (byl to jediný artefak, který se mi podařilo dostat na 4. level sám od sebe během hry) a zjistil jsem, že od té doby mě s ní "nebaví" hrát a raději si beru nějaké jiné artefakty, abych jim "připsal" expy. Navíc s každou zbraní, je to vždycky takové zadostiučinění když se trošku zlepší :). Takže Soul Forge je asi fajn, ale výsledkem je, že mi paradoxně tak trochu kazí požitek ze hry :). Možná to budu používat jen při přechodu ze 4. na 5. úroveň když už budu na "půl cesty"...protože tam je třeba těch expů nechutně moc ...

Jo Jo. Já přišel na bug ve Falloutu a opakoval jsem stejnou věc dokolečka dokola a dostával za to expy a vyleveloval jsem si postavu skoro za darmo a pak...? Jsem zjistil, že mně už nic netlačí procházet příběh a hru jsem odložil. A to není jediná hra co mně takhle podobně omrzela.
concobara

Post by concobara »

Brennus wrote:
concobara wrote:No, vylevloval jsem si Hůl příboje na 5. level (byl to jediný artefak, který se mi podařilo dostat na 4. level sám od sebe během hry) a zjistil jsem, že od té doby mě s ní "nebaví" hrát a raději si beru nějaké jiné artefakty, abych jim "připsal" expy. Navíc s každou zbraní, je to vždycky takové zadostiučinění když se trošku zlepší :). Takže Soul Forge je asi fajn, ale výsledkem je, že mi paradoxně tak trochu kazí požitek ze hry :). Možná to budu používat jen při přechodu ze 4. na 5. úroveň když už budu na "půl cesty"...protože tam je třeba těch expů nechutně moc ...

Jo Jo. Já přišel na bug ve Falloutu a opakoval jsem stejnou věc dokolečka dokola a dostával za to expy a vyleveloval jsem si postavu skoro za darmo a pak...? Jsem zjistil, že mně už nic netlačí procházet příběh a hru jsem odložil. A to není jediná hra co mně takhle podobně omrzela.

Tak ono Heroes 6 naštěstí není v prvé řadě singleplayer záležitost :)...takže jsem tak nějak zjistil, že když hrajem hotseat tak se využijou i ty nalevlované předměty - a tím, že mají jiné schopnosti to vnáší do hry další velmi zajímavý prvek....+ když si každý veme jinak silný (na jiném lvl) tak to může trošku zamazat lehké rozdíly ve zkušenosti hráčů...
Shade3

Post by Shade3 »

Mě ten soul forge asi špatně vidí zbraně dynastie, protože mám 3 zbraně na levelu 5, ale soul forge mi je zobrazuje jako 4 lvl... :(
Image
Shade3

Post by Shade3 »

Heh, po procházení confluxu se mi na chvíli zasekla stránka a ejhle, najednou mám 4294967295 bodů dynastie :D
Image
Lucas Gryf

Post by Lucas Gryf »

wtf?!! To bude asi nějakej eror.. chvilkový.. ale jinak nakupuj, ne? :DD
Shade3

Post by Shade3 »

Nakupuju jako divý :D ve hře mi jdou žetony do mínusu...proto musím nakupovat přes oficiální stránku ubisoftu...ale to nevadí :D
Image
suchy84

Post by suchy84 »

Já už to mám taky tak, stalo se mi to, když to předělávali a ty body mi zůstali až doteď
efik

Post by efik »

tak to mám, ale byla to fuška oklikat :D
Image
Shade3

Post by Shade3 »

efik wrote:tak to mám, ale byla to fuška oklikat :D

Co máš??
Image
efik

Post by efik »

vše, co šlo nakoupit, poněvadž u mě se ten bug taky vyskytl
Image
Shade3

Post by Shade3 »

Zajímalo by mě, jestli chlapci z ubisoftu ví, že se tohle děje...
Image
Post Reply