Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

Obtížnost kampaně

„Za čest, řád a povinnost"

Obtížnost kampaně

Příspěvekod Simgal » úte pro 04, 2012 7:39 pm

Zdravím,
asi vzdávám boj o to, aby se mi Heroes 6 opravdu líbil. Hra jako taková je ok, příběh vypadá zajívavě, grafika je super, ale nedokážu hnout s kampaní. Na heroes hrách jsem v podstatě vyrostl, propařil jsem stovky hodin, ale takovéto problémy jsem nikdy neměl. Ze zoufalosti jsem si dal i obtížnost na snadnou (což nedělám normálně nikdy), ale moc to nepomohlo. Silně jsem se zasekl ve druhé mapě Azylové kampaně. Začínám jen s pevností a pár dolama. Z okolních jednotek se mi pár přidá, ale dokud neporazím přízrak Djordije, tak mě to dál nepustí. Naprosto nevím jak bych to měl udělat, protože on má asi 2x větší armádu než já. Pokud by mi někdo mohl poradit, byl bych moc rád, jinak se asi vrátím k nějakému předchozímu dílu.
Díky
Simgal
 
Příspěvky: 3
Registrován: úte pro 04, 2012 7:32 pm

Re: Obtížnost kampaně

Příspěvekod Shade3 » úte pro 04, 2012 8:40 pm

To si pamatuji, to byl těžký boj, ale až takhle? Musíš využít všechny bonusy, co můžeš využít (zbraň dynastie, co největší lvl hrdiny a nějaké ty bonusy dynastie) a taky musíš mít dobrou taktiku. Možná je tam někde i nějaká ta jednotka, co by se k tobě přidala, já nevím, dlouho jsem to nehrál...
Obrázek
Uživatelský avatar
Shade3
 
Příspěvky: 380
Registrován: pon led 02, 2012 8:39 pm

Re: Obtížnost kampaně

Příspěvekod Dave_Jame » úte pro 04, 2012 11:13 pm

Před par dny jsem tuto kampaň dohra podruhé, takže věř že to jde.
Klíčové je "nezdržovat se" pober par jednotek co se k tobě přidá (poznáš je jednoduše, když na ně ukážeš myší tak se ti neobjeví meč ale dlaň) a pak okamžitě přímo na Djordjeho.. Ideálně ho porazit ještě do konce 1 týdne.. jde to.. Dokonce jde do konce prvního týdne mít oba hrady které nepatří vzpurným baronům.

Klíčové je krom úrovně (cca 10 stačí) mít nějaké útočné schopnosti 1-2 kouzla nebo ideálně vždy využitelná schopnost "spojený útok".
Pokud ani tohle nepomůže zbývá už jen získat v tažení za Sandora zbraň "Wistelbonův meč" která má na 1. úrovni schopnost, která dokáže v druhém kole boje dát až 600 zranění cílové jednotce a všem jednotkám na sousedních polích.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Uživatelský avatar
Dave_Jame
Redaktor
 
Příspěvky: 1299
Registrován: ned lis 05, 2006 11:28 am

Re: Obtížnost kampaně

Příspěvekod Bušák » stř pro 05, 2012 8:13 am

Pokud můžu taky doporučit zbraň, tak mě se pro takové počáteční bitvy nejvíce zamlouvá démonský meč, který získáš v poslední misi za Kirilla a na 3. úrovni vyvolává asi 24 juggernautů. Což je moc hezká výpomoc, třeba první misi za barbara jsem s tím mečem dohrál prakticky celou.

edit: V posledním updatu už nevyvolává striktně 24, ale počet se odvíjí od úrovně takže vyvolává zhruba 3 - 38 juggernautů, před tím bojem můžeš být někde okolo 12 úrovně, což vychází zhruba na 17 jednotek, ty také nejsou k zahození.
Uživatelský avatar
Bušák
 
Příspěvky: 456
Registrován: úte srp 05, 2008 11:36 am
Bydliště: České Budějovice


Zpět na Azyl

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron