H6 technická podpora
Re: H6 technická podpora
Verze hry a tvůj systém???
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
vyřešeno,hru jsem naistaloval na notas a pak jsem ji prekopiroval na PC
Včera jsem si odemkl obě dlc a aktualizoval jsem hru na 1.8, ale teď se mi občas stává, že když najedu do obrazovky města/pevnosti, zamrzne celá hra. Jediné co funguje je hudba. Před tím mi to fungovalo bez problémů...
Standardní otázka v tomto případě zní:
Jakou máš grafickou kartu
Jakou máš grafickou kartu
NVIDIA GeForce GTX 260, 896MB
Takže klasicky problém, aktuální ovladače karty si s hrou ne zcela rozumí.
Nikdo doteď neví zda je to problém hry nebo ovladačů. Nicméně řešení, které většinou funguje, je aplikace starších ovladačů. Bohužel přesně nevím kterých..... (Ale u rok starých by už problém byt neměl)
Nikdo doteď neví zda je to problém hry nebo ovladačů. Nicméně řešení, které většinou funguje, je aplikace starších ovladačů. Bohužel přesně nevím kterých..... (Ale u rok starých by už problém byt neměl)
Dobrý den,
můj problém spočívá v tom že jsem si hru koupil na steamu ve verzi gold a po nainstalování hry ji nejde spustit. Víceméně se děje to že naběhne taková ta malá obrazovka jako že už hra nabíhá, ale přitom hra nenaběhne. Nevypisuje to žádnou chybu, dokonce si steam myslí že hra běží, protože mi nabíhají odehrané minuty v počítadle, ale hra se přitom vůbec nezapne. V procesech je ale vidět i když zabírá v ramce jen 55MB (vytížení CPU 0%) .... Podobný problém jsem řešil u hry Heart of Iron, kde jsem po koupi datadisku už nemohl hru spustit ( tento problém jsem nějak vyřešil instalací nějakého souboru co jsem našel na foru - pravděpodobně nějaká knihovna, ale nevím co to bylo) - každopádně to ale psalo alespon nějakou chybu když jsem se to pokoušel spustit jako správce .... U heroes to ale bohužel chybu nepíše
demo fungovalo naprosto bez problémů, naběhlo ihned, vše OK. Pravděpodobně se bude jednat o nějaký podobný problém, bohužel jsem laik a nevím jak tento problém vyřešit
Dokáže někdo poradit co s tím dělat ? Kontaktovat podporu steam nemá význam, minule trvalo týden než odpověděli a asi po deseti mailech jsem stejně nic nevyřešili a oni na žádný problém přijít nedokázali, peníze vrátit odmítli....
Předem děkuji za reakci
můj problém spočívá v tom že jsem si hru koupil na steamu ve verzi gold a po nainstalování hry ji nejde spustit. Víceméně se děje to že naběhne taková ta malá obrazovka jako že už hra nabíhá, ale přitom hra nenaběhne. Nevypisuje to žádnou chybu, dokonce si steam myslí že hra běží, protože mi nabíhají odehrané minuty v počítadle, ale hra se přitom vůbec nezapne. V procesech je ale vidět i když zabírá v ramce jen 55MB (vytížení CPU 0%) .... Podobný problém jsem řešil u hry Heart of Iron, kde jsem po koupi datadisku už nemohl hru spustit ( tento problém jsem nějak vyřešil instalací nějakého souboru co jsem našel na foru - pravděpodobně nějaká knihovna, ale nevím co to bylo) - každopádně to ale psalo alespon nějakou chybu když jsem se to pokoušel spustit jako správce .... U heroes to ale bohužel chybu nepíše
Dokáže někdo poradit co s tím dělat ? Kontaktovat podporu steam nemá význam, minule trvalo týden než odpověděli a asi po deseti mailech jsem stejně nic nevyřešili a oni na žádný problém přijít nedokázali, peníze vrátit odmítli....
Předem děkuji za reakci
-
Kocour-v-botach
Zdravím hraji s kámoš multiplayer na jednom počítači hrozně nás to baví ale vadí nám jedna věc a to je že se nám po určité době zastaví získávání slz a krve nevíte čím to může být????
Ahoj, mám drobet problém. Původní kampaně z hry mi jdou normálně, ale v DLC když najedu do boje tak se nezobrazujou textury a obrazovka je černá. Přitom původní mi jdou pořád v pohodě, tak mi to krapet nejde do hlavy, ovladač na grafiku mám aktuální a zkoušel jsem měnit rozlišení na všechno možné, detaily taky a pořád to samý. Docela mě to štve, jelikož se nato těším. Nepřišel tu někdo nato co s tím? Patch mám 1.8.
Niven wrote:Ahoj, mám drobet problém. Původní kampaně z hry mi jdou normálně, ale v DLC když najedu do boje tak se nezobrazujou textury a obrazovka je černá. Přitom původní mi jdou pořád v pohodě, tak mi to krapet nejde do hlavy, ovladač na grafiku mám aktuální a zkoušel jsem měnit rozlišení na všechno možné, detaily taky a pořád to samý. Docela mě to štve, jelikož se nato těším. Nepřišel tu někdo nato co s tím? Patch mám 1.8.
Nemáš náhodou na počítači dvě grafické karty?

Shade3 wrote:Niven wrote:Ahoj, mám drobet problém. Původní kampaně z hry mi jdou normálně, ale v DLC když najedu do boje tak se nezobrazujou textury a obrazovka je černá. Přitom původní mi jdou pořád v pohodě, tak mi to krapet nejde do hlavy, ovladač na grafiku mám aktuální a zkoušel jsem měnit rozlišení na všechno možné, detaily taky a pořád to samý. Docela mě to štve, jelikož se nato těším. Nepřišel tu někdo nato co s tím? Patch mám 1.8.
Nemáš náhodou na počítači dvě grafické karty?
Ne nemám, ale mám integrovanou od Intelu. Takže si myslím, zda to nevadí, ale to by nešlo ani v původní verzi hry. Protože mi to blbne jen u DLC a to je docela divný ne.
Hlavně já přečetl co k tomu píší na Ubisoftu, na Heroes Community a prostě všude a hráčů, kterým to tohle dělá je mnoho, ale problém ještě není vyřešen nejspíš. Když už tam něco poradili, tak to mi nefunguje. Opravdu netuším co s tím.
Tak se zatím hrabu v technický podpoře a co ještě píšou na Ubi.
Tak se zatím hrabu v technický podpoře a co ještě píšou na Ubi.
No..takže máš integrovanou od intelu a ještě jednu, ne? Jestli jo, tak musíš nastavit, aby se ti Heroesy spouštěly s tou lepší kartou...Já měl ten samý problém a tohle mi pomohlo...

Shade3 wrote:No..takže máš integrovanou od intelu a ještě jednu, ne? Jestli jo, tak musíš nastavit, aby se ti Heroesy spouštěly s tou lepší kartou...Já měl ten samý problém a tohle mi pomohlo...
Ne já mám právě jen tu integrovanou. Jinou nemám. A s pamětí u ní problém není, jelikož má 1,6 GB.