Jinak ohledně toho příběhu... hlavní téma tedy bude boj mezi nekromanty x barbary, kdy hlavní postavou bude Glorin, který bude muset sjednotit všechny kmeny a pak se vydá k trpaslíkům, kde svede finální souboj s Abaddonem, nebo v tom půjde o něco víc?
Kampaň
Re: Kampaň
Tak se mnou můžeš počítat, sice teď nebudu mít nejspíš moc času, ale začátkem června bych se tomu mohl už plně věnovat
Jen mi pošli tvé číslo na ICQ nebo si mě přidej (420052064), nevím proč, ale přes ten odkaz, co v profilu máš, tě nějak nemůžu najít.
Jinak ohledně toho příběhu... hlavní téma tedy bude boj mezi nekromanty x barbary, kdy hlavní postavou bude Glorin, který bude muset sjednotit všechny kmeny a pak se vydá k trpaslíkům, kde svede finální souboj s Abaddonem, nebo v tom půjde o něco víc?
Ph'nglui Mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn.
TondaFS wrote:Tak se mnou můžeš počítat, sice teď nebudu mít nejspíš moc času, ale začátkem června bych se tomu mohl už plně věnovatJen mi pošli tvé číslo na ICQ nebo si mě přidej (420052064), nevím proč, ale přes ten odkaz, co v profilu máš, tě nějak nemůžu najít.
Já taky moc času nemám, ale už se tomu začnu malinko věnovat. Každopádně si to pochopil správně, že půjde o boj mezi necromanty a barbary, ale to až ve finále. Mezitím než sjednotí klany, tak vystřídají různé soupeře. Samozřejmě si tě přidám a vidím to tak že to budou scénáře co budou na sebe navazovat a na konci scénáře bude v textu heslo, kterým půjde otevřít další mapa.
Tak práce na kampani probíhá v plném proudu. Zatím na ní dělám já a TondaFS. Kdokoli by se chtěl podílet, tak at' dá vědět. Spíš bych to viděl, že by se hodil někdo kdo by pracoval na celkovém desingu mapy(hory, stromy atd), tu by potom poslal a mi by jsme si s tím už poradili. Je tu někdo takovej? 
Jen aktualizace. Já s TondouFS a testerem Antonym jsme dokončily první 3 mapy kampaně. Co vy na to?
Že makáte jak draci a že se těšímeNiven wrote:....Co vy na to?
Na své stránce jsem dodal k nakouknutí prvních 9 screenů z připravované kampaně a konečnou podobu příběhu, který Vás bude pěti scénářemi provázet.
Kampaň se pomalu rýsuje a tak tu mám volné místo ještě pro někoho z Vás při výpomoci. Je tu někdo kdo by udělal nějakou hezkou videoupoutávku? Až bude vše dokončeno. 
- Lucas Gryf
Yay! Už se těším, až si hru zahraju. A video-upoutávku - tak to asi ne, moc s tím neumím, ale těším se. Kluci, skvělá práce a bylo by super, kdyby jste tvořili dál. Ale ještě více super by bylo udělat na tvoření map tutoriál, pro negramotu neznající Google, jako jsem já 
Lucas Gryf wrote: ... Ale ještě více super by bylo udělat na tvoření map tutoriál, pro negramotu neznající Google, jako jsem já
Příručky pro práci s editorem jsem před několika měsíci přeložil, takže pokud bys chtěl taky něco vytvořit, tak směle do toho: http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=6105 Pokud nechceš vytvářet scénáře, tak ti stačí pouze ten prvý
A ač se to možná nezdá, tak práce v editoru je dost jednoduchá (v rámci tvorby map pro hru více hráčů), jen to oproti předešlým Heroesům sežere ještě víc času.
- Lucas Gryf
Díky, díky, díky moc. Mrknu se na to a třeba to někam dotáhnu. A je tam vysvětleno, jak vytvořit dialogové okno?
Dialogy jsou popsaný až v té druhé příručce, takže se pak mrkni tam. V té první je jen fakt ten nejnutnější základ, který je při tvorbě nejdůležitější... Takže pak bude třeba některý věci třeba zkoušet metodou pokus-omyl, abys zjistil, co jaká funkce dělá.
Samozřejmě pokud nastane nějakej problém, tak sem napiš. Já s Nivenen určitě rádi pomůžeme
Většinu věcí už máme po tvorbě kampaně "v malíku"
Samozřejmě pokud nastane nějakej problém, tak sem napiš. Já s Nivenen určitě rádi pomůžeme
- Lucas Gryf
Super
Cutscene je v editoru myšleno jako video nebo právě ten dialog?
Jako video, který by v tom nějak šlo asi vytvořit. Bohužel ke cutscenkám nenapsali návod, tak nemám páru, jak se s tím pracuje. Jinak... dialogy se musí dělat před Trigger Editor. Ve té příručce je to rozepsané, jak to přesně udělat, tak mrkni tam.
Asi vám s ničím nepomůžu, jelikož testera už máte, ale jinak to vypadá dobře a opravdu se těším až si to zahraju. Počítám, že to bude skvělá kampaň, konečně něco co má pěkně 5 misí a ne jen 4.
Tiež sa teším a som zvedavý na váš výtvor