Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

Maximální vytížení procesoru

Vše ohledně Heroes of Might and Magic 3

Maximální vytížení procesoru

Příspěvekod vasek » pát črc 12, 2013 9:08 pm

Ahoj,

zakoupil jsem a nainstaloval originální hru Heroes of Might and Magic 3 Complete na starším notebooku IBM (Celeron 900 MHz, 376 MB RAM ... Windows XP SP3). Po spuštění hra podle Správce úloh vytěžuje procesor na 100% a to neustále, nehledě na to, co se ve hře děje. Podle výrobce je doporučená konfigurace Pentium II 266 MHz, 64 MB. Po nějaké době se spustí ventilátor na procesoru, aby uchladil procesor. Po několik hodinách hry se počítač začal sekat a jednou se dokonce vypnul zcela (patrně kvůli přehřátí). Pokud hru přepnu do okna (F4), potom se nic nezmění, pouze pokud deaktivuji okno aplikace (stisk ALT - aktivování nabídky File, Display, Help.) najednou vytížení spadne na minimum.

Stejnou originální hru jsem nainstaloval na dalších dvou počítačích. Čtyřjádrový moderní PC, tam byl problém stejný, pouze podle Správce úloh bylo na maximum vytíženo jediné jádro procesoru, namísto celého procesoru. Další počítač byl Celeron M, OS Vista, problém stejný, procesor vytížený na maximum.

Jedná se evidentně o chybu aplikace, máte nějakou zkušenost s tím?

Díky
Vašek
vasek
 
Příspěvky: 1
Registrován: pát črc 12, 2013 8:49 pm

Re: Maximální vytížení procesoru

Příspěvekod andy636 » ned zář 01, 2013 7:41 pm

Môže to byť nekompatibilita procesoru s hrou, ale to znie ako blbosť... asi najlepšie by bolo keby si skúsil reinštalovať PC, ale tipujem, že to nechceš. No neviem, možno podpora Ubisoftu by ti pomohla, ale je to staršia hra a k tomu vyrábaná pod inou "taktovkou." Alebo by ti mohla pomôcť nejaká PC poradňa.
Uživatelský avatar
andy636
 
Příspěvky: 64
Registrován: pon led 03, 2011 3:45 pm


Zpět na Heroes III

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron