Kampaň
Re: Kampaň
Moc sa teším, konečne budem mať dovod hrať HVI, vlastním originálku, dohral som len necelú necro kampaň original, mne sa HVI moc páči, rád by som ho hral, ale niektoreé bugy ma otravujú, čo by som možno aj prežul, ale ten bug-efekt upišťaných jednotiek mi neskutočne otravuje radosť z hry, a ako som už párkrát písal:nechápem, ako je možné, že v deme s upišťanosť jednotiek, nebola a vo fullke áno...ó Puck..
Morbid wrote:Moc sa teším, konečne budem mať dovod hrať HVI, vlastním originálku, dohral som len necelú necro kampaň original, mne sa HVI moc páči, rád by som ho hral, ale niektoreé bugy ma otravujú, čo by som možno aj prežul, ale ten bug-efekt upišťaných jednotiek mi neskutočne otravuje radosť z hry, a ako som už párkrát písal:nechápem, ako je možné, že v deme s upišťanosť jednotiek, nebola a vo fullke áno...ó Puck..
Už to tam není... skoro žádné bugy tam už nejsou, až na pár kosmetických chyb tam zbylo už jen několik výraznějších bugů, kterým se dá relativně snadno vyhnout. Mluvím jen o svém požitku ze hry a opravdu jediné co mě tam trochu irituje je ten bug s nastavitelnými zkratkami a s tím že se občas špatně levelujou dynastický zbraně, ale obojímu se dá snadno vyhnout.
Uvidím, vyskúšam, ale držím chalanom palce.
Ahoj všem.
Po 4 měsících jsme s Tondou konečně dokončili kampaň pro tento skvělý díl. Pracovali jsme na ní opravdu hodně a myslím, že stojí rozhodně za to. Než bude ke stažení na našich stránkách, tak si musíte ještě počkat a nebo si koupit příští číslo časopisu SCORE, kde vyjde dříve.
Moc děkuji Tondovi za skvělou spolupráci, Antonymu za neuvěřitelné nervy při testech a samozřejmě všem fanouškům této hry, protože jinak by to nemělo smysl dělat. Budu rád za ohlasy a příspěvky, jak se Vám kampaň líbila a jak na Vás zapůsobila.
Po 4 měsících jsme s Tondou konečně dokončili kampaň pro tento skvělý díl. Pracovali jsme na ní opravdu hodně a myslím, že stojí rozhodně za to. Než bude ke stažení na našich stránkách, tak si musíte ještě počkat a nebo si koupit příští číslo časopisu SCORE, kde vyjde dříve.
Moc děkuji Tondovi za skvělou spolupráci, Antonymu za neuvěřitelné nervy při testech a samozřejmě všem fanouškům této hry, protože jinak by to nemělo smysl dělat. Budu rád za ohlasy a příspěvky, jak se Vám kampaň líbila a jak na Vás zapůsobila.
Cs všem,
na kampaň se můžete těšit, mě se opravdu líbila.
Moc pěkné krajiny, rozmanité prostředí, zajímavé úkoly, mnoho těžkých protivníků........
Snad jen jedna maličkost. Dle mého je na mapách přebytek surovin, ale to je můj názor, nemusíte souhlasit.
Snad jsem opravdu odzkoušel všechno. Takže pokud tam někdo najde chybu, ať hubuje mne, ne autory.
Klukům-autorům patří můj obdiv a poděkování, že něco takového pro nás vytvořili.
na kampaň se můžete těšit, mě se opravdu líbila.
Moc pěkné krajiny, rozmanité prostředí, zajímavé úkoly, mnoho těžkých protivníků........
Snad jen jedna maličkost. Dle mého je na mapách přebytek surovin, ale to je můj názor, nemusíte souhlasit.
Snad jsem opravdu odzkoušel všechno. Takže pokud tam někdo najde chybu, ať hubuje mne, ne autory.
Klukům-autorům patří můj obdiv a poděkování, že něco takového pro nás vytvořili.
Já se taky přidávám s poděkováním Nivenovi a Antonymu za skvělou spolupráci při tvorbě kampaně a jen bych již k řečenému ještě dodal, že spoustu věcí v editoru jsme se naučili až během tvorby, takže místy kampaň nemusí působit vyloženě skvěle, ale snažili jsme se, aby byla co nejlepší a vy se u ní náležitě bavili.
Takže jak už Niven říkal, za jakékoliv připomínky ke kampani budeme rádi. Hlavně nám to řekne, zda jste s ní spokojení a v čem při tvorbě chybujeme a na co bychom se měli při další tvorbě zaměřit
Takže jak už Niven říkal, za jakékoliv připomínky ke kampani budeme rádi. Hlavně nám to řekne, zda jste s ní spokojení a v čem při tvorbě chybujeme a na co bychom se měli při další tvorbě zaměřit
Ph'nglui Mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn.
Děkuju všem co měli to odhodlání a nervy udělat pro nás pořádnou kampaň. Už se nemůžu dočkat na další SCORE. Mimochodem bylo by možné dostat od váz přeložený návod na práci v editoru?
Minulost je odvráceným zrcadlem tvé duše.
Posel Smrti
Posel Smrti
Josef IV wrote:Děkuju všem co měli to odhodlání a nervy udělat pro nás pořádnou kampaň. Už se nemůžu dočkat na další SCORE. Mimochodem bylo by možné dostat od váz přeložený návod na práci v editoru?
Přeložené příručky najdeš na mých stránkách: http://tonckuvsvet.webnode.cz/might-and-magic-heroes-vi-/.
A v jakem čísle Score? Teď vyšlo 235, tak v něm? Nebo až v tom dalším?
Annatar wrote:A v jakem čísle Score? Teď vyšlo 235, tak v něm? Nebo až v tom dalším?
No posílalo se to teprve teď o víkendu (nebo až v pondělí?) takže určitě až v tom dalším
Teším sa, už aby bola na stiahnutie!
Díky, za ty příručky, naštuduju si je a snad taky udělám nějaký scénář s příběhem a kdo ví, třeba vám pomůžu jednou s další kampaní
Minulost je odvráceným zrcadlem tvé duše.
Posel Smrti
Posel Smrti
To by bylo super. Pokud budeš mít s editorem nějakej problém, tak napiš. Určitě s Nivenem rádi pomůžeme.
Tak jsem si koupil SCORE 236 a nic tam není. Kdepa soudruzi z NDR, asi udělali chybu? 
Annatar wrote:Tak jsem si koupil SCORE 236 a nic tam není. Kdepa soudruzi z NDR, asi udělali chybu?
Měla vyjít na score 236, ale v zápalu boje na ní při vytváření zapoměli. Určitě napíši na jakém vyjde na 100%.