H6 technická podpora

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
SirChristian

Re: H6 technická podpora

Post by SirChristian »

prejdem misiu a hra spadne. ak spustim misiu z obrazovky kampane, neprenesie mi nic, ani level, ani artefakty. je nejake riesenie? :cry:
Christian bol vzdy viac hraniciar ako rytier.
Napol putnik, napol snilek,
ale jeho taktika na bojisku je postrachom vsade na svete.

Image
Draken99

Post by Draken99 »

Mám problém s kampaní...za základní hru Heroes 6 kdy mi hra píše že kampan hry je součástí Heroes 6 a že si ji musím koupit i přesto že sem ji v aplikaci Uplay již měl aktivovanou dříve a mnohokrát sem ji již hrál.cca. naposled před měsícem ...Stalo se mi tak po změně hesla kdy mi hra (uplay) sama vybídla na změnu ...ted je přístupný jen datadisk a Heroes 6 základní hra jako by se vypařila. ...
Ještě musím podotknout že v aplikaci Uplay v sekci moje hry mi i zmizela-mám tam jen datadisk.
Kampan : mam přístupnou výukovou ,,,,,pak 5 kampaní co je součástí základní hry Heroes 6 není přístupno,,poté jedna po dohrání samozdřejmě není přístupná,,,pak logicky piráti a tanec smrti,který nemam a jsou hratelné pouze poslední 2 kampan Kobky a Nekropole 2 ......
-----------------
já jen nechápu jak mi mohla zmizet základní hra když sem již dříve kod zadával a hrál sem ji...A jeste zajímavější je že se stalo po změně hesla

Prosím pomozte...nebo jak vyřešit ?
Draken99

Post by Draken99 »

Lasic wrote:mám problém se spuštěním hry. po 2-3 měsících co sem nehrál sem se chtěl přihlásit k mému uplay učtu, ke kterému sem měl nastaveno automatické vyplnění hesla, což sem nyní musel od prvního přihlášení vyplnit. Po změnění zapomenutého hesla a přihlášení k mému profilu, který se pozměnil do barev datadisku to po mě chce při spuštení CDKey, který když zadám je neplatný. Takže tomu neruzumím, přitom mam originál hru i klíč který sem na tento účet už zadával. snad se nevyplní mé obavy, že pokud chci pokračovat v nedokončené základní hře tak si musím pořídit i datadisk. předem děkuji za odpověd

mám stejný problém ...změnil sem heslo a už se nemohu dostat nazákladní hru,takže nemohu hrát kampan..A z Uplay mi taky zmizela ....Vyřešil si to nějak ?
Lasic

Post by Lasic »

Draken99 wrote:
Lasic wrote:mám problém se spuštěním hry. po 2-3 měsících co sem nehrál sem se chtěl přihlásit k mému uplay učtu, ke kterému sem měl nastaveno automatické vyplnění hesla, což sem nyní musel od prvního přihlášení vyplnit. Po změnění zapomenutého hesla a přihlášení k mému profilu, který se pozměnil do barev datadisku to po mě chce při spuštení CDKey, který když zadám je neplatný. Takže tomu neruzumím, přitom mam originál hru i klíč který sem na tento účet už zadával. snad se nevyplní mé obavy, že pokud chci pokračovat v nedokončené základní hře tak si musím pořídit i datadisk. předem děkuji za odpověd

mám stejný problém ...změnil sem heslo a už se nemohu dostat nazákladní hru,takže nemohu hrát kampan..A z Uplay mi taky zmizela ....Vyřešil si to nějak ?

nevyřešil
Furat

Post by Furat »

Zdravim,
nevim jestli to patri uplne k tomuhle tematu, ale zkusim to. Vratil jsem se k HOMM 6 po nekolika mesicich a koukam, ze musim hrat pres Uplay (nevybavuji si, ze by to tam pred tim bylo, no nevadi). Napoprve to postahovalo hromadu patchu a pak se to zaseklo u synchonizaci s cloudem. Po par pokusech jsem to spustil, navazal na kampan kde jsem skoncil a odehral par map. Nikdy se po odehrani nepovedla synchronizace s Cloudem. Nevenoval jsem tomu pozornost s tim, ze mam ty Autosavy nekde na lokalnim disku. Pak jsem provedl reinstal Ubi launcheru, spustil hru a vsechny Autosavy jsou v ... proste pryc! Dokazete mi poradit kde bych ty posledni savy nasel? Predpokladam, ze nekde na lokale byt musi.
Diky moc!

Btw, nevim jak to pripada vam, ale osobne povazuji cely uplay za silenou hovadinu a naprostou zbytecnost. Zlaty offline casy s HOMM 3...
EuroMarkos

Post by EuroMarkos »

Uplay zase taková hovadina není, jen kdyby vždy fungovala, tak jak má. Všemožné každodenní aktualizace jsou jen k vzteku, zbytečně to zdržuje spouštění hry
Co se týká autosavů, tak o ty si zřejmě přišel. Pokud se nepovedla synchronizace s cloudem po ukončení hry, tak si je hra neuložila. Poslední dobou se to stává celkem často, nezbývá nic jiného, než dát synchronizaci opakovat do té doby, než proběhne v pořádku
Furat

Post by Furat »

Diky za odpoved. Nejak se s tim nemuzu smirit tak jsme patral dal. Btw mel jsem celou dobu (pred reinstalem launcheru) vypnutou synchronizaci s cloudem a pokazdy kdyz jsem se ke hre vratil tak byly posledni savy k dispozici. Nechce se mi verit ze by to bylo tak stupidni, ze mi zmizi savy po reinstalu Uplay launcheru, kdyz samotna hra reinstalovana nebyla.
Na zahranicnich serverech jsem par rad nasel, ale vychazeji napriklad z toho, ze na C:\Users\USERNAME\AppData\Local\Ubisoft Game Launcher\ je adresar savegame_storage, ktery tam ovsem nemam :-(
Sakra, takovyho casu jsem nad tim stravil a vsechno v pr**?
Znamena to tedy, ze pokud budu hrat hru offline tak se mi nebudou ukladat savy her?
veselykralicek

Post by veselykralicek »

Budou, ale myslím, že pak nemůžeš kombinovat hraní online a hraní offline. Takže když hraješ offline a někam se dostaneš a uložíš to, tak se potom musíš zase přihlásit offline. Pokud se přihlásíš online, budou tam jen sejvy, kdy jsi to hrál online a nikoliv offline, to by ses musel připojit offline.

Takže pokud máš origo, je lepší hrát vždycky online, pokud máš připojení k netu. Pokud máš neorigo, tak Ti nic jinýho, než hrát offline nezbývá, ale přijdeš o spoustu bonusů, které hra online přináší, jako zbraně dynastie a podobně.
Furat

Post by Furat »

Mam samozrejme original hry, jsem fanousek a hlavne uz linej :-)
Zkousel jsem prepnout do offline rezimu a to nabizi jen dva savy z roku 2011 :-)
Jen nerozumim jedny veci. Po reinstalu Uplay mi hlasi ze jsem hral naposledy pred 6-ti dny a tomu odpovidaji i data ulozeni poslednich savu. Jenze ja tu hru hral i vcera a predevcirem a pokazde jsem se bez problemu vratil k posledni ulozene pozici. Pak jsem reinstaloval Uplay a prisel o tech 6 dni hrani. Po kazde hre to hlasili fail synchro s Cloudem a presto tam ty savy byly. Predpokladam, ze pri kazde synchro ma novejsi verze prednost?

Zaroven jsme checknul i adresar HOOM v My documents a tam posledni verze souboru CampaignData.bin odpovida poslednimu hrani (6.11.2013).
Projel jsem i zalohy disku, nikde nic... :-(

Zlaty offline casy...

EDIT: evidentne se to nestalo jenom me http://forums.ubi.com/showthread.php/68 ... e-!-Forums nicmene predpokladal bych ze to od te odby Ubisoft vyresil... Nemam publikovatelnych slov...
veselykralicek

Post by veselykralicek »

Kamaráde, pokud hraješ jenom na jednom počítači, tak si můžeš v nastavení Uplaye (někde to tam je) vypnout volbu synchronizace s Cloudem, hra by se pak měla chovat jako klasická offline hra. To znamená, že žádný synchro s Cloudem po Tobě nechce ani před zapnutím ani po vypnutí hry a všechny Tvoje sejvy, postup v kampani, data dynastie a podobně ukládá do dokumentů do složky s Heroesama. Pokud hraješ jen na jednom PC, tak doporučuju, má to jenom výhody.
Furat

Post by Furat »

No to bohuzel nefunguje. Jak pisu vyse, synchro jsem vypnul a sice to fungovalo, ale jen do reinstalu Uplay. Navic v Dokumentech ve slozce H6 zadne savy nejsou, jedine savy ktere tam jsou jsou ty offline z roku 2011.
Jedine co je v Dokumentech je CampaignData a DynastyData. Bohuzel taky na ho*no, protoze posledni mapa co jsem hral byla vcetne druheho hrdiny na lodi a ten po spusteni teto mapy primo z kampane tam jiz neni.
Nejhorsi je ze neni zadna zaruka ze se to nestane znova a zrovna u tyhle casove narocny hry je to dost demotivujici.
Koukal jsem i do zaloh HOMM 5 a tam taky zadny savy nejsou. Nechapu to. Predpokladal jsem ze si top hra lokalne uklada a pak synchronizuje s cloudem. Tzn. kdyz synchro nejde nebo ho nechci pouzivat tak mam data lokalne...
vtmafian

Post by vtmafian »

Pustím si kampaň za kobku v Shades of Darkness, první mise pohoda a jakmile dám přejít na druhou misi objeví se černá obrazovka jen se zvuky, nejde nic, nic nereaguje, jedinej způsob jak se dostat zpět do win je ctrl+alt+del a odhlásit se, nic víc. Čím by to asi tak mohlo být a jak to napravit? Děkuji.
Morbid

Post by Morbid »

Ahojte, po nainštalovaní sod som rozohral datadiskovú necro kampaň. No mne sa občas stávalo, že pri (napr.)nakliknutí skill-tree, alebo jeho časti, alebo pri nakliknutí spell-book, alebo pri nakliknutí menu hry, alebo pri nakliknutí savu (bolo tam viac drobností) mi zbelela obrazovka. Niekedy stačilo esc, ale niekedy tak akurát reset. Keď sa to stávalo tak asi patinu-šestinu hracieho času, tak som to ako-tak prežul. Ale dialo sa to potrochu čoraz viac, nuž som sa na to viete čo a spustil som si hell kampaň, tam sa to v 1 mape nedialo. Teraz som ale v druhej mape, skoro na začiatku, nemám moc mapy odokrytej a je to tu zas....Pred asi rokom som si kúpil H6, hra ma zaujala, ale koli niektorým bugom (zdravíme upišťanosť jednotiek pri zrýchlenom pohybe) som dohral akurát tutorial kampaň a necelú necro. Nejmenej pol roka som ju nehral, pred pár týždňami rozohral a je mi z toho smutno, mám túto hru rád, avšak keď funguje. Zvykol som si (ťažko) na tú upišťanosť jednotiek, ale na toto sa nedá. Mne sa zdá, ako keby sod k h6 bugom priadal ešte svoje, to zbelenie obrazovky určite v h6 povodnom nebolo.

edit: tak som náhodou prišiel, čo robiť, keď vám náhodou zbelie obrazovka: skočiť do windowsu,kliknúť vo win na lištu rozohranej hry, nechať, nech sa zdroje znovu načítajú, už by potom nemala byť biela.
adam89ek

Post by adam89ek »

Dobrý den,

mám stejný problém:
Dobrý den,
Včera jsem si nainstaloval H.VI,
založil a aktivoval účet. Po kliknutí na ikonu se mi spustí základní okno se zobrazením
mého účtu - v pravém dolním roku je ikona "HRÁT". Když na ní kliknu, obrazovka černě
klikne, objeví se malé okno s archandělem a hra zamrzne.
Děje se tak při spuštění o přes jiné ikony.
Moc Vám děkuji za radu. Adam
EuroMarkos

Post by EuroMarkos »

Je to stejný problém stále dokola. Aktualizuj si drivery ke grafické kartě
Post Reply