1.Je tu někdo kdo by chtěl spolupracovat na nějaké kampani ? já dělám mapy(skripty se chci naučit)
hledám někoho kdo umí aspoň trochu skripty a i dobře mapy

(na foru mám Post o mojí trojtý kampani Heroes of Might and Magic V Poslední vzepětí) dá se to dělat bez skriptů ale neni to zas tak ono).
2. je nějaký podrobnější cz/sk návod , klidně i ENG na skripty kde jsou i příklady , jako to má ten týpek sepsaný .. ale aby tam bylo víc takto rozepsaných skriptů
3.Přenášejí se hrdinové i mezi kampaněmy(když udělám ty tři tak přenesou se schopnosti Kujin z první kampaně do druhé kampaně s Arantirem ?
4.Proč Dopr.... neudělaly jednoduši scripty Ubisoft

já umím tak setregblock a hodit hráči suroviny na začátek a skopírovat a upravit pro boj skript z finálního souboje proti Biaře(přivolávání jednotek)
5. Neni nějaký návod jak vyvážit počet jednotek ... Jako byl v H5 Origo (final battle) kde byl danej počet jednotek Zehira,Findana,Godrika a Raelaga proti danému počtu jednotek Biary a Vládce. Jde oto abych nedal třeba hrdinovy málo či moc jednotek že některý hráč to vybojuje(dobře vyexpí skilly a attributy) a některý je rozmete bez ztrát a některej si ani neškrtne).. To se mi líbilo na Origo, bylo to udělaný tak že postupně kampaněma zesílil tak aby souboj dopadl tak že hrdina zvítězí , zbyde mu jen trochu jednotek ... Toto je můj problém že neodhadnu jednotky jak na straně hráče , tak na straně Soupeře. takže ve finále je souboj na konci lehký , nebo prozměnu nedohratelný
Předem díky za odpověď