H7: screenshots and artworks

Obecně k sedmému pokračování Might & Magic: Heroes od Limbic Entertainment.
Post Reply
RRRick

Re: H7: screenshots and artworks

Post by RRRick »

Hmm, jestli to udělají dobře, tak to s tou noční oblohou nemusí vypadat zle.. je mi celkem jedno, která možnost vyhraje.. stejně mě ty obrazovky moc nezajímají, dokud nebudou ve 3D
Bušák

Post by Bušák »

Přesně. Hodně hráčů tam píše, že 3D obrazovky byly nesmysl. Nechápu proč, podle mě to byla vyšší a lepší úroveň, dodnes si nemohu ty v H5 vynachválit. Nicméně, podle oficiálních vyjádření si můžeme být jistí, že přinejmenším v základní verzi budou 2D obrazovky a nevěřím tomu, že by se v datadisku něco změnilo.
Asarin

Post by Asarin »

Radšej by som Dance of a new dawn - ale už som sa zmieril s tým že to čo votujem ja nikdy nevyhrá ...už od hlasovanie medzi elfmi a trpaslíkmi až doteraz to za čo som hlasoval ja nevyhralo a asi ani nevyhrá ( hlasujem pre Blade a vyhrá asi faces) .......... možný obrázok Sylvan townu u elfov ak by vyhral the New dawn.

hWIcM3Z.jpg
hWIcM3Z.jpg (198.9 KiB) Viewed 7943 times
antalyan

Post by antalyan »

No určitě záleží na vkusu, ale mně zatím všechny volby až na taktiku sylvanu (fury x balance x strength) vyšly. Jinak tahle volba mi přišla úplně nesmyslná, od kdy je sylvan ofenzivní frakce? Navíc jsem se těšil na kořenového hada a přijde mi nesmysl v armádě mít víly i dryády (což mimochodem v H5 byly verze stejné jednotky). Snad to aspoň ještě trochu upraví. O jelenovi, který by měl patřit k azylu, se radši nebudu zmiňovat.
joey34

Post by joey34 »

Kde najdu ty městské obrazovky a hlasování?
Montezuma3

Post by Montezuma3 »

joey34 wrote:Kde najdu ty městské obrazovky a hlasování?

https://mmh7.ubi.com/en/blog/post/view/ ... een-vote-2

Ty 3D obrazovky v H5 byly fajn. Ale stará 2D klasika má prostě dle mého lepší atmosféru a větší šmrnc, pokud je dobře udělaná. Mno a zatím to podle těch obrazovek Azylu a Academie nevypadá úplně nejlíp. No OK, ta Academie není až tak špatná, ale.. Problém je v tom, že nejdříve nadesignují budovy a pak je teprve sází do krajiny. U toho Azylu je to vidět nejvíc, každá budova má jinou perspektivu a vedle sebe to pak vypadá divně. Navíc do krajiny pak už jen nasází jednotlivé stavby a není okolo žádná obytná omáčka, normální domky které dotváří atmosféru města, tak jako v H3 a v H5, ale jsou to jen jednotlivé kusy budov naskládané vedle sebe.
Bušák

Post by Bušák »

Už zveřejnili artworky core jednotek akademie, brzy se jistě dočkáme kompletního zpracování, jako u azylu. Už se těším ! :D

https://mmh7.ubi.com/en/blog/post/view/ ... core-units
https://mmh7.ubi.com/en/blog/post/view/ ... lite-units
https://mmh7.ubi.com/en/blog/post/view/ ... pion-units
Last edited by Bušák on Tue Nov 25, 2014 8:40 am, edited 2 times in total.
Shade3

Post by Shade3 »

https://mmh7.ubi.com/en/blog/post/view/armies-and-troops

Zajímavý článek o jednotkách a jejich sytému. A dost zajímavá byla i poslední věta, ve které víceméně potvrdili ve hře zlaté draky :)
Image
RRRick

Post by RRRick »

No vypadá to čím dal líp. Udělat větší rozdíly mezi základníma a šampionama je dobrej krok. Jen aby vrátili i procentuální bonusy k přírustkům z opevnění ;)
antalyan

Post by antalyan »

Mně přišel systém sedmi úrovní lepší. Tohle je divné: tři základní a elitní, z toho vždy jedna silnější? Moc to nedává smysl. Ale jinak to vypadá dobře.
RoyLaiden

Post by RoyLaiden »

mě to právě celkem smysl dává...vždycky mě právě celkem unikalo jak v pětkách je jednoduchý jen s plácnu 100 brancema porazit takovýho titána....je to trochu nelogický protože tomu titánovi by jen stačilo kdyby se malinko rozmáchnul rukou a branci by lítali od Sedmi Měst až k Talonguardu :D :D (obrazně řečeno) ....takže mě se celkem líbí ten nápad udělat větší mezery co se týče síly mezi core jednotkama elitníma a šampionem...ale ted záleží jak to vývojáři zvládnout vyvážit aby to bylo suprový
"Schovej se, poslouchej, sleduj, uč se. A když přijde ten správný čas, zaútoč ze stínů!"
RRRick

Post by RRRick »

Mě se tenhle systém taky líbí víc, hlavně ta vidina toho, že by v budoucnu mohlo být víc základních a elitních jednotek na výběr, podobně jako teď 2 šampioni. Tohle by u 7-stupnů nebylo možné. Tenhle systém má větší potenciál a otevírá víc možností, otázka je, jestli to vývojáři využijí ;)
Bušák

Post by Bušák »

https://ubistatic-a.akamaihd.net/0004/p ... etails.jpg
Kompletní město azylu i s popisky. Co na něj říkáte?

A ještě přidám pro porovnání město akademie, které jste už nejspíš viděli, ale kdyby náhodou ne, tak zde:
https://ubistatic-a.akamaihd.net/0004/p ... s_Full.jpg
Lucas Gryf

Post by Lucas Gryf »

Co se mi na městě Azylu nelíbí je moc zářivá tráva, potom Elerathova socha je až moc.. no, ne moc jako socha a hudba se mi k rytířům nehodí, ale zase k Elerathovi ano.
Město Akademie je naprosto úžasné. Těším se na další oznámení.
Mrakoplas

Post by Mrakoplas »

Bohuzial obe mesta su uplne strasne spravne, styl kresby je v poriadku ale samotne stavba mesta nedava ziadny zmysel.

Castle
1. je uplne umele bez zivota, ziadne budovy pre ludi
2. Hradba chrani stranu pri utese, ale stranu na plani nechrani nic
3. Katedrala ktorej vchod usti priamo do vodopadu
4. V meste chybaju ulice, dokonca aj hlavna branu konci v trave,
5. Hlavne schodisko usti nikam
6. Mnozstvo budov je nahrubo narvatych na povrch , kde absolutne nezapadaju do krainy , hlavne Best dne stojaci na vode a zaroven na zraze
7. Div je divny , prilis velky a uplne od veci
8. port mimo meste bez pristupu do mesta
9. Anjelska budova na levitujucom kameni bez pristupu k nej.
Je jedno kde prave ste vzdy sa najde nejaky.....
Magor
Post Reply