Názory a stížnosti

Obecně k sedmému pokračování Might & Magic: Heroes od Limbic Entertainment.
Messhidan

Re: Názory a stížnosti

Post by Messhidan »

Nemyslím si sorry, nebo možna ze to bude tak te například hlavní bojovník treba strongu bude mit hate na lidi atd. Bonus poškozeni na obry atd. Ale to bude vyrovnano jinou veci nebo myslis ze kdyz daj ze haven ma imunitu na necro tak to nepujde. Vzdy je důležitý balanc
Bušák

Post by Bušák »

Tady je ten článek z ofi stránek ve kterém vysvětlují, jak bude celý ten systém výhod a nevýhod fungovat:
https://mmh7.ubi.com/en/blog/post/view/ ... and-troops
Uvádí to na příkladu Azyl x Nekro a Azyl x Kobka, kde platí, že lidé mají výhodu proti nemrtvým veškerá morálka a magie světla je posiluje a nemrtvé oslabuje, naproti tomu v boji proti kobce je to naopak, veškeré bonusy kobky zase oslabují azyl. (takže si umím představit, že proti kobce budou ve výhodě lesní elfové, nemrtví pak proti mágům atp..), nezní to úplně špatně, ale je otázka právě jak to vybalancují, aby se nestalo, že bude za některé rasy téměř nemožné hrát proti jiným.
A v tom článku mimo jiné uvádí, že bude těžší porazit šampionské jednotky (budou epičtější), což docela vítám. A také, že jedna ze tří jednotek v core a elite bude vždy silnější, čímž se vlastně dostáváme někam mezi systém tří úrovní z šestky a sedmi z předchozích dílů (mimo 4) takže to by také mohl být rok správným směrem. Už jsem na to vážně zvědavý.. :D
Messhidan

Post by Messhidan »

Pecka,

takhle jsem si myslel, že to nějak bude. To, že lidi maj bonus na nemrtvé dobře to už asi i někde bylo ale to mi nevadí, protože oni nemrtvý zase z lidí sajou jako vampíři atd. Budou mít třeba zase speciální spely na živé atd.

Takže se to bude balancovat tímhle.

Protože ono by nedopustili to aby nějakej hrad neměl šanci na jinej hrad.
antalyan

Post by antalyan »

Tak jasně že by to neudělali, hra by nebyla hratelná, ale třeba se mi líbí že každý šampion ze dvou na výběr bude vhodný proti jiným frakcím. Hlavně, aby neudělali nekropoli zase lepší než všechny ostatní národy (aspoň v h6 byla skoro neporazitelná s dostatkem peněz). Když hra dopadne aspoň tak dobře, jak to zatím vypadá, budu v sedmém nebi... :-)
Messhidan

Post by Messhidan »

Podle mě to neudělají aby byl někdo v takové výhodě.

Každý miluje jiný národ - jiný hrad a není možné mu zkazit celou hru, že jeho hrad nemůže porazit hrad jiný.

Myslím si, že necro půjde porazit jako každý jiný - vždy tam byl oříšek vampír ale tak prostě i ten se dá.

Například Academie má mechanické vojáčky z kterých on neposaje takže má útrum. - je tam spousta vojáčků co útučí 2x takže furt je v 1v1 ve výhodě a další kouzla prostě.

Hold je to vždy o situaci a štěstí taky trošku a artefaktech.

Musí se klucí hold zaměřit na to aby se to neustále balancovalo to je jasný a nejde nadržovat jednomu hradu.

Mě osobně přišlo nejsilnější necro v H3 complete. - tam jak bylo dostatek vampírů a black knigtů tak to jelo hezky pak. Ale jak říkám, vše se dá uhrát.
Bušák

Post by Bušák »

On upír jak má hodně životů, tak je s ním problém vždycky, tam se pak musí veškeré střelectvo a jednotky, kterým nebude vracet zaměřit na něj, aby jej rychle odstranili z bitvy. Já třeba v pětce, jak jsem měl víc upírů, tak už jsem hrál jen s nimi vepředu a podporoval je střelbou.. zombie, duch, smrtka stáli a čekali, jak to dopadne a i drak se zapojil jen když už šlo do tuhého a bylo vidět, že si s tím upír sám neporadí :D
antalyan

Post by antalyan »

Bylo by fajn, kdyby v H7 nebyly jednotky "na nic", ale každá jednotka mohla mít své potencionální užití. Z h5 bych jmenoval třeba zombie, rohaté démony.
Messhidan

Post by Messhidan »

No,

doufám, že to tak bude.

že bude každá jednotka něco dělat, jako například u strongholdu ty první goblini co dávali past například.

Něco takového by bylo fajn.

Myslím si, že se poučí z předchozích a udělají z každého dílu to top plus něco navíc.
Bušák

Post by Bušák »

No ono jde taky o to, že ze začátku má každá jednotka využití, ale s postupem času jak armáda sílí zůstává čím dál tím více jednotek vzadu (tedy alespoň u mě), ačkoli je pravda, že využití zombie je díky jejich rychlosti možné tak v prvních dvou týdnech hry, pak už ne :D
Messhidan

Post by Messhidan »

No tak základní jednotky už pak nejsou tak super ale zase jich má člověk fakt kotel a oni taky dokáží dát nějakou pecku když jich je dost.

Mě strašně sralo hrát v akademii ty chrliče :D jak letěl 10 hodin někam a pak se napřáhl náhrobkem a dal ranku :D
antalyan

Post by antalyan »

To se nedivím, je fakt, že "základní" jednotky v určitém množství mají svou sílu, ale jak už psal Bušák, třeba zombie se ani v tisícových množstvích obvykle nějak neprojeví.
Messhidan

Post by Messhidan »

Však já to pak dělal tak, že jsem je vyměnil za třeba hlavní z jiného hradu nebo tak...

easy ;)

Kdy tipujete, že to vyjde pánové?
antalyan

Post by antalyan »

Jasně, že se to dá vyměnit, ale stejně je lepší, když jsou už v hradě samotném použitelné jednotky, než je měnit :-)

Potom to totiž dost nepříjemně snižuje morálku. Hlavně zamrzí, když nějaký hrad pak takovou jednotku nemá. No, uvidíme, akademie zatím vypadá dobře, i když ty jednotky jsou víceméně jen okopírované z pětky až na arcane birda.
Messhidan

Post by Messhidan »

Jasny, je lepší kdyz je využitelná ta jednotka a neni tam jen jako tělo na vic. :)

To, ze neco kopci je jasny ale jsem rad kdyz kopci funkcni vecicky a ne kraviny nebo veci co bylo na prd.

Co jsem tak pochopil tak v strongholdu asi nebude lightning bird, ty jsem mel v 3 moc rad.
Byt tam pták a behemoth tak snad pohonim. :DDD samozrejme přeháňim.

Ja klukům verim ze do toho daji vse a vydají to co nejdrive.

Hlavne aby byla moznost hrat s kamosema online - založit mapu - jako hotseat ale pres online Sít ciste ip.

Odesláno z iPhonu
StrYkeX

Post by StrYkeX »

Stejně jako u šestého dílu si zase postěžuji na absenci Bažin z třetího dílu. S každým dílem doufám, že se zase vrátí, ale zatím bezúspěšně :( Jinak, volba frakcí mi přišla fajn (i když ve druhém kole jsem hlasoval pro Inferno), ale naopak mě hodně zklamalo, že v Necropolis budou používat nějaké jednotky identické z šestky. Když už se vůbec nemění národy (další věc, která už mi začíná trochu vadit, v šestce byla alespoň Svatyně, tady to nevypadá v tomhle ohledu na nic nového), tak alespoň pořádně překopat ty staré.. A ne je mi téměř stejné.
Post Reply