Heroes fórum

Fórum ke všem dílům Heroes of Might and Magic

Přejít na obsah

BETA - Vaše pocity

Obecně k sedmému pokračování Might & Magic: Heroes od Limbic Entertainment.

Re: BETA - Vaše pocity

Příspěvekod LOYF » stř čer 10, 2015 8:02 pm

Bug, který mě nejvíce štve je ten, když se hrdina promění v takové pěkné barevné obdélníčky, zmizí z přehledu hrdinů, takže s ním nemůžete pohybovat, musíte uložit, restart a nahrát.

A s tou grafikou to je doufám tak, že když nemohli dlouhodobě vyřešit problém s klesajícím výkonem, méně FPS, sekání atd., tak prostě snížili grafiku, jako se to udělalo se Zaklínačem 3 nebo GTAV, i když tam to bylo proto, aby to na PC vypadalo stejně jako na konzolích, které, ať si majitelé konzolí tvrdí, co chtějí, tak výkonné nejsou. Ale pomocí patchů jdou lepší detaily zpřístupnit. Tady snad bude stačit, až opraví tu chybu se zbytečným žraním výkonu.

Jinak klasika mizení artefaktů, i když kouzla, která mi zpřístupní, mi normálně zůstávají a dají se použít, akorát to v 50 % případů shodí hru. :D
LOYF

Příspěvekod Lucas Gryf » stř čer 10, 2015 8:04 pm

Co bych uvítal, aby se artefakty samy nasazovaly, pokud předtím žádný jiný artefakt není. Pokud to tak chtějí ponechat, budu si na to muset zvyknout. A taky by bylo dobré lepší upozornění na novou úroveň.
Lucas Gryf

Příspěvekod LOYF » stř čer 10, 2015 9:39 pm

Lucas Gryf píše:Co bych uvítal, aby se artefakty samy nasazovaly, pokud předtím žádný jiný artefakt není. Pokud to tak chtějí ponechat, budu si na to muset zvyknout. A taky by bylo dobré lepší upozornění na novou úroveň.

Kromě klasického upozornění ještě každý den skočí zpráva, že má někdo skill pointy :D To je celkem dost dobrý upozornění. :D
LOYF

Příspěvekod Lucas Gryf » čtv čer 11, 2015 4:09 pm

Co ale musím říct, beta je pro mě vlastně nehratelná z hlavního důvodu - časožrout. Tahy jsou krátké, nevím, jestli je to tak záměrně ale pokud ano, bude to útrpná hra a nepřátelé netáhnout zrovna krátce.
Lucas Gryf

Příspěvekod antalyan » čtv čer 11, 2015 5:15 pm

Pro mě kromě délky tahu ještě grafika, kde zoufale malé objekty nemohu najít ani zoomovat. Další ztráta času, navíc se hrdina pohybuje jako šnek.
antalyan

Příspěvekod RRRick » čtv čer 11, 2015 5:21 pm

:D to jo, jsem myslel, že když objekty na mapách nezabírají tolik místa, bude jich víc a stihnu za den víc než jeden boj .. ale vypadá to že ne.
RRRick

Příspěvekod Lucas Gryf » pát črc 17, 2015 6:35 am

Tak beta se nám rozšíří o Sylvan (29%) a Kobku (33%), v těsném závěsu Nekropole (27%) a Pevnost (11%), ty se ale do hry nedostanou.
Lucas Gryf

Příspěvekod Lucas Gryf » pát črc 17, 2015 11:00 am

Pevnost je tvrz, víceméně. Alespoň v překladu se dá říci slovem Stronghold i tvrz i pevnost. Akorát česky to vyjadřuje 2 věci. To nic nemění na tom, že jsem si nemohl vzpomenout na tvrz a tak jsem použil slovo tomu nejbližší. :D
Lucas Gryf

Příspěvekod LordGraa » pát srp 28, 2015 8:35 am

Tak jako v první betě i v druhé jsem udělal detailní fotoreport (+ tentokrát i videoreport), který si můžete přečíst zde: http://worldofheroes.cz/index.php/novin ... heroes-vii

Za mě jednoznačně palec nahoru za:

• Arcane Knowledge - staronový Wisdom, díky kterému se naučíte více kouzel bez nutnosti znalosti té které magie z kola dovedností hrdiny.
  • Vyladění předešlých problémů a animaci bojových jednotek.
  • Integraci češtiny (i když se občas text nevejde, je dobré překlad testovat už teď).
  • Dungeon a Sylvan - oba národy jsou dobře zpracované a hlavně Sylvan v Heroes chyběl.

A palec dolů za:

• Nedoladěnost AI - kolo trvá zbytečně dlouho a o "inteligenci" počítače bych raději ani nemluvil :)
  • Engine je stále příliš náročný a doufám, že jej čeká optimalizace (já sám neměl žádný problém, ale spousta lidí si ani na minimální sestavě nezahráli).
  • Specializace hrdinů jsou stále nic neříkající - Marzhin už potvrdil, že s tím něco udělají, ale asi až po vydání hry.
  • Velikosti některých jednotek vůbec neodpovídají "Heroes realitě" - drak/hydra/golem/minotaur a další.

Rád bych před vydáním otestoval i Nekropoli a Tvrz, ale asi si je záměrně nechávají až na vydání, aby bylo alespoň něco (krom map a kampaní) nového :)
Česká fanstránka herní série Heroes of Might and Magic
https://www.worldofheroes.cz
Stíny nad Ashanem
https://wpu.worldofheroes.cz/tsoa.html
LordGraa

Příspěvekod Dave_Jame » ned srp 30, 2015 5:46 am

Zdravím všechny. mé pocity z bety jsou značně pozitivní, a věřím že Ubi a Limbic dají dohromady dobrý produkt. Bohužel je jedna věc co jim to může zkazit.... Playman. nevím kolik z má betu v češtině, ale následující obrázek slouží jako ukázka jejich schopnosti lokalizovat hry

http://s3.postimg.org/4o5sqx5w3/open_letter.jpg

O co jde.. zde vidíte, jak jednoduše jde zmást program, když mu blbě přeložíte dvě různé věci stejně. Konkrétně Sentinel a Guardian oboje jako Strážce.. Pak se vám může stát, že hra se zmate, a zamění jedno za druhé
Pro informaci ten bonus +21 je bonus za budovu pro navíšení růstu základních Sentinel aplikovaný na Elitní Guardian.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Dave_Jame
Redaktor

Příspěvekod Morbid » ned srp 30, 2015 11:27 am

Ahojte,nechcem nikoho uraziť,ale po sračke menom HVI,čo na nas Bugisoft vyvracal,ešte veríte,že HVII bude dobrá hra? Mna HVI bavila (keď sa jej uráčilo správne fungovať),zvykol som si viac menej na zmeny,čo urobili,ale keď asi tretinu času,i viac,čo so strávil s HVI,som riešil nejaké bugy,padanie (atď,mal som a mám dobrý pc) a ešte k tomu,keď ma bugisoft oje*al s klamlivou demoverziou,ukazujem bugisoftu všetky prostredníky,aj na nohách. Moc a úprimne sa fanúšikom ospravedlňujem za svoj slovník a velku nasratosť, ale HVI je jedna z (dvoch) hier, čo by som zufalo rad hral a miloval,ale sama hra mi v tom bráni. :evil:
Morbid

Příspěvekod Lucas Gryf » ned srp 30, 2015 8:38 pm

Betu 2 ještě hodnotit nebudu. Hrál jsem pár minut a můj názor je zatím dost pozitivní.
A co se týče Playmana.. H6 byla docela v poho, i když tam bylo pár zvláštností. A tohle.. no, to se musí doladit.
Lucas Gryf

Příspěvekod Blahy » pon srp 31, 2015 8:03 am

Odehrála jsem zatím jednu mapu, tu nejmenší, určenou pro dva hráče. Já jsem to hrála v singleplayeru. Musím uznat, že hra vypadá trochu líp než při první betě, hlavně vylepšili animace a hře to jistě přidalo. Protože právě grafická stránka mě po první betě značně zklamala. Oproti VI byla znát horší grafika a animace, ale teď už se dotahuje. Bohužel zatím mi hra hodně padá, většinou spadne v okamžiku, kdy zahajuji bitvu, no snad to napraví. Moc času už jim ale nezbývá. Co mě potěšilo, tak určitě Sylvan, a asi to bude moje oblíbená rasa. Jinak co se týká hratelnosti, tak mě otravovalo to čekání na tah druhého hráče i v singleplayeru, to by měli vyladit, zkrátit čekací dobu. Já stejně budu hrát hlavně kampaň. Protože mě nebaví to čekání na tah ostatních hráčů. Pokud hrají dva, tak si to dovedu ještě představit, ale pokud hraje více než dva, tak to musí být vyloženě otravné. Ještě mě připadalo, že obtížnost na normál je příliš vysoká. Hrála jsem s AI a přesto jsem prohrávala, tak jsem musela snížit obtížnost na lehkou a pak to šlo hrát. Ale celkově se na hru těším i přes mé výtky:)
Blahy

Příspěvekod Montezuma3 » pon srp 31, 2015 9:25 am

S tou dobou čekání na tah AI jste mě moc nepotěšili. Zkoušeli jste to někdo na té největší mapě? Jak dlouho trvá tah 7 AI?
Montezuma3

PředchozíDalší

Zpět na Obecně