napadl mě takový malý projekt na zabití času. V případě, že už to existuje, bych prosil o odkaz, já jsem to ovšem nedokázal najít.
Jedná se o časovou osu se všemi scénáři odehrávající se v Ashanu. Myslím si, že by to bylo dobré pro někoho, kdo by si chtěl takto projít celou historii Ashanu, jakou my známe. Samozřejmě časem by se to dalo zapracovat do obsáhlejší osy, ve které bude i teorie (jak například byla timeline na oficiální stránce - zřejmě ji už smazali nebo přemístili).
Takto na tom pracovat mě baví, ale sám mám ve světě Ashanu jisté mezery. Proto bych byl rád, kdybyste mi také pomohli - s překlady scénářů (brával jsem z anglických zdrojů a Heroes 5, který mám v angličtině), doplňování letopočtů a dalšími údaji, které jsem vynechal, popřípadě cokoliv, co by tomu mohlo pomoci, aby to mělo tu nejlepší informativní hodnotu.
Nezahrnul jsem do samotné tabulky scénáře kampaní HoMaM5 a MMH6, protože jejich události jdou po sobě; nejsou to příběhy jako v MMH7, tedy by byly akorát tak zbytečné.
Dejte mi vědět, co si o tomto myslíte. Pojďme to tady zase trochu rozhýbat!
![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Odkaz na sdílenou tabulku ZDE.