mám pár zásadních problému při tvoření a týká se to i kampaní:
1) nastavím jako výhru nález artefaktu, ale stačí abych porazil nepřítele..dá se to obejit??
2) jak nastavit aby se mi hrdina přenesl po výhře jednoho scénáře do druhého??
to bude zatím všechno, ale určitě si ještě na něco vzpomenu...
1) Myslím , že to nejde. Bo..vlastně asi jde. Nejdří dej do mapy sebe , pak artefatk , pak zadej úkol a pak dejn další hráče.
2) A tu dovku nevim...jde to vůbec..
Norder wrote:1) Myslím , že to nejde. Bo..vlastně asi jde. Nejdří dej do mapy sebe , pak artefatk , pak zadej úkol a pak dejn další hráče. 2) A tu dovku nevim...jde to vůbec..
tak otázkou je, proč to tak jde v některých kampaní přímo od tvůrců??
1.) ja to resil tak, ze jsem nepriteli dal jedno mesto, ke kteremu neni pristup.
2.) jde to, v nasledujicim scenari pouzijes z vyberu skin hrdiny, ktery predstavuje hrdinu z predchozich map ("Cestujici hrdina")
Activator wrote:1.) ja to resil tak, ze jsem nepriteli dal jedno mesto, ke kteremu neni pristup. 2.) jde to, v nasledujicim scenari pouzijes z vyberu skin hrdiny, ktery predstavuje hrdinu z predchozich map ("Cestujici hrdina")
Nechceš mi to nějak "líp" vysvětlit?? Ten druhej bod pls
Do 1. mapy das normalne hrdinu urciteho jmena. Do druhe mapy das hrdinu typu "Cestujici hrdina" je nutne potom u neho nastavit konkretni jmeno (originalni alias hrdiny). Mapy samy o sobe se potom musi spojit pomoci Campaign editoru. Toto v H3 neni bohuzel vyreseno zrovna nejlepe.
Paulie wrote:mám pár zásadních problému při tvoření a týká se to i kampaní:
1) nastavím jako výhru nález artefaktu, ale stačí abych porazil nepřítele..dá se to obejit?? 2) jak nastavit aby se mi hrdina přenesl po výhře jednoho scénáře do druhého??
to bude zatím všechno, ale určitě si ještě na něco vzpomenu...
1)
Já to umim a myslim že k tomu pottřebuješ datadisk, aspoň AB.Mě se to tam vždycky zeptá: A chcete povolit i normální výhru?
2) na to už ti odpovídat nebudu
Kazdej neni dokonalej jako ty. To se toho stalo, ze zalozil novou mistnost. Nekdo se zachoval slusne a odpovedel mu.
Anubis to Daniel: Well, good to go. Hehe, there's nothing u can do. U don't have the power. Oma: But I do. Anubis: U can't kill me either. Oma: I can fight u. Anubis: But U can't win. Oma: It won't matter. U won't be able to do anything but fight me back. ...
Anubis: Oh no, no, ... NO, NOOOOOOOOO!
takže, díky všem za odpovědi...jak bude chvilka času tak na to vlítnu, letím totiž v pátek do Švédska a mám dost práce s balením atd.
2 Glorin: pokud si dobře pamatuju, byl to tady první dotaz, ale hádat se rozhodně nehodlám...