Víš, šiknou se pak schpnosti, který přidaj třeba i jenom 1 bod zdravý ! Protože když máš 1000 kostlivců, a každýmu přidáš 1 život, tak májí celkově o 1000 žívotů víc ! No a je to pak poznat !
Hmm,tak najradšej mám asi skeleton archerov,alebo Spectry(proste neviem čím to je,ale stále sa mi stáva,že ich nepriatelia missnú (dokonca aj na 1.3)).Keď sa na začiatok sústredím na prvé štyry jednotky+necromancia tak mam vyhrané .
No a vizuálne sa mi najviac páčia Wighty.
uz davno sem hlasoval pro Upír (Upíří Lord) proste sou NEJ jinak teda 5ky hraju teprv tak tyden takze to teprv okoukavam kde co jak proc nac zac.. docela krute mi chybi Death Knighti, uvazuju o tom Black Knight modu.. Wrighti sou teda jako vpoho ale konicci mi chybi Jinak Spektry me dycky potesi kdyz je souper mine Arcilichove se zatim moc neukazali, ptze tj prvni jednotka kterou nepritel masiii
vivat necro
::::: Feel the Power of Heroes of Might and Magic :::::
major konig7 wrote:lol skeleton archer?! omg však ti i když je jich 1k tak jsou slabí...!
Zato když jich máš 4k a expertní nekromancii, tak jsou téměř nesmrtelní a ještě ti rostou. Ale stejně jsou nejlepší spektra, protože sajou manu a odhmotňují se.
Rakšasa Raja wrote:Lich, ale musí to být Pán Lichů a né Arcilich, protože ten nemá kouzlo oživení mrtvých
Sohlasím s tebou. Pán lichů je prostě nejlepší. Ale pro toho se zde bohužel hlasovat nedalo, vzhledem k tomu, že tahle anketa byla psaná ještě než vyšlo ToE .