afroman001 wrote:čau lidi Urane to by nemohly bit dračí utopie a ty přece do HOMAM3 patří. Mám řešení př.č.1: bylo by dobré kdyby každý hráč měl u sebe dračí utopii. př.č.2: pokud jeden z hráčů velkou opravdu velkou náhodou najde v utopii art. Alianci tak se vzdá bezpodmínečně všech věcí z utopie ale i jeho nepřítel to jak si to dokážete je na vás způsobů je dost. př.č.3: jedna věc ALIANCE už se to za celej turnaj nestane to by fakt byla náhoda jedna ku mooooooc moc moc. Nech to bejt a hraj dál když jsme hráli spolu taky jsem neměl žádnej SUPER artefakt a jak to dopadlo.Uran wrote:No a jestli někdo neumí H3 hrat a spoléha celou hru jen na to že najde někde nějaký drsný artefakt, protože jinak by to nevyhral. Tak už si ty šachy nechte a neopakujte se pořad je to nuda. A ja se musím opakovat pořad protože to někdo nedokáže pořád pochopit - nechci hru bez nahody, jen chci aby hra nezáležela na jednom artefaktu +20 všechno.
A kdo to nechape tak mi ho muže klidně .....Tak nech hloupostí a hrajeme bždyť o tom to je kluci nechte toho já už chci další kolo.
Tys mě dal bo jsi měl dobrou taktiku.
No ale to ja už si vychytam