TURNAJ - debata

Vše ohledně Heroes of Might and Magic 3
Uran

Post by Uran »

afroman001 wrote:
Uran wrote:No a jestli někdo neumí H3 hrat a spoléha celou hru jen na to že najde někde nějaký drsný artefakt, protože jinak by to nevyhral. Tak už si ty šachy nechte a neopakujte se pořad je to nuda. A ja se musím opakovat pořad protože to někdo nedokáže pořád pochopit - nechci hru bez nahody, jen chci aby hra nezáležela na jednom artefaktu +20 všechno.
A kdo to nechape tak mi ho muže klidně ..... :twisted:
čau lidi Urane to by nemohly bit dračí utopie a ty přece do HOMAM3 patří. Mám řešení př.č.1: bylo by dobré kdyby každý hráč měl u sebe dračí utopii. př.č.2: pokud jeden z hráčů velkou opravdu velkou náhodou najde v utopii art. Alianci tak se vzdá bezpodmínečně všech věcí z utopie ale i jeho nepřítel to jak si to dokážete je na vás způsobů je dost. př.č.3: jedna věc ALIANCE už se to za celej turnaj nestane to by fakt byla náhoda jedna ku mooooooc moc moc. Nech to bejt a hraj dál když jsme hráli spolu taky jsem neměl žádnej SUPER artefakt a jak to dopadlo. :) Tak nech hloupostí a hrajeme bždyť o tom to je kluci nechte toho já už chci další kolo. :idea:

Tys mě dal bo jsi měl dobrou taktiku.
No ale to ja už si vychytam :)
HICKSCZ

Post by HICKSCZ »

No treti kolo tu je ale nikdo nehraje, maji odehrano jen dva pary, tak co se deje panove :?: :?: :!: :!: :!: :evil:

Tak se zacnete snazit, jako byl bych rad kdyby se to do vanoc odehralo :!:
Rostja

Spoluhráči

Post by Rostja »

Já fatk žasnu co tu potkávám za lidi nebo mám obrovskou smůlu na normální lidi... :( Chtěl bych požádat všechny postižené, choleriky a další nemocné lidi, aby se na to vykašlali a už nehráli nebo mi to předem nahlásili pokud se mnou budou hrát a já se jim dobrovolně kontumačně vzdám, protože toto mě fakt nebaví!!!
Dnes jsem hrál s Gorbym, byly to 4 ostrovy, já jsem měl exp. mag. vzduch, dimenz. bránu, let vzduch. a exp. logista. Běhal jsem po mapě, zabíral hrady a za kolo jsem stihnul i osm bitev a s dalšími hrdiny jsem objevoval mapku. On seděl ve svém vodnickém hradu, vykupoval jedn. každý den a rýpal do mě, proč na něho nejdu a nadával mi za to, že obsazuji další ostrovy..... To jsem fakt ještě nezažil. A ve finále mi vynadal, že zdržuji a ať si hraju s compem a odpojil se...
Já měl 80% mapky pod konrolou a on tak sotva 30.
Modlím se za normálního člověka v příštím kole....
PS: a kdy jsem všechno gorbymu napsal co mám a nabídl jsem mu jestli to nechce vzdát, že to nemá cenu, tak se urazil a začal hystericky psát samé k.k.tiny... :) Acho jo... :cry:
Gorby

Post by Gorby »

Tak pane flamer .Jestli to pak nebude tim kdo zacal ze kecy typu" nechces to vzdat nechci zabijet tvuj cas ja mam deset hradu mam kouzla mam logistiku mam dimenzi mam let "
A stejnak hrajes dementne tvoje taktika je co nejvic zdrzovat a to uz od pocatku kdy si asi v kazdy bitce zpomalil hru na nejmensi rychlost a pet minut premejslel nad tahem "cekat". To je tvoje sila hry. Opravdu mas dobrou taktiku vsichni si ji radi nekdy vyskousi jeto prece pan gosu namyslenej rosta komu kazdy nadava ze zdrzuje a ma nervy z toho proto rad vyjadruje svoje nazory typu ubohy lidi nemuzu si ani zahrat dam si priste kontum.
Gl and HF
PS: ty se lec ze svoji demence.A pokud si myslis ze si pan gosu tak bych pomlcel.Furt lepsi prohrat proti andelsky aliance a armagedon blade nez takle trapne hrat 24hodin a nedohrat to kuli panu "Rostovi"ze rad zdrzuje
muj tah 1minuta rostuv tah 15minut (furt bojuju se slabou army srz mam nato pravo)
Tomis

Post by Tomis »

A měli jste časovej limit? Já byl z toho čekání taky na nervy, ale když se nastavily dvě minutky tak to krásně frčelo:)
Rostja

tomu nade mnou

Post by Rostja »

já fakt nevím, já prostě nemám s puberťkáky tvého typu zkušenosti a nevím jak tě brát... :( Trochu sis to popletl, ale neva. Já ti jsem vyložil karty na stůl, napsal jsem co mám, a že nemáš šanci tak jestli to nechceš vzdát. Mohl jsi hrát dál a ukázat se... seděl sis vy svém hrádečku a neměl ani obsazený svůl ostruvek :roll: no já jsem naprosto nechápal... ale to je fuk. Kdo chcete, pisněte mi na ICQ a pošlu vám sejf, ať si udělá obrázek každý sám!!!
A zase ten ukřivděný brek se zdržováním, přesto že byl čas. limit. No je to těžké hrát, když jen sedíš v hradu, ale takhle asi nikdy nic nevyhraješ, i když to je tvůj boj.
Ale to je všecko fuk i ten přispěvěk..... prostě mám pocit, že přes ten net je každý hrozný hrrrdina, ale kdybych bydlel za rohem a znal tě, tak by to bylo asi o něčé jiném
Tomíku, ty se prosím ani neozývej!!!

PS: já to říkám furt, kdo má dimenzní bránu a let vzduchem, ten to má vyhrané!!!! :)

PPS: už se k tématu nebudu vyjadřovat....

Ty jo, ted jsem si přečetl tvůj blábol ještě jednou: hráli jsem 4 hodiny, nikomu nenadávám že zdržuje a nemám nervy, to je to posl. co bych mohl mít.... A co je to Flamer a pan Gosu? :)
Bery

Post by Bery »

Čaute, Já jsem hrál s Tomisem a celou dobu jsem měl navch. Měl jsem 4 hrady vymakane až po hlavni jednotku a přidavali mi maximum peněz a on měl 4 hrady a s toho 2 makal a na dva sral. Pak zašel vybít dragonku měl tam maximum(5 černych, 4 zlate, 6 červenych, 8 zelenych) a dostal meč prava, knihu vzduchu a ještě nějake artefakty a 50 000 zlata a ja jsem měl v dragonce minimum a nedostal jsem nic dobreho. Říkám Tomis neumí hrát, hraje na nahodu a kdyby na mapě nebyla dragonka a ani gral tak mě nikdy nedal.

PS: Tomis tahne strašně pomalu
Heroes 3 je NEJLEPSI
Tornado.ETA

Post by Tornado.ETA »

Bery: Čaute, Já jsem hrál s Tomisem a celou dobu jsem měl navch. Měl jsem 4 hrady vymakane až po hlavni jednotku a přidavali mi maximum peněz a on měl 4 hrady a s toho 2 makal a na dva sral. Pak zašel vybít dragonku měl tam maximum(5 černych, 4 zlate, 6 červenych, 8 zelenych) a dostal meč prava, knihu vzduchu a ještě nějake artefakty a 50 000 zlata a ja jsem měl v dragonce minimum a nedostal jsem nic dobreho. Říkám Tomis neumí hrát, hraje na nahodu a kdyby na mapě nebyla dragonka a ani gral tak mě nikdy nedal.

Jako s tímhle s Tebou musím souhlasit. mluvil jsem při hře s Tomisem a když vím, že v 3týdnu šel do dračí utopie a ztratil tam army, takže handicap a pak když tam šel znovu, tak získal mnohem více než ty a nakonec tě vydupal skillama a ještě tím, že našel Grál a měl všechny kouzla + jeho oblíbenej armagedon u kterého stačilo přijít z jeho 50 fenixama, 3x hodit a je po všem. Cítím s Tebou, taky bych byl nasranej. Pač Tomis sám do té doby mi tady říkal, jak je v prdeli a pak najednou byl už spokojenej. No já bych ty dračí utopi zrušil, pač tam je to o náhodu a ta může někdy pěkně zatotopit-je to hra. Ale záleží na mapě-já osobně už na svých mapách ji už nedávám....chci aby měli oba stejné podmínky, kde se nemůže stát něco podobného, takže žádné dračí utopie a nebo grál...nechávám to přímo na strategii a na způsobu logiky hráče. Jako já neříkám, že by se měli zrušit ve všech mapách tady na turnaji utopky a grál- to ne, pač to by taky ztratilo určitý smysl hry, jak už tady bylo dříve podotknuto. Ale pokavad' je tam Hicks dá, jakože asi určo a Tomis to nevím, tak je mi to jedno. Sice vím, že hraju jejich mapky, ale nemusím to. Ale chci říct toto...na mých mapkách se s tím nesetkáte...kladu důraz na vyrovnanou hru a jak na koukám tady na fóru, tak je to asi zapotřebí. Takže tímto se omlouvám hráčům, kterým jsem zakládal mapu: ,, nebezpečný průsmyk,, která tyto objekty ještě obsahovala (ikdyž pravda grál jsem nechal dobře střežen :wink: )
Jinak u Tomise je to s těma tahama stará známá, ale pokavad' to stíhá do limitu, tak je to v poho ne? :D
afroman001

Post by afroman001 »

Ahoj kluci já jsem hrál s Dave Jamem ten nebezpečný průsmyk a klidně by jsem oželel ty dračí utopie!!! Jinak dost dobrej nápad s těma ....... hodně moc silnejma jednotkama co hlídaly Grál. I kdyby si to někdo save a potom někde o samotě load aby zjistil kde je grál nenadělal by vůbec nic. Jo a taky se mě zamlouvalo že jsi tam Tornáde zakázal ve věžích kouzla typu Dim.brána a Let protože jak říká myslím Rostja bylo by to o ničem. Nejdřív jsem taky nechtěl nic rušit ale já osobně vím že by mě fakt hodně mrzelo kdyby já nebo nepřítel dostal v utopii rozhodující artefakt (R.A.) Tak zatím papalala
Arkyn

Post by Arkyn »

koukam ze se to zas hnulo tady debata :) taky jsem jeste premyslel a utopie bych asi fakt zakazal, i kdyz bude mit kazdej "svou" tak stejne tam muzou byt velke rozdily, coz jsem si uz jednou po dohrani kola overil :?
Tomis

Post by Tomis »

Bery wrote:Čaute, Já jsem hrál s Tomisem a celou dobu jsem měl navch. Měl jsem 4 hrady vymakane až po hlavni jednotku a přidavali mi maximum peněz a on měl 4 hrady a s toho 2 makal a na dva sral. Pak zašel vybít dragonku měl tam maximum(5 černych, 4 zlate, 6 červenych, 8 zelenych) a dostal meč prava, knihu vzduchu a ještě nějake artefakty a 50 000 zlata a ja jsem měl v dragonce minimum a nedostal jsem nic dobreho. Říkám Tomis neumí hrát, hraje na nahodu a kdyby na mapě nebyla dragonka a ani gral tak mě nikdy nedal.

Seš drzej ne? Jak, že neumim hrát? :D Ty to tady popisuješ jako kdybys mě celou dobu drtil a já vyhrál jenom zázrakem, přitom v celkový síle armády jsme se střídali tak vyrovnaně. Akorát máš vzteka že sis neškrt s armádou...sám to neumíš, kdyby jsou chyby. :lol:

A co se týče utopií tak já proti nim nic nemam a ani nepotřebuju aby byly na každý mapě, beru to jako bonus navíc, grál to samý. Mimochodem mě se zase třeba nelíbí že tyhle mapy od hickse jsou všechny dělaný tak že má každej 4 stejný hrady a ke konfrontaci může dojít až za dlouho, takže maj pak oba obr armádu, teda mě to vlastně nevadí, ale nemuselo by to bejt pořád, jako stereotyp.
Bery

Post by Bery »

Tornado.ETA wrote:
Bery: Čaute, Já jsem hrál s Tomisem a celou dobu jsem měl navch. Měl jsem 4 hrady vymakane až po hlavni jednotku a přidavali mi maximum peněz a on měl 4 hrady a s toho 2 makal a na dva sral. Pak zašel vybít dragonku měl tam maximum(5 černych, 4 zlate, 6 červenych, 8 zelenych) a dostal meč prava, knihu vzduchu a ještě nějake artefakty a 50 000 zlata a ja jsem měl v dragonce minimum a nedostal jsem nic dobreho. Říkám Tomis neumí hrát, hraje na nahodu a kdyby na mapě nebyla dragonka a ani gral tak mě nikdy nedal.

Jako s tímhle s Tebou musím souhlasit. mluvil jsem při hře s Tomisem a když vím, že v 3týdnu šel do dračí utopie a ztratil tam army, takže handicap a pak když tam šel znovu, tak získal mnohem více než ty a nakonec tě vydupal skillama a ještě tím, že našel Grál a měl všechny kouzla + jeho oblíbenej armagedon u kterého stačilo přijít z jeho 50 fenixama, 3x hodit a je po všem. Cítím s Tebou, taky bych byl nasranej. Pač Tomis sám do té doby mi tady říkal, jak je v prdeli a pak najednou byl už spokojenej. No já bych ty dračí utopi zrušil, pač tam je to o náhodu a ta může někdy pěkně zatotopit-je to hra. Ale záleží na mapě-já osobně už na svých mapách ji už nedávám....chci aby měli oba stejné podmínky, kde se nemůže stát něco podobného, takže žádné dračí utopie a nebo grál...nechávám to přímo na strategii a na způsobu logiky hráče. Jako já neříkám, že by se měli zrušit ve všech mapách tady na turnaji utopky a grál- to ne, pač to by taky ztratilo určitý smysl hry, jak už tady bylo dříve podotknuto. Ale pokavad' je tam Hicks dá, jakože asi určo a Tomis to nevím, tak je mi to jedno. Sice vím, že hraju jejich mapky, ale nemusím to. Ale chci říct toto...na mých mapkách se s tím nesetkáte...kladu důraz na vyrovnanou hru a jak na koukám tady na fóru, tak je to asi zapotřebí. Takže tímto se omlouvám hráčům, kterým jsem zakládal mapu: ,, nebezpečný průsmyk,, která tyto objekty ještě obsahovala (ikdyž pravda grál jsem nechal dobře střežen :wink: )
Jinak u Tomise je to s těma tahama stará známá, ale pokavad' to stíhá do limitu, tak je to v poho ne? :D

Ne. Dokud to stiha je řečeno špatně. 4 minuty je moc ja bych chtel 2 minuty. Stači to určitě. Muj každy tah je neco malo přes minutu, tak si myslim že by mohly byt 2 minuty. Ja bych tam dragonku nechal ale hodně dobře střeženou a grál taky.
Heroes 3 je NEJLEPSI
HICKSCZ

Post by HICKSCZ »

Ahoj kluci, jako pořadatel a admin turnaje se k temto příspevkum musim vyjadrit taky, takže:

Tomis umí hrát a je dost dobrej, nehlede na to že ma to PEKELNY STESTI, každopadně, se zeptej Bery ,hráčů co hrali s tomisem před tebou, jak je dostal a pochopíš že to je jen chytrost a lest :twisted: :twisted:

Za další, rad bych zde zduraznil že se před každym zápasem ptam jestli chtějí hrači Drači utopie,Grál, a kolik chteji cas kola
Pak se ti dva dohodnou a daji mi vedet, zatim to tam kazdej chtel :!: :!: :!:

Vzhledem k tomu ze tu mame hlasovani, tak muzete videt ze 80procent lidi HLASOVALO PRO UTOPIE :!: :!:

Takže tu zas nebrečte jako málé děti, a radši si pro příšti zapas dohodněte se svým soupeřem,jestli to tam budete chtit nebo ne :!:

Já jako admin jsem mohl taky nadávat, že jsem prohral jen diky pitomemu kouzlu - chůze po vodě :!: :evil: :evil:
Ale prdim na to, proste takova je hra, on to kouzlo mel a ja ne, tak to je :!:
Uran

Post by Uran »

afroman001 wrote:Ahoj kluci já jsem hrál s Dave Jamem ten nebezpečný průsmyk a klidně by jsem oželel ty dračí utopie!!! Jinak dost dobrej nápad s těma ....... hodně moc silnejma jednotkama co hlídaly Grál. I kdyby si to někdo save a potom někde o samotě load aby zjistil kde je grál nenadělal by vůbec nic. Jo a taky se mě zamlouvalo že jsi tam Tornáde zakázal ve věžích kouzla typu Dim.brána a Let protože jak říká myslím Rostja bylo by to o ničem. Nejdřív jsem taky nechtěl nic rušit ale já osobně vím že by mě fakt hodně mrzelo kdyby já nebo nepřítel dostal v utopii rozhodující artefakt (R.A.) Tak zatím papalala

Ja osobně jsem od sameho počatku pro to zakazat přímo ty kouzla "dim. a měscka brana, let a chuze po vodě" na mapě, ale jsem se to tady nikdy neodvažil napsat abych se ušetřil vašich trapnych poznamek že to ke hře prostě patří. Dobře patří to ke hře je to tam ale úplně nahovno a špatně. A kyž vím že Tornado to na své mapě zakazal tak bych chtěl hrát mapy jen od něj.
Bery už konečně poznal na vlastní kuži jak jsou tyhle kouzla a utopie ve hře špatné, člověk se muže snažit jak chce, ale pokud ma ten druhy dim a měsckou branu a na te mapě je celkem dost hradu, tak prostě nema šanci vyhrad nikdo jikdyby měl armadu 10x větší a hral celou hru dobře a to je fakt zle!!!!!!!
Bery mi celou hru psal jak se zapas vyvíji, nejdřiv psal že to ma vyhrane že ma větší army a že tomis stratil všechnu armadu bo nedobyl dragonku, a na konci hry napsal že prohral bo... a že už chape jake je to blbe. Na to jsem mu musel napsat dobře ti tak ja ti to přeju žes prohral protože ty kouzla a všechno podporuješ od sameho počatku. Kdo čet všechny příspěvky se tam dočte všechno.
Domluvil jsem hau
HICKSCZ

Post by HICKSCZ »

No urane jak myslis, ja muzu opet vyvolat hlasovani, a teda udelam to takze vsem ted napisu na ICQ jestli chteji zakazat cestovni kouzla a jestli chteji zrusit utopie, jenze kdyz se to zakaze tak si tu pak lidi zacnou stezovat ze to melo byt od zacatku turnaje ze jsou ted posledni jen diky temto kouzlum a to mam turnaj pak rozjet znova????
TO TEDA NE KAMARÁDE :!: :!: PŘESTAŇTE BULET DĚTI A POCHOPTE ŽE TO JSOU HEROES OF MIGHT AND MAGIC A TAK TO PROSTĚ JE :!: :!:

CHTĚL JSEM UDĚLAT JEŠTĚ JEDEN TURNAJ ALE PO TOMHLE VAŠEM ŠKEMRÁNÍ SE NA TO MŮŽU VYSRAT, JE TO TAK ČASOVĚ NÁROČNÉ ŽE NEMAM ČAS KAŽDEMU IDNIVIDUÁLNĚ ODEPISOVAT

PS: TORNADO DĚLÁ SVÉ MAPY A NA NICH SVÉ UPRAVY O KTERYCH NIC NEVIM TAKZE JESTLI MATE PROBLEM TAK MI TO NAPISTE NA ICQ, JINAC NEBULTE SMRADI :twisted:
Post Reply