TURNAJ - debata
lidi, nedelejte ze sebe kokoty, kdyz vite ze na turnaj serete a nemate na to cas ci chut nebo ja nevim co,tak to proste sem napiste a hned jak to vite a ne ze to oznamite (viz muj souper desperado) az kdyz doslova zacnete hrat
jen pro upresneni,jsme domluveni na dnes na 16.00 a v 16.30 mu pisu zda teda zacnem a on mi oznami jako by se nechumelilo,ze ho to nebavi a ze konci
proste mamlas,jasny jemu je to u pr...ale mohl by byt aspon taky trochu slusnej k ostatnim
PS: nasral me..
PS2: tento text se netyka slusnych hracu, jen kokotu
jen pro upresneni,jsme domluveni na dnes na 16.00 a v 16.30 mu pisu zda teda zacnem a on mi oznami jako by se nechumelilo,ze ho to nebavi a ze konci
PS: nasral me..
PS2: tento text se netyka slusnych hracu, jen kokotu
HICKSCZ wrote:Vzhledem k tomu ze za cely tyden nikdo neodehral 4te kolo, premyslim ze turnaj zrusim![]()
![]()
![]()
Neruš ho. Ja bych hral ale mam bilou smrt a ho maminka pusti na komp jen do pul desate a nechce to savevnout tak co mam delat. Ted jsem se s nim domluvil ze pres vikend muze do pulnoci tak to doufam stihnem. Nemužu za to. Ja se snažim. Čaute
Heroes 3 je NEJLEPSI
HICKSCZ wrote:Vzhledem k tomu ze za cely tyden nikdo neodehral 4te kolo, premyslim ze turnaj zrusim![]()
![]()
![]()
Hicksi nevím kdo to zdržoval minule
čekal jsem jak kkt 3 tydny až odehraješ ty a ještě dalši 2.
A ted jak je před svátkama a nikdo nemá čas tak si nasraný. Původně mělo trvat jedno kolo týden, ale jak se všichni snaží a odehrají to v prvním tydnu, a pak na par lidí, další dva týdny čekají, tak se ted nediv že nikdo nespěcha.
A krom toho kde spěchaš, někdo tě tlačí? Však hrajem turnaj v H3 a nikdo ti přece neřek ani pul slova o tom, že se to hraje moc dlouho tak co se vztekaš?
Já myslim že nikomu nebude vadit jak se ten turnaj bude hrat až do března nebo dyl, nebo někomu snad jo???????
souhlasim v zasade s Uranem, ja jsem uz taky chtel odehrat,ale jak je znamo,desperado se mi odhlasil v hodinu,kdy jsme na to meli jit,takze ted nevim co poradne se mnou bude, snad se nekdo jeste rychle odhlasi
abych mel soupere
a taky si myslim ze neni az zas tak kam chvatat a zvlast ted pred vanoci,je toho casu trochu min...takze budte v pohode a zerte cukrovi
jsou prece ty VANOCE 
a taky si myslim ze neni az zas tak kam chvatat a zvlast ted pred vanoci,je toho casu trochu min...takze budte v pohode a zerte cukrovi
Pro arkyna: Ano bery je tvuj souper do ctvrteho kola
Pro Beryho: zadna kontumace lamo, bila smrt se normalne odhlasil, ne ze by se nedostavil na zapas ale odhlasil se slusnym a klasickym zpusobem z turnaje
Pro urana: hele vis picu vo tom jestli nekdo nekam nespecha! napr: po tretim kole kdy se cekalo na posledni dve dvojce mi psalo denne tak 12 hracu jak to vypada,kdy bude losovani, kdy bude dalsi kolo, ze chteji znat soupere atd.!! Takze drz hubu ty mamrde, protoze tvoje prispevky jsou uplne k hovnu, ted tu cekam kdo mi napise a od stredy se mi ozvali dva lidi, ktery si domluvenej termin zrusili takze to vypada ze na to vsichni mrdaj!
Asi ten turnaj ukoncim, tohle nema cenu, jeden buzna ma kecy na foru a dalsi tri buzny me tvrdej na icq ze ten turnaj je fraska a ze je to nebavi tak co si o tom mam pak myslet.
Z puvodnich 29 hracu je nas tu uz jen 14 z toho tak 6 lidi je porad a neustale OFFLINE
Co by jsi s tim udelal urane, kdyz to maj vsichni v pice
kdybys me spis podporil jako tady Arkyn tak v poho ale ty do me zacnes rejt jak malej pubertak, fakt na to nemam uz do pi.......
Pro Beryho: zadna kontumace lamo, bila smrt se normalne odhlasil, ne ze by se nedostavil na zapas ale odhlasil se slusnym a klasickym zpusobem z turnaje
Pro urana: hele vis picu vo tom jestli nekdo nekam nespecha! napr: po tretim kole kdy se cekalo na posledni dve dvojce mi psalo denne tak 12 hracu jak to vypada,kdy bude losovani, kdy bude dalsi kolo, ze chteji znat soupere atd.!! Takze drz hubu ty mamrde, protoze tvoje prispevky jsou uplne k hovnu, ted tu cekam kdo mi napise a od stredy se mi ozvali dva lidi, ktery si domluvenej termin zrusili takze to vypada ze na to vsichni mrdaj!
Asi ten turnaj ukoncim, tohle nema cenu, jeden buzna ma kecy na foru a dalsi tri buzny me tvrdej na icq ze ten turnaj je fraska a ze je to nebavi tak co si o tom mam pak myslet.
Z puvodnich 29 hracu je nas tu uz jen 14 z toho tak 6 lidi je porad a neustale OFFLINE
Co by jsi s tim udelal urane, kdyz to maj vsichni v pice
vznasim protest nad vedenim tohoto turaje. kdyz napisu ze nemuzu odehrat a ze se odhlasuju z turnaje podle me znamena ze muj souper vyhral kontumacne a ne ze vyde na prazdno.
, ale jak uz mi napsal HICKS nemam se do toho srat uz nejsem v turnaji neni presna citace ale jen shrnuti co mi napsal
2 HICKS: koukam ze ti zacinaj ujizdet nervy
2 HICKS: koukam ze ti zacinaj ujizdet nervy
Last edited by bílá_smrt on Thu Dec 21, 2006 4:38 pm, edited 3 times in total.