TURNAJ - debata

Vše ohledně Heroes of Might and Magic 3
Arkyn

Post by Arkyn »

no teda jako bylo na case :wink: ale do jeziska to urcite odehrane nebude :twisted: jeste ze se odhlasili dva ze, protoze lichy pocet hracu by byl blby :twisted:
Guest

Post by Guest »

Do jeziska este budes parby dost uz se tesim na ty vsechny Dmka :D
Gorby

Post by Gorby »

Ten byl muj sry se zapominam prihlasit
Uran

Post by Uran »

Gorby wrote:Ten byl muj sry se zapominam prihlasit

Nevím co maš za prohližeč nebo jak to maš nastavene ale ja se nepřihlašuju nikdy. No prostě to mam vždy automaticky přihlašene jak otevřu tu stranku
HICKSCZ

Post by HICKSCZ »

panove kde to vazne?? jeste se neodehral jediny zapas :evil:
Kacer

4. kolo

Post by Kacer »

Sak ja toho Tomise jednou porazim (teda 2x, pac fenixove maji rebirth)

Jaky kouzla jsou presne zakazany? jen Dimension door a Town portal ?
It is stupid to play a tactic which u don't understand
HICKSCZ

Post by HICKSCZ »

Zakazana kouzla jsou - Dimenzni brana,mestska brana,let a chuze po vode
Arkyn

Post by Arkyn »

lidi, nedelejte ze sebe kokoty, kdyz vite ze na turnaj serete a nemate na to cas ci chut nebo ja nevim co,tak to proste sem napiste a hned jak to vite a ne ze to oznamite (viz muj souper desperado) az kdyz doslova zacnete hrat :evil:

jen pro upresneni,jsme domluveni na dnes na 16.00 a v 16.30 mu pisu zda teda zacnem a on mi oznami jako by se nechumelilo,ze ho to nebavi a ze konci :evil: proste mamlas,jasny jemu je to u pr...ale mohl by byt aspon taky trochu slusnej k ostatnim

PS: nasral me..

PS2: tento text se netyka slusnych hracu, jen kokotu
HICKSCZ

Post by HICKSCZ »

Vzhledem k tomu ze za cely tyden nikdo neodehral 4te kolo, premyslim ze turnaj zrusim :!: :!: :evil: :evil:
Bery

Post by Bery »

HICKSCZ wrote:Vzhledem k tomu ze za cely tyden nikdo neodehral 4te kolo, premyslim ze turnaj zrusim :!: :!: :evil: :evil:

Neruš ho. Ja bych hral ale mam bilou smrt a ho maminka pusti na komp jen do pul desate a nechce to savevnout tak co mam delat. Ted jsem se s nim domluvil ze pres vikend muze do pulnoci tak to doufam stihnem. Nemužu za to. Ja se snažim. Čaute
Heroes 3 je NEJLEPSI
Uran

Post by Uran »

HICKSCZ wrote:Vzhledem k tomu ze za cely tyden nikdo neodehral 4te kolo, premyslim ze turnaj zrusim :!: :!: :evil: :evil:

Hicksi nevím kdo to zdržoval minule :evil:
čekal jsem jak kkt 3 tydny až odehraješ ty a ještě dalši 2.
A ted jak je před svátkama a nikdo nemá čas tak si nasraný. Původně mělo trvat jedno kolo týden, ale jak se všichni snaží a odehrají to v prvním tydnu, a pak na par lidí, další dva týdny čekají, tak se ted nediv že nikdo nespěcha.
A krom toho kde spěchaš, někdo tě tlačí? Však hrajem turnaj v H3 a nikdo ti přece neřek ani pul slova o tom, že se to hraje moc dlouho tak co se vztekaš?
Já myslim že nikomu nebude vadit jak se ten turnaj bude hrat až do března nebo dyl, nebo někomu snad jo???????
Arkyn

Post by Arkyn »

souhlasim v zasade s Uranem, ja jsem uz taky chtel odehrat,ale jak je znamo,desperado se mi odhlasil v hodinu,kdy jsme na to meli jit,takze ted nevim co poradne se mnou bude, snad se nekdo jeste rychle odhlasi :twisted: abych mel soupere :lol:

a taky si myslim ze neni az zas tak kam chvatat a zvlast ted pred vanoci,je toho casu trochu min...takze budte v pohode a zerte cukrovi :twisted: jsou prece ty VANOCE 8)
Arkyn

Post by Arkyn »

tak to slo rychle, bila smrt taky odhlasena...takze by byl muj souper bery? co hicksi? :twisted:
HICKSCZ

Post by HICKSCZ »

Pro arkyna: Ano bery je tvuj souper do ctvrteho kola
Pro Beryho: zadna kontumace lamo, bila smrt se normalne odhlasil, ne ze by se nedostavil na zapas ale odhlasil se slusnym a klasickym zpusobem z turnaje :P

Pro urana: hele vis picu vo tom jestli nekdo nekam nespecha! napr: po tretim kole kdy se cekalo na posledni dve dvojce mi psalo denne tak 12 hracu jak to vypada,kdy bude losovani, kdy bude dalsi kolo, ze chteji znat soupere atd.!! Takze drz hubu ty mamrde, protoze tvoje prispevky jsou uplne k hovnu, ted tu cekam kdo mi napise a od stredy se mi ozvali dva lidi, ktery si domluvenej termin zrusili takze to vypada ze na to vsichni mrdaj!

Asi ten turnaj ukoncim, tohle nema cenu, jeden buzna ma kecy na foru a dalsi tri buzny me tvrdej na icq ze ten turnaj je fraska a ze je to nebavi tak co si o tom mam pak myslet.

Z puvodnich 29 hracu je nas tu uz jen 14 z toho tak 6 lidi je porad a neustale OFFLINE :!: :!: :evil: :evil:

Co by jsi s tim udelal urane, kdyz to maj vsichni v pice :?: kdybys me spis podporil jako tady Arkyn tak v poho ale ty do me zacnes rejt jak malej pubertak, fakt na to nemam uz do pi.......
bílá_smrt

Post by bílá_smrt »

vznasim protest nad vedenim tohoto turaje. kdyz napisu ze nemuzu odehrat a ze se odhlasuju z turnaje podle me znamena ze muj souper vyhral kontumacne a ne ze vyde na prazdno. :twisted:, ale jak uz mi napsal HICKS nemam se do toho srat uz nejsem v turnaji neni presna citace ale jen shrnuti co mi napsal
2 HICKS: koukam ze ti zacinaj ujizdet nervy
Last edited by bílá_smrt on Thu Dec 21, 2006 4:38 pm, edited 3 times in total.
Post Reply