marvn wrote:Taky vam konci kampan tak trapne, nebo to se mi jen neprehralo posledni video?
Dohráno a video se normálně přehrálo. Video je v kvalitě intra a odkazuje jak jinak než na další pokračování CO v něm je, vám samozřejmě neřeknu, kdo to ještě nedohrál, ať si počká
Dotaz: "Existuje něco tak úžasného a dokonalého jako je Heroes IV?"
No tak posledni mise me hodne zklamala, bylo to hodne slaboucke... Boj s hlavnim panem demonu bych radil mezi nejjednodussi mise. Video na zaver mi normalne jelo, mam verzi 1.1. CZ sberatelska edice. jsem celkem rad, ze to mam uz odehrate, prece jenom ty bezesny noci
Ale na datadisk se tesim... jak jinak.
PS: zdravim bozskou tvar GILDRIN - normalne jsem se zamiloval
Poslední mise mě taky dost naštvala.....krátká a bezobsažná. (Sovereign se moc nepředvedl:o) Ale víc mě naštvalo, že na poslední chvilku se mi "zvrhnul" Zehir a bylo po naději na dosažení Mystické vševědoucnosti, to jest znalosti kouzel všech škol magie.
Musím říci, že v žádné z kampaní se mi s hrdinou nepodařilo dosáhnout "nejvyšší schopnosti", pokaždé se to dostalo do slepé uličky a nedalo se to nijak ovlivnit. Jakou s tím máte zkušenost?
Wojta wrote:Poslední mise mě taky dost naštvala.....krátká a bezobsažná. (Sovereign se moc nepředvedl:o) Ale víc mě naštvalo, že na poslední chvilku se mi "zvrhnul" Zehir a bylo po naději na dosažení Mystické vševědoucnosti, to jest znalosti kouzel všech škol magie. Musím říci, že v žádné z kampaní se mi s hrdinou nepodařilo dosáhnout "nejvyšší schopnosti", pokaždé se to dostalo do slepé uličky a nedalo se to nijak ovlivnit. Jakou s tím máte zkušenost?
také jsem ji nikdy neměl.. a popravdě řečeno, kromě jedné kampaně jsem na to ve všech ostatních neměl expově