Ja nevim, mozna je to muj subjektivni dojem, ale take vam veskere dractvo ve hre prijde takove... neuatoritativni? Vim, ze me v HM4 hrozne natapel "Pohádkový drak", ten vypadal naprosto otresne Ale v HM5 to take zadna slava neni, ikonky draku jsou vesmes pekne, ale pri boji mi pripadaji jako jesterky (proste maji hrozne maly hlavy) a od Necropolis vypada jako jezevcik s cenichem u zeme Drak ma byt podle me impozantni bytost (pokud nekdo vlastnite knihu obrazu ze Stredozeme, nalistujte si Šmaka ) a ne takova zouzelka...
Vam se draci libi?
S tim plny souhlas, docela me fascinuje i ten Djinn z Academy, ty jeho obrovsky rukavice skoda, mohli mu dat nejakou hlavu chudakovi... A laskave se vyjadruj k tematu
Tak mi se v h5 draci líbí.
Jsou ale podle ostatních jednotek trochu ve větším měřítku,třeba že ten drak oproti víle není až tak obrovský,ale jinak nic proti nim nemám.
No úprimne, Leeov Šmak tiež nie je ktoviečo To howov Glaurung je trošku iné orezávatko (pravda až pokým neuvidíte jeho profilovú verziu ). Každopádne draci v H5 celkom újdu, ak by ich urobili väčšími, trochu by utrpela hrateľnosť v súbojoch (zaberali by priveľa políčok). Každopádne sa mi asi najviac páči Green Dragon od Sylváncov (neupgradovaný). To je naozaj drak, ako má byť
no mne sa v Heroes V draci velmi pacia
napriklad taky Cierny Drak je naprosto uzasny a hlavne ked utoci je to nadherne naanimovane len po boji som z nich mal pocit ako ked si v Harry Potterovi lossovali tych drakov
Draco wrote:no mne sa v Heroes V draci velmi pacia napriklad taky Cierny Drak je naprosto uzasny a hlavne ked utoci je to nadherne naanimovane len po boji som z nich mal pocit ako ked si v Harry Potterovi lossovali tych drakov
plne souhlasim : )
ICQ 277648843 : )
Kdyby ho nahodou nekdo nevedel a kdyby se chtel nekdo na neco zeptat, ja totiz nectu pm...
zeleny,emeraldovy aj obaja nemrtvy su podareni....ale ten cierny ma moc velky hrb ...nic moc....a o tej najkrajsej jednotke by som pomlcal... rakshasa raja je tiez brutalne pekny
Fenix byl nejhezci v HM2 tusim? Tady je tak vychrtlej... stejne tak Fire Elemental, co to ma byt ty uťaty ruce?! V HM4 byl peknej, roztomilej o vodnich elementech radeji pomlcim
mno mě se draci líbí ale spíš jenom dungeon/sylvan neupgradnutý verze ty jsou velice povedený. jinak co se týče nemrtvých draků - oproti homm3 jsou úplně boží (i když s tim přirovnáním spectral dragona k jezevci rozhodně souhlasim)
Destabilizator wrote:Ja nevim, mozna je to muj subjektivni dojem, ale take vam veskere dractvo ve hre prijde takove... neuatoritativni? Vim, ze me v HM4 hrozne natapel "Pohádkový drak", ten vypadal naprosto otresne Ale v HM5 to take zadna slava neni, ikonky draku jsou vesmes pekne, ale pri boji mi pripadaji jako jesterky (proste maji hrozne maly hlavy) a od Necropolis vypada jako jezevcik s cenichem u zeme Drak ma byt podle me impozantni bytost (pokud nekdo vlastnite knihu obrazu ze Stredozeme, nalistujte si Šmaka ) a ne takova zouzelka... Vam se draci libi?
Vem to z fyziologickeho hlediska. Drak jako stvoreni ma dlouhy krk, tim padem musi mit mensi hlavu, jinak by mel osklive existencni problemy. Podivej se napr. na Varana apod. Jejich hlavy jsou umerne k telu.
Draci se jim rozhodne povedli.
Destabilizator wrote:Fenix byl nejhezci v HM2 tusim? Tady je tak vychrtlej... stejne tak Fire Elemental, co to ma byt ty uťaty ruce?! V HM4 byl peknej, roztomilej o vodnich elementech radeji pomlcim
Trochu offtopic.....Fire Elemental je opravdu nejhnusnejsi jednotka ve hre.....Jako by autorum dosla fantasie....Spis bych takovou jednotku cekal ve SW